- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
çok haklisin benimde bi kizim ve bir oglum var seninle aynı fikirdeyim suanda oglum 5 yaşında kızım dokuz aylık aslında odalari şimdi bile ayri fakat abim bende kaldiginda birlikte yatiyorlar tabi bende onlarla birlikte beşiği odama sığmadı ama kiz erkek bir odada kalmamalı ben evlenene kadar abimle aynı odayi paylastim bide kiz kardeşim var çok zor oluyor.İşte bu yüzden erkek ve kız kardeşlerin odaları ayrı olmalı anne babalar konduramıyor ama maalesef bunlar yaşanan şeyler benim de erkek kardeşim var ve babam beş yaşından sonra odamızı ayırmış zamanla neden böyle yaptığına hak verdim
babayı bilmemde anneler inanmaz genellikle aman cocuktu der yanlış anlamışsın der kesin annesi.Yaşadıklarınız rüya değil ta kendisi gerçek...
Kızınızı asla ama asla kardeşinize sevdirmeyin, dokundurmayın.
Annenize de gerçeği anlatın, valla böyle konularda annem üzülür babam üzülür diye düşünmeyin sakın. Bilsinler.
Ay evet çok haklısınız.babayı bilmemde anneler inanmaz genellikle aman cocuktu der yanlış anlamışsın der kesin annesi.
haklısın bazi anne babalar gerçekten umarsiz rabbim bütün yavrularımızı korusun.bende anneme yada kayınvalideme bırakırsam gözüm arkada kalmiyo ama yinede 50kere ararım çok zorda kalmadıkça bırakmam.Ay evet çok haklısınız.
Bana sanki annesi biseylerin farkında ama dillendirmek istemiyor gibi geldi. Çünkü konu sahibi çocuğunu kardeşine vermiyor tepki veriyor. E annesi de anlamıyor değildir.
Geçen bı yerde izledim, kız annesine babam bana tecavüz etti diyor annesi baban öyle bişey yapmaz denen ülkede yaşıyoruz. Daha ne anlatcaz ki bu insanlara.
Valla benimde abim var ama beni nasıl korur kollardı. Oğlum var 16 aylık nasıl koruyup kolluyor. Hatta tembih ediyor ama yabancı biri sevmek ister dikkat ver verme sakin diye.
Annemde abim çok destek şu an bana gebeyim annemdeyim sürekli.
Eşimle işimiz oluyor gidiyoruz gözüm kesinlikle arkada kalmıyor.
8-10 yaş küçük değil. Günümüzde çocuklar beslenme ve dış uyaranlar (televizyon, sosyal medya vb) gibi sebeplerle daha çabuk ergenliğe giriyor. Ayrıca bu yaştaki çocukta mahremiyet kavramının gelişmiş olması lazım.Canım 8 10 yaş çok küçük .Şimdi kendi oğlumu düşünüyorum 8 yaşında aklı o tür şeylere asla ermez .Ama o yaşta öyle şeyleri merak ediyorlar sapıklık olarak değilde oğlum tuvalete banyoya biri varken girilmez falan diye uyardıkça daha çok merak ediyorlar .
Tabi haklısınız annelik işte.haklısın bazi anne babalar gerçekten umarsiz rabbim bütün yavrularımızı korusun.bende anneme yada kayınvalideme bırakırsam gözüm arkada kalmiyo ama yinede 50kere ararım çok zorda kalmadıkça bırakmam.
Ben de böyle düşündüm. Kadın oğlunun sapık olduğunu biliyordur ama kendini içten içe suçlamak istemediğinden kabul etmiyordur. Çünkü kanıtlanmış daha önce iki farklı kişiyi taviz etmiş ama devamı çare vs almayınca kendi kendini inkara devam etmiş. Şimdi anneye yine de söylemek lazım. Yarın bir gün toruna bir şey olsa en büyük suçun kendinde olacağını ve oğlunu da kaybedeceğini bilmesi lazım. Oğlu zaten yalnız yaşamalı. Nasıl toksik saçma sapan bir ilişki bu.Annene söylersen gerçek yuzunu gorursun. Büyük ihtimal oglunu savunacaktir. Sen kötü olacaksın. Annene de güvenme. Belki çoktan biliyordur bile kardeşinin sapık olduğunu.
Çocuk kaç yaşında. Kendine dokundurtmamayi öğrenecek yasta mi.
Çocuğu nasıl bilinçlendirmek gerektiğini bir uzmana danışarak öğrenmelisin.
anneniz 15 yıl önceki kardeşinizin davasından haberdardır. hadi diyelim sizinki rüyaydı...bu dava konusu bile kızınızı uzak tutmanız için sebep. ve anneniz de bunu anlamalı!Benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var. Belki 20 yıl olmuştur, gerçek miydi rüya mıydı ondan bile çok emin olamıyorum ama beynimi kemiriyor. Aynı odada kalıyorduk, sanırım lise dönemlerimdi. Bir gece popomda el hissederek uyandım. kardeşim yanımdaydı ve hızla odadan çıkıp mutfağa yöneldi. Ben de uyku sersemi arkasından bağırdım ne yaptığını biliyorum pislik diye. Olayı böyle hatırlıyorum, dokunması rüyaysa ben bağırınca noldu diye sorardı ama hiç durmadan gitti. Ama bağırdığımda rüyaydı belki, bilmiyorum.
