Kardesınızın su anda hayat tamamen bu adamdan ıbaret.Isınız zor.
Zaten cok yuvarlak cevaplar vermıstı hapse gırme sebebı konusunda.Yanı bence kendı de bılıyor ılk defa gırmedıgını belkıde ınanmak ıstemıyor.
18 yasında kucuck bır kız nasıl olurda bu kadar amaçsız kendını farklı yonlere verır anlayamıyorum.
Aynen bizim durumumuz işte bu. saplantı halinde bızle ınatlaşarak devam ediyor. konuyu acsak da acmasak da birsey değişmiyor haklısınız. Adamla görusulecek bir durum yok. Çünkü annem daha önce görustu. dunya ustume gelse vazgecmem dıyor. Ailesi de gecen yıl kızınız 18 yasına gelsın söker alırız dıye tehdit etti annemi. zaten bu adamın babası da katilmiş. daha önce hapis yatıp cıkmıs ailesinden gelen bir durum var zaten. Ailecek mafya gıbı dolasıyolar ortada bu gıdısle ya annem hastanelık yada babam katil olacak .
Ben kardeşinizle o adamın bütün bunları planladığını düşünüyorum
Malesef engel olamayacaksınız onlara.
Herşeyi göze almışlar anlaşılan.
Adamın ailesi de herşeye hazır, reşit olduktan sonra yapabileceğiniz birşey yok malesef.
Bir aileye bir kurban yeter, ne anneniz ne babanız ne de siz bu kadar yıpranmasın.
İnsanlar kaderini kendi çizer
Ayaz bu yoldan gitmeyi tercih ediyor ve asla vazgeçmiyor, vazgeçmeyecek.
Kaçtıktan sonra sizde bir şekilde kabullenmek zorunda kalacaksınız ne yazık kı.
Benböyle körü körüne saplantı görmedim , üstelik şimdi içinde bir hasret büyütüyor ve mağdur olduğuna inanıyor o adamın.
Ne deseniz, ne yapsanız boş.
Umarım aklı başa gelir, gözü açılır ama hiç umudum yok bu anlamda.
İllaki unutacak bu kadar kafaya takmasi normal degil zaten gerekirse zorla klinige filan yatrsinlarbende böyle düşünüyorum aslında kaçacakları belli bişeyse dövme kısmına katılmıyorum ama telefonunu bilgisayarını alın elinden kapatın odaya tek çare bu bana göre de..
bunları denedık. Annem konustu cocukla ve ailesiyle onlar da söker alırız kızınızı 18 yasına bır geldın dıyorlardı gecen yıl. Babam sınırlerıne hakım olamaaz cocuga dalar dıye babamı konusturmadık. cocuk ve babası tehlıkelı tıpler. Cocugun babası adam öldurmekten gırıp cıkmısş içeri. Bu yöntemlerde yaramadı malesef...Üyeler hakkında konu açmak yasak birazdan ilgilenirler konuyla
Ayrıca ayaz gerçekten şımarık
Dünyaya pembe değil tozpembe gözlüklerle bakmaya devam ediyor. Okulu bırakmasındaki en büyük etken sevgilisinin kıskançlıklarıdır.
Ama bunu kendine itiraf edemiyor.
Ayrıca babanız yok mu ? Bu konuyla direkt onun ilgilenmesi daha iyi olur.
Çocuğun ailesiyle konuşup istemediğinizi belirtin.
bunları denedık. Annem konustu cocukla ve ailesiyle onlar da söker alırız kızınızı 18 yasına bır geldın dıyorlardı gecen yıl. Babam sınırlerıne hakım olamaaz cocuga dalar dıye babamı konusturmadık. cocuk ve babası tehlıkelı tıpler. Cocugun babası adam öldurmekten gırıp cıkmısş içeri. Bu yöntemlerde yaramadı malesef...[/QUOTE]
off. nasıl bir aileye bulaşmış bu kız. aklını peynir ekmekle yemiş. yazık gerçekten.
bunları denedık. Annem konustu cocukla ve ailesiyle onlar da söker alırız kızınızı 18 yasına bır geldın dıyorlardı gecen yıl. Babam sınırlerıne hakım olamaaz cocuga dalar dıye babamı konusturmadık. cocuk ve babası tehlıkelı tıpler. Cocugun babası adam öldurmekten gırıp cıkmısş içeri. Bu yöntemlerde yaramadı malesef...[/QUOTE]
off. nasıl bir aileye bulaşmış bu kız. aklını peynir ekmekle yemiş. yazık gerçekten.
aynen bız normal seyler yasamıyoruz zaten cıddı cıddı anormal bır aileyle karsı karsıyayız anneler en ufak seyı begnemzken gelin ve damatlarda . bızım ugrastıgımız ınsanların aile profili kötü anlamda bırıncılıgı kazanır.
