Merhaba,
burda başka bir üyeye verdiğim tavsiyenin aynısını size de yazayım, kardeşiniz aklına koyduysa zincire vursanızda kaçar, 18 yaşında aşktan gözü kör olmuş bir kızı ne yaparsanız yapın zaptedemezsiniz, en güzeli durumu kabullen-miş gibi yapmak, hapisten çıkınca işe girip gelip seni istesin deyin kardeşinize, erkek tarafı gelip istesin, söz, nişan kısmını uzun tutun, kızımız küçük çeyiz vs hazırlıkları düşünmemiştik şimdiye kadar, kızımızı şanımıza yaraşır evlendirmek istiyoruz deyin, en azından 1 yıl nişanlı gezmeleri gerektiğini söyleyin, hem o arada oğlunuzda işini gücünü yoluna koysun dersiniz, eğer bu delikanlı söylediğiniz kadar sorunlu biriyse kardeşiniz flört ederken göremediklerini nişanlılık döneminde görür, bu tip erkekler yüzük takınca değişir çünkü.
Allah yardımcınız olsun, inşaallah kardeşiniz çok geç olmadan gerçekleri görür, okuması gereken bir kız için konuştuğumuz şeylere bakın
Evvett .
Sasirtici ayrintilar var .
wala aslında cidden mantıklı ama muneden rıca etsek yapar gercı bugun ben muneden baya bırsey rica edeceğim sanırım.Keşke bu konuyu silinebilse.Taktik çok mantıklı hatta kusursuz.Ama ayaz bunu görürse bilerek uzun tutuyorsunuz nişanı vs. diyebilir.Ablası gereken tavsiyeleri aldıktan sonra bir istisna yapılamaz mı konuyla alakalı?
TC den sicil araştırmasını nasıl yapıyorsunuz bunun kolay olmadıgını düşünüyorumdaha önceden de yakalamıştım tekrar yapar mı yapmaz mı bılemedım cocugun t.c.sinden sıcıl arastırması yaparken aklıma geldi. Düşünki o kadar zor durumdayız ayrıntıcıyız.
peki arkadaşlar kanıtlayayım tabi mümkünse aklıma su geldi mune bildiğim kadarıyla yönetici. Benim ıp adresimi falan bence görüyordur. görüyorsa eğer hangı sehırden yazdıgımı bılır. ben ist.dayım kardesım izmirde. ha bu arada baska bır yol varsa hersey kabulüm kanıtlayabılceksem bır fıkır verın sunu yap dıyın yapıyım en azından bu spheden kurtulmanızı ıstıyorum ayrıca ben kimya ögretmenıyım dershanede calısyorum. kardesım kendısının izmirde oldugunu eskı konularında yazmıs. baska ne yapabılırım bılemıyorum. hem neden böyle kafa patlatayımkı bunca saattir bu derde care aramak ıcın.
zaten ben bunları onun yuzune de söyledım. artı benımle telefonda konusmak bıle ıstemıyor zaten at gözluklerını bır kenara bırakıp gerceklerı göreceği zamanı beklıyorum. o zaman benı anlayacaktır.Kardesiniz bu sitede üye ve bicok yorum yapan arkadasla iletisim halinde yani banli olmadigi zaman yazisiyor...
Suan banli diye okumustum diger sayfalarda ama bani kalkinca tekrar girecektir ve muhtemelen sizin bu yazdiklariniz hepsini okuyacaktir... Yanlis yazilan bisey yok ama tüm size verilen akillari, yani bundan sonra atacaginiz adimlari biliyor olucak, her harektinize süpheli bakicak, size hepten kinlencek...
Kardesinizin sIk girdigi bi sitede ulu orta cözüm aramak pek mantikli gelmedi bana...
Bence kardes su 18-20 ziyaretci arasinda yer aliyor ve tel tek herseyi okudu...
ciddi misin nerden bu fıkre kapıldın yenı bır uyelıkmı aldı ? ama ögrenseydı telefonum calardı su sanıyede bence öyle yani.
katılıyorumBence kardes su 18-20 ziyaretci arasinda yer aliyor ve tel tek herseyi okudu...
TC den sicil araştırmasını nasıl yapıyorsunuz bunun kolay olmadıgını düşünüyorum
Hic gerek yok bence sirf benim yorumum yüzünden boyle bir zahmete gerek yok .
su ana kadar okumadıgı kesın ama okusada umrumda değil pek cunku ilerde ablam benım ıcın ne kadar ugrasmıs dıyecektır.Kardesiniz bu siteyi biliyor yani banli olmasi ziyaretci olarak girip okumasini engellemiyor hatta banlida okuya biliyorda ozaman altta görünür... Tüm gün evde diyorsunuz zaten hep girdigi bi site, fikrim burdan...
bu yazdıklarınıza cevap yazamıyorum burdan acıklaması özele gelecek birazdan.Kardeşinizin eski konularını biliyorum ama yinede merakımı mahsur görün,kardeşiniz bu siteyi sizden duyduğuna göre ondan önce üye olmanız gerekti yani siz ondan önce siteyi keşif ettiginiz için ama üyelik tarihiniz 2014 o zaman kardeşiniz siZden değil siz kardeşinizden öğrenmiş oluyorsunuz oda bankacılık okuyor sizde bankacısınız bu detaylar kafa karıştırıyor ve konu gerçekse iyi bir araştırmacısın.
yok sadece sız değil bırkac arkadas da öyle yazınca yalancı durumuna dusmek ıstemedım
ayaz olsa şimdiye çoktan patlamıştı. Bu kadar sakin ve mantıklı uzun süre konuşması mümkün değil ki..
ayaz olsa şimdiye çoktan patlamıştı. Bu kadar sakin ve mantıklı uzun süre konuşması mümkün değil ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?