Oy yavrum bebiş için yapıyomuş oda küçük sonuçta.sizide anlıyorum ama kalbini kırmadan söyleyin mesela bugün kalabilirmiyim dediğinde bugün dışarıda işlerim var evde olduğum zaman ben sana haber veririm gelirsin gibi anlatın
Ben kardeşimden hiç sıkılmıyorum ya :)
Keşke hep yanımda olsa her yere götürebilsem.
Bana garip geldi istememeniz.
Belki benimki kız ve yaşlarımız yakın olduğu için ama ne bileyim.
Dünyadaki en iyi arkadaşım o gibi hissediyorum.
Herkes gitse de o kalır gibi hissediyorum.
En çok ona güvenebilirmişim gibi geliyor.
2 saat sonra yemeğe çıkaracağım bak onu nasıl mutluyum
Ya demek istediğiniz o kadar açık ve net ki. Resmen kardeşine bilenmesi konusunda tavsiye veriyorsunuz.Benim demek istediğim o değil, siz konuyu taaa nereye çekiyorsunuz? Demek istediğim şu:
Elin oğlu değil mi? Bazıları babam gibi oluyorlar, inanın bende evliydim bi zamanlar, fakat benim eski eşimde hayatta "Anan böyle, Baban böyle! Gelip burda kalamazlar" gibi bi cümlesi olmadı, olamazdı da, fakat elin oğlu bi yere kadar sabreder, eninde sonunda o da "Ben evimde rahat oturamicam mı? deyip, istemez. Bence konu sahibi de eşinden çekindiği için yapıyor gibime geldi bana
Elin oğlu dediginiz adamlarin koynuna giriyorsunuz yabu gözlemi bakıyorsunuz elin oğlu bişey der ,demeye devam edin ondan sonra kv şöyle yaptı kocam ses etmedi kötü laf söyledi kocam sustu vs vs .. yav ne ilgisi var kocamın kardeşide olsa gelsin nolcak yahu ,valla ben dotumu kaldıramıyorum 26 haftalık hamileyim biri gelsede ayakcilik yapsa diyorum ,aksine işine yarar beşiği şallar bezini verir ,yav hepsini geçtim düz mantık ,sevmese gelmez demi ? Ay tartisma konusuna bak ya ,birileride hayir !!! Diyeceksin diyor ayol cocuk o cocuk ay ayemsoking
Bence çok abartmissin benim kardeşim 17 yaşında her hafta cuma gelir pazartesi gider bebegimiz yok ama eşimi çok seviyor iyi anlaşıyorlar gelmek istiyor bence bebeğe geliyo o size değil.abla olarak yanlış düşünce allah göstermesin annenize bişey olsa bakmazsiniz demekki
Ya demek istediğiniz o kadar açık ve net ki. Resmen kardeşine bilenmesi konusunda tavsiye veriyorsunuz.
Benim de 3 yaşında yeğenim var düşünüyorum da her gün gelsin kalsın, oda açayım hatta. Sonra eşim bana dönüp "istemiyorum bu kadar sık gelmesini" diyecek? Ailemi hiçe sayacak?
Size hayret ettim. Evlenince böyle buldumcuk olmayın ya.
Benimde kiz kardesim var benden 4 yas kücük. O benim ciddi anlamda en iyi arkadasim, canim hatta bazen Annem bile :)
Erkek kardesim bebekle oynayip ilgileniyor tabiiki. Ama mesela o okuldan sonra direk bana geliyor o saatte ben daha yemek yapmamis oluyorum cocuk ac geliyor okuldan.. Yada bebegi kucaginda gezdirmek istiyo sürekli, ben yerde oynasinlar istiyorum kucaga fazla alismasin diye.. Bide kardesim cookk daginik. Sürekli esyalarini kaldirmasi icin ikaz etmek zorunda kaliyorum yani anliyacaginiz 1 yerine 2 cocuk bakmis oluyorum. Bu yüzden ara sira gelmesi hic sorun degil ama sürekli sormasi sIkiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?