Yorum yazıp vakit ayırdığınız için teşekkürler. Evet su an cok gözu kara umarım zaman herseyı düzeltir. O adamla kacsa bıle sonuc bellı gerı dönecek ama nasıl geri dönecek o bellı değil psikolojık çökmus bır sekılde yada farklı bır sekılde adam tehlıkelı bırı sonucta korkuyoruz. Adam bıcaklamadan içerde yatan birinden bahsediyoruz. Mücadeleden vazgecemeyız o yuzden bu kendı cocugumuzu göz göre göre öldürmek olur. Allah hayırlısını nasip etsin inş.
bunları denedık. Annem konustu cocukla ve ailesiyle onlar da söker alırız kızınızı 18 yasına bır geldın dıyorlardı gecen yıl. Babam sınırlerıne hakım olamaaz cocuga dalar dıye babamı konusturmadık. cocuk ve babası tehlıkelı tıpler. Cocugun babası adam öldurmekten gırıp cıkmısş içeri. Bu yöntemlerde yaramadı malesef...
Aynen bizim durumumuz işte bu. saplantı halinde bızle ınatlaşarak devam ediyor. konuyu acsak da acmasak da birsey değişmiyor haklısınız. Adamla görusulecek bir durum yok. Çünkü annem daha önce görustu. dunya ustume gelse vazgecmem dıyor. Ailesi de gecen yıl kızınız 18 yasına gelsın söker alırız dıye tehdit etti annemi. zaten bu adamın babası da katilmiş. daha önce hapis yatıp cıkmıs ailesinden gelen bir durum var zaten. Ailecek mafya gıbı dolasıyolar ortada bu gıdısle ya annem hastanelık yada babam katil olacak .
Onlar da iyi biliyor bu haldeki cani katil ruhlu insnalara kimsenin kız vermek istemeyeceğini. Ama kabahat kardeşinizde eski konuları da okudum gerçekten çok şımarık ve ayakları yere basmıyor siz olmaz dedikçe o daha da heveslenmiş hani yasak caziptir olayı var ya. Kardeşinizi üstüne gitmeden oyalamaya çalışın çok baskı yaparsanız kaçar gider allah korusun. Kardeşinizin hiç arkadaşı yok mu onu vaz geçirecek. Bu adamla evlendiğinde maddi manevi beklentilerini karşılayabilecek mi, istediği hayatı sağlayabilecek mi adam kız kardeşinize. Kardeşiniz o adamla evlendiğinde kaybedeceklerini de sahip olamayacağı şeyleri bilsin, maddi olarak rahat bir hayatı olmayacağını, eşini gururla arkadaşlarına çevresine tanıtamayacağını, kaldı ki zaten çevresinin istediği gibi olmayacağı, sıkıcı bir hayatı olacağını vs vs... okumuş durumu iyi, güzel evlilikler yapmış kişilerle tanıştırın, evlerini, nasıl bir hayatları olduğunu görsün özendirin öyle şeylere. Böyle şeyler etkili olabiliyor gözü açılıyor kızların. anlaması için uğraşın belki faydası olur. Ysaklayınca afedersin bir b.k var sanıp üstüne gidiyor üstelik yaşı da çok gençmiş...yazık etmez umarım kendine. Bir de taşınma imkanınız varsa uzaklara taşının. Allah yardımcınız olsun(
Olur da o adamdan vazgecerse tasınmayı da dusunduk. Adam pesimize takılır diye. Ancak su durumda bız evı değiştirsek de adresi verir o adam bızı herturlu bulur kardesım vazgecmedıgı sürece. Hiç arkadası yok daha öncekı arkadaslarınıda uzaklastırdı kendınden. Bu adamı herseyı olarak göruyor.güzel evliliklere imrenerek bakıyor hatta benim evliliğimi kıskanıyor. O adama daha cok baglanıyor. Çevrenın ne dedıgı önemlı değil herkesı herseyı sılmeye hazır o adamın karsısında. Bu durum zaten asıl mesele . Benimle artık konusmuyor hele konuyu acınca tel.ini kapatıyor. Asla nasıhatten hoslanmıyor konuyu yada tel.i kapatıyor.Ayrıca adam sabıkalı kım iş verir ki dukkan acıcakmıs kardesımde dukkanda ona yardımcı olurmuş. Planlar yapılmış. Bizleri sildiğini zaten yuzumuzede söyluyor. Hepimize kin ve nefret dolu davranıyor.
Adamın yalanlarını bulup ortaya çıkarmayı kardeşinizin görmesini deneseniz. Yani siz iftira atar gibi düşünmesin diye de sanki kendi kendine ortaya çıkmış gibi davranın yani yalanlarını çelişkilerini bulup ortaya çıkarın...
Altı yedi kez hapse giren çıkan bir insanın nasıl bir iş kurmasını bekliyor acaba ve suç işlemeyi alışkanlık haline getirmiş birinin düzenli işinde gücünde olacağına inanıyor mu kendisi hem hangi parayla yapacak bunu...nasıl bir hayat yaşayacağını biliyor mu kayınvalide ve görümceyle iç içe sabıkalı bir eşle bir hayat...çocukları olacak ilerde basit mi bu kadar....insanlar normal kişilerle evlenirken bile otuz kere düşünüyor kaldı ki böylesi...kardeşinizin sosyalleştirmeye çalışın bu konuyu sürekli konuşmak nasihat vermeye ara verin bir süre o halde...artık üstüne gitmeyin ters tepmiş anladoğım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?