Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

Keşke bu konuyu silinebilse.Taktik çok mantıklı hatta kusursuz.Ama ayaz bunu görürse bilerek uzun tutuyorsunuz nişanı vs. diyebilir.Ablası gereken tavsiyeleri aldıktan sonra bir istisna yapılamaz mı konuyla alakalı?

Evvett .
Sasirtici ayrintilar var .

peki arkadaşlar kanıtlayayım tabi mümkünse aklıma su geldi mune bildiğim kadarıyla yönetici. Benim ıp adresimi falan bence görüyordur. görüyorsa eğer hangı sehırden yazdıgımı bılır. ben ist.dayım kardesım izmirde. ha bu arada baska bır yol varsa hersey kabulüm kanıtlayabılceksem bır fıkır verın sunu yap dıyın yapıyım en azından bu spheden kurtulmanızı ıstıyorum ayrıca ben kimya ögretmenıyım dershanede calısyorum. kardesım kendısının izmirde oldugunu eskı konularında yazmıs. baska ne yapabılırım bılemıyorum. hem neden böyle kafa patlatayımkı bunca saattir bu derde care aramak ıcın.

Son düzenleme:
wala aslında cidden mantıklı ama muneden rıca etsek yapar gercı bugun ben muneden baya bırsey rica edeceğim sanırım.

daha önceden de yakalamıştım tekrar yapar mı yapmaz mı bılemedım cocugun t.c.sinden sıcıl arastırması yaparken aklıma geldi. Düşünki o kadar zor durumdayız ayrıntıcıyız.
TC den sicil araştırmasını nasıl yapıyorsunuz bunun kolay olmadıgını düşünüyorum

Hic gerek yok bence sirf benim yorumum yüzünden boyle bir zahmete gerek yok .

Bence kardes su 18-20 ziyaretci arasinda yer aliyor ve tel tek herseyi okudu...

zaten ben bunları onun yuzune de söyledım. artı benımle telefonda konusmak bıle ıstemıyor zaten at gözluklerını bır kenara bırakıp gerceklerı göreceği zamanı beklıyorum. o zaman benı anlayacaktır.

ciddi misin nerden bu fıkre kapıldın yenı bır uyelıkmı aldı ? ama ögrenseydı telefonum calardı su sanıyede bence öyle yani.

Kardesiniz bu siteyi biliyor yani banli olmasi ziyaretci olarak girip okumasini engellemiyor hatta banlida okuya biliyorda ozaman altta görünür... Tüm gün evde diyorsunuz zaten hep girdigi bi site, fikrim burdan...

TC den sicil araştırmasını nasıl yapıyorsunuz bunun kolay olmadıgını düşünüyorum

:) zaten yapamadım ki annemler araştırmamı söylemişti ama hıcbırsey bulamadım o yuzden ailem tanıdıklar aracılıgıyla yetkılı yerlerden ögrendıler.

Kardesiniz bu siteyi biliyor yani banli olmasi ziyaretci olarak girip okumasini engellemiyor hatta banlida okuya biliyorda ozaman altta görünür... Tüm gün evde diyorsunuz zaten hep girdigi bi site, fikrim burdan...
su ana kadar okumadıgı kesın ama okusada umrumda değil pek cunku ilerde ablam benım ıcın ne kadar ugrasmıs dıyecektır.

ayaz olsa şimdiye çoktan patlamıştı. Bu kadar sakin ve mantıklı uzun süre konuşması mümkün değil ki..

bu yazdıklarınıza cevap yazamıyorum burdan acıklaması özele gelecek birazdan.

ayaz olsa şimdiye çoktan patlamıştı. Bu kadar sakin ve mantıklı uzun süre konuşması mümkün değil ki..

Bende bu sebeple ablası olduğunu düşünüyorum yoksa gerçekten şüpheleneceğim.

Ayaz çok fevri bi kız şimdiye dayanamayıp çatır çatır laf saydırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…