Aynı zamanlar bir sabah uyandığımda külodum yoktu ama ben asla külotsuz durmam. Bunu da onun yaptığından şüpheleniyorum.
Daha eski çocukluk yıllarımızda, belki 8-10 yaşlarındaydık diye tahmin ediyorum. Ben banyo yaparken beni izlediğini görmüştüm.
Bu düşünceler benim beynimi kemiriyor çünkü benim kızım var ve sevmesinden hatta dokunmasından bile rahatsız oluyorum. Annem farkında ve bana kızıyor çünkü bu yaşananları bilmiyor. Neden böyle davrandığımı anlamıyor. Emin olsam susmam ama ya rüyaysa diyorum. Kardeşimin ayrıca 15 yıl kadar önce bir davası olmuştu. İnternetten bi kızı taciz ettiği ile ilgili. 18-20 yaşlarındaydı ve aile şikayetini geri çekti. Bir de mahallemizde benzer bir şikayet olmuştu yine 15 yıl kadar önce ama iftira dedi, kanıtlanmadı sonra taşındılar ve olay kapandı. Kardeşim annemle aynı evde yaşıyor. Yarın yine anneme gidicem kızımı alıp ama şimdiden gerildim. Annem bana yardımcı olduğu için sık sık o bana geliyor ya da ben ona gidiyorum. Mecburum bu geliş gidişlere yani. Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.
Ay korkunç. Sizinki rüya olsa külodunuz da mı kendisi çıktı, banyoda gözetlemesi de mi hayaldi ya da şikayetler davalar da mı hayal ürünüydü? Maalesef kardeşiniz basbaya ağır sapık. Ben olsam söylerdim annenize, direkt olarak söylenmez belki yaşlıdır kaldıramaz üzülür filan da diğer tarafta da kızınız var. Gerilmekte son derece haklısınız bir şekilde huzursuz olduğunuzu dile getirin bence amaBenden 2 yaş küçük erkek kardeşim var. Belki 20 yıl olmuştur, gerçek miydi rüya mıydı ondan bile çok emin olamıyorum ama beynimi kemiriyor. Aynı odada kalıyorduk, sanırım lise dönemlerimdi. Bir gece popomda el hissederek uyandım. kardeşim yanımdaydı ve hızla odadan çıkıp mutfağa yöneldi. Ben de uyku sersemi arkasından bağırdım ne yaptığını biliyorum pislik diye. Olayı böyle hatırlıyorum, dokunması rüyaysa ben bağırınca noldu diye sorardı ama hiç durmadan gitti. Ama bağırdığımda rüyaydı belki, bilmiyorum.
Aynı zamanlar bir sabah uyandığımda külodum yoktu ama ben asla külotsuz durmam. Bunu da onun yaptığından şüpheleniyorum.
Daha eski çocukluk yıllarımızda, belki 8-10 yaşlarındaydık diye tahmin ediyorum. Ben banyo yaparken beni izlediğini görmüştüm.
Bu düşünceler benim beynimi kemiriyor çünkü benim kızım var ve sevmesinden hatta dokunmasından bile rahatsız oluyorum. Annem farkında ve bana kızıyor çünkü bu yaşananları bilmiyor. Neden böyle davrandığımı anlamıyor. Emin olsam susmam ama ya rüyaysa diyorum. Kardeşimin ayrıca 15 yıl kadar önce bir davası olmuştu. İnternetten bi kızı taciz ettiği ile ilgili. 18-20 yaşlarındaydı ve aile şikayetini geri çekti. Bir de mahallemizde benzer bir şikayet olmuştu yine 15 yıl kadar önce ama iftira dedi, kanıtlanmadı sonra taşındılar ve olay kapandı. Kardeşim annemle aynı evde yaşıyor. Yarın yine anneme gidicem kızımı alıp ama şimdiden gerildim. Annem bana yardımcı olduğu için sık sık o bana geliyor ya da ben ona gidiyorum. Mecburum bu geliş gidişlere yani. Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.
Kardeşime kızlarımdan uzak durması konusunda mesaj yazdım. O da anneme söylemiş. Annem beni suçladı. Onunla da mesajlaştık, mesajlarda anlatamadım. Bugün ona gittiğimde anlatmayı düşünüyordum. Ama kardeşime yazdığım şey yüzünden sebebini bile sormadan bana kızınca ipler koptu. Tam yazamadım ama üstü kapalı bir şeyler dedim. 35 yaşında mı aklına geldi söyleseydin o zaman dedi bana. Kalbim paramparça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?