11 yasındaki erkek yegenım ın msn de kı ıletı yazısı
Sevgılım İlaydadır itirazı olan var mıdır :1shok:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar benim derdim kız kardeşimle ilgili kardeşim daha 15 yaşında bi çocukla çıktıgını ögrendim böyle şeyler için çok erken oldugunu düşünüyorum kardeşimle konuştum ama beni pek taktıgını söyleyemem onu üzmek istemiyorum bunu ona nasıl anlatabilirim anneme de söyleyemem annem çok kızar ayrıca kardeşim bidaha bana güvenmez anlattıgım için,ayrı şehirlerde oldugumuz için ilgilenemiyorumda ne yapacagımı bilemiyorum yani
Bende 15 Yaşındayım onunla yaşıtım ablacım..
Eğer sevgili Gereksinimi duyuyorsa o aile içinde yeterince sevgi verilmiyor demektir aile gerekli şefkati göstermezse kız kardeşin başka kişilerden sevgi medet umar birde arkadaş çevresi önemli ..
arkadaşının sevgilisi vardır arkadaşı kardeşine gel sanada ayaralayalım der..
Ona şöyle yaklaşmaya çalış bak güzelim bende senin yolundan geçtim ama sizin yaşınızda aşk şuanda doğal gibi gözüküoyor sana kızmıyorum sinirlide değilim ama tek korktuğum şey hata yapmandan korkmamdan dolayı bu konuşmayı ortaya koyma gereği koydum.. de
ve konuş ablacım
normaldir bendede var bitane annesiyle paylasmasını söyle eminim annesi hakkından gelecektir ayrıca dısardaki sevgiyle aile sevgisini bir tutmayalım kıyaslanamaz bu konuya katılmıyorum.
canım,o kadar haklısın ki babamdan sevgi görmüyor ve babam hiç ilgilenmiyor o yüzden sevgiyi dışarda arıyor
bengüşcüm ben kıyaslamadım zaten.bence insan evde sevgi görmüyorsa özellikle babasından,sevgiyi dışarda arar
Yasi normal bencede....ama sen yinede annene bir citlat bana sorarsan...güzel bir dil ile söyle, kizabilir tabiki annen ama öyle cinnet gecirmesine gerek yok, cünkü cidden normal bir yas karsi cinse alaka duymasi simdi...
Kiz kardesin anlamadan Takipe alin , bol bol konusun ve sizinle paylasmasini saglayin...annenede aynen böyle söyle, simdi kizar bagirirsak bizimle iletisimini kesecek gizli gizli bulusacak..bize hicbirseyini anlatmicak...o yüzden ondanmisiz gibi görünmemiz lazim de...
Gecici asklar bunlar canim, umarim cabuk atlatir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?