Kardeşimle başım dertte

Siz annenize söylesenizde pek bir şey değişmez, gizli gizli birlikteliğine devam eder...
Siz çıkmasına engel olmaya çalışmayın bu olacak kaçarı yok, siz asıl ilişki sınırı konusunda onu uyarın..
Arkadaşların yazdığı gibi öyle saç çekmeler falan olmuyor bu yaşlardaki çıkmalarda, bunlar eskidendi, maşallah filimler ve internet bu yaşlardaki gençlerin masumiyetini çoktan öldürmüş durumda. Kardeşini bu konuda uyanmamaış olsa bile erkek arkadaşını bilmiyoruz, o ne alemde...

Bence onu dikkatliolması konusunda ciddi ciddi uyarın, örnekler verin,biraz gözü korksun yani, artı tanışabilirseniz erkek arkadaşı ile bi tanışın az çok tavırlarından anlarsını serserimi efendimi diye...

Ama biri ile çıkmasına engel olamaya çalışmayın,olamazsınız çünkü...

ben 16 yaşındayken birinden hoşlanmıştım. ve bunu benden iki yaş büyük ablamla paylaşmıştım. üstelik ortada çıkma falan yok sadece ben hoşlanıyordum. ablam diğer ablalarıma söylemiş ve ortalık fena karıştı. ve ben o zaman ablalarımdan uzaklaşmayı tercih ettim ve arkadaşlarıma sığındım. bilirsiniz o dönemlerde arkadaşlar daha yakın gelir insana. kardeşin bu duruma düşmesin. onu kendinden uzaklaşmasına izin verme ama annene de bahset. en azından kontrol edebilir çaktırmadan. kardeşini uzaklaştıracak şekilde tepki vermeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…