Güle güle otursun kardeşiniz. Çok beğendim.
Merdivenlerin mermer olması hem tehlikeli olmuş, hem de eve soğuk bir hava katmış.Ahşap ya da farklı bir malzemeyle döşenebilir.
kardeşinizin evi çok güzel maşallah güle güle otursun canım.......çocuk odasındaki balkon kapısına briz perde yaptırabilirsiniz şöyle :Daha taşınalı bir kaç ay oldu ama eksikler ve yapmak istedikleri çok özellikle üçgen camlara perde fikirlerinizi alalım hanımlarSALONEki Görüntüle 972715
Eki Görüntüle 972567 Eki Görüntüle 972571 Eki Görüntüle 972573 Eki Görüntüle 972575 Eki Görüntüle 972578 KAPI DİREKT SALONA AÇILIYOR ÜNİTEYLE SALONU BÖLDÜ DAHA SONRA MERDİVENIN ALTINIDA KAPATIP ÜZERİNİ AYNA KAPLAMAYI DÜŞÜNÜYOR MUTFAK
Eki Görüntüle 972585 Eki Görüntüle 972587 Eki Görüntüle 972588 YATAK ODASI
Eki Görüntüle 972590 Eki Görüntüle 972591 Eki Görüntüle 972592 ÇOCUK ODASI ÇOK YAKINDA TAMAMLANICAK:)Eki Görüntüle 972596 Eki Görüntüle 972601 Eki Görüntüle 972651
aslında oturma odasına keşke köşetakımı alsaymış ev çok kalabalık gözküyor
evi yeni aldılar tabi eşyalar uymadı köşe takımı alınacak zaten bu koltuklar diğer odaya geçicek tabi birden olmuyor perde için verdiğin fikirlerde çok güzel
doğru haklısınız ev alınınca insan maddi olarak sıkıntıya düşüyor haklısınız kusura bakmayın ben umarım incitmemişimdir bende yeni ev aldım çekyatlarım vardı sattım 2.el eşyaya bellonadan levante köşe takımı aldım evim çokk küçük çünkü 72 metre kare ama aklımda da yataşın şu mobilyası kaldı maalesef kardeşiniz düşünürse eger şu model onun yemek odası takımınada uyar : Eki Görüntüle 973064 perde için yardım edebildiysem ne mutlu bana
Eki Görüntüle 973080 Eki Görüntüle 973081
Cicekli olan gibi bir perde daha tatli olur bence. Gule gule otursun kardesiniz
bacıcım inceleyip kendi karar versin artık dimi bilgisayarı bozuldu o yüzden ben koydum resimleri öğleden sonraları okulda ordan bakıp inceler artık perde işide ince işevet doğruyu söylüyorsunuz peki perde olarak ne karar verdiniz ????
çok güzeilmiş. Güle güle oturun işallah:))Manzaraya bakarsak sanki Antalya gibi:))
Ev çok güzel kardeşiniz güle güle otursun fakat ben ünite ile salonu bölme fikrini beğenmedim daha farklı bir şey bulursanız eminim evi çok daha güzel gözükecek
Ünitenin arkası merdivene kadar duvar olucak zaten mutfakta dönme tezgah yapılacak mutfaga salondan ünitenın diğer tarafından girilecek yanı baya yapılacak iş var planlı ama daha uygulamaya geçilmedi yenilenince yeni halinide koyarız inş
çok saolun ama antalya değil istanbul :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?