Diş ve tıbba ben de katılıyorum, diş el becerisi gerektiren bir iş yoksa böyle bir becerisi hiç bulaşmasın. Tıpta da insanla uğraşmak çok zor, istemiyorsa yapmasın. Yalnız şu sosyal medya yüzünden göçmeyi hiç anlamıyorum, bakmasın , izlemesin oraya çıkanların çoğu saçmalıyor. 9bin gayet iyi bir sıralama, beyni çalışan bir insan Youtuber denen işsiz güçsüz takımın sözüyle buhrana falan kapılmamalı. Tercih yapsın yapmasın kendi bilir ama iyi çalışsın, kendine yatırım yapsın, bir de başka türlü içerikler izlesin boş zamanlarında. YTda History Channelın çok iyi içerikleri var, Roma İmparatorluğu serisi var mesela, Roma savaşlarında bizimkiler - Hunlar da var izlemesi bağımlılık yapıyor. Değişik şeyler okumak istiyorsa ufuk açan şeyler okuyabilir, çok iyi popüler bilim , sanat ve ekonomi kitapları var bu kulvardaki favorim Daron Acemoğlu- Why Nations Fail'dir kesinlikle. Kısacası zaman değerli, dersine çalışsın kalan zamanlarda da rahatlatan eğlenceli içeriklere veya ufuk genişleten içeriklere yönelsin , spor yapsin kendini guclendirsin, zamanını çar çur etmesin. tercihlerde bol sans dilerim.