- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Tıp diş istemiyorsa zorlamayın. 9k ile itü müh yazmasını öneririm. Mezuna kalmasın kesinlikle bu sıralamayla. Çalışacaksa bi şey diyemem ama mezun psikolojisi zormuş yani arkadaşlar hep öyle anlatırdı, ben olsam itü ytü gibi bi ünide mühendislik yazardım tıp yazmayacaksam.Sayısalda 9k yapmış illa diyor mezuna kalıp boğaziçi müh uazıcam falan
tıp diş yazmaya bütün sülale ikna etmeye çalışıoruz sizce ne yapalım?
Sadece bunlar değil , belki insanlarla uğraşmak istemiyordur. Zor çünkü gerçekten hasta-hasta yakını ile devamlı muhatap olmak, sağlık bölümleri konusunda ben de ısrar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum heves yoksaYav belki adamı kan tutuyor belki kesip biçemeyecek kadavra görmek istemeyecek doktorluk hayalini ben hiç anlamıyorum şu insanlarda kolay sanki zekanın yanında yetenek ve soğukkanlılık gerektirir. Ki dişte aynı.
Yapana saygım büyük de ben tüm günümü milletin ağzının içinde geçiremem yaSadece bunlar değil , belki insanlarla uğraşmak istemiyordur. Zor çünkü gerçekten hasta-hasta yakını ile devamlı muhatap olmak, sağlık bölümleri konusunda ben de ısrar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum heves yoksa
Sayısalda 9k yapmış illa diyor mezuna kalıp boğaziçi müh uazıcam falan
tıp diş yazmaya bütün sülale ikna etmeye çalışıoruz sizce ne yapalım?
Tıp diş istemiyorsa zorlamayın. 9k ile itü müh yazmasını öneririm. Mezuna kalmasın kesinlikle bu sıralamayla. Çalışacaksa bi şey diyemem ama mezun psikolojisi zormuş yani arkadaşlar hep öyle anlatırdı, ben olsam itü ytü gibi bi ünide mühendislik yazardım tıp yazmayacaksam.
Hekimim bensen ne okudun meryem?
Hekimim ben
Çevremde olsa yönlendirirdim de yok maalesef ya. Ama forumda mühendis arkadaşlar da çok birileri görür mutlaka bence , tercih için soracaksınız sanırımcıks yaramadı işime
itü müh. falan yazınca yakana yapışayım dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?