Dugunemi yarim icin fazla dedi? Oyleyse sacmalamasin lutfen bilezik falan takmak gerekir kardes bu yani daha yakin kim var?Arkadaşlar yeni konu açmayıp buradan sorayım ben de. Umarım görürsünüz. Ben de şimdi konuyu görünce eşime sordum. Ne takalım diye, benim de kardeşim yaza evleniyor kısmetse. Ben şimdi raporlu olarak işten de ayrıldım. Geri de dönmeyeceğim. Maaşım olmayacak yani bi süre. Raporlu paranın da zaten hepsi bebeğe gider...
Elimde önceden yaptığım bi yarım altınım var. Onu takalım dedim şimdi. Tamam dedi direkt. Sen ne düşünüyosun dedim bence fazla dedi. Sanırım çeyrek düşünüyor. Biz de bebek beklediğimiz için maddi sıkıntımız var. Denk geldi çoknasıl yapsam bilemedim...
Bende ayni seyi dicektim ama herkesin maddi durumunu bilemiyoruz iste ne bilim banada ceyrek cok sey geldi uzaktan birine takar gibiDugunemi yarim icin fazla dedi? Oyleyse sacmalamasin lutfen bilezik falan takmak gerekir kardes bu yani daha yakin kim var?
kardeşe çeyrek çok az olur yarım daha uygun bence.Arkadaşlar yeni konu açmayıp buradan sorayım ben de. Umarım görürsünüz. Ben de şimdi konuyu görünce eşime sordum. Ne takalım diye, benim de kardeşim yaza evleniyor kısmetse. Ben şimdi raporlu olarak işten de ayrıldım. Geri de dönmeyeceğim. Maaşım olmayacak yani bi süre. Raporlu paranın da zaten hepsi bebeğe gider...
Elimde önceden yaptığım bi yarım altınım var. Onu takalım dedim şimdi. Tamam dedi direkt. Sen ne düşünüyosun dedim bence fazla dedi. Sanırım çeyrek düşünüyor. Biz de bebek beklediğimiz için maddi sıkıntımız var. Denk geldi çoknasıl yapsam bilemedim...
Su taki olayinda benimde kafami karistiriyo
Mesela ben evlenirken dayim bana 20 gr bilezik takti. Dayimin 4 cocugu var, onlardan biri evlenirse annem bende bilezik takarim diyor. E bende takin yapicam ya ceyrek ya yarim ya 300 500 euro para. Ama simdi o cocuk daha Karli oldu
1 bilezik getirdiler, onlar karsiliginda 1 bilezik arti benim takicam taki.... Bu isin ucunu tutamiyorum
Hayir biz 3 kardesizSiz tek çocuk musunuz ?
Dayınızın çocukları bekar ve çalışmıyordur muhtemelen siz evlendiğinizde
Hayir biz 3 kardesiz
Dayimin cocuklari bekar ve kucuklerdi okuyolardi
2 Yarım takmıştım.durumun buna elverdi o zaman.Merhabalar
Yakın zamanda kardeşim evleneck yani yakın dediğim bir seneyi bulacak ama şimdiden ayarlamam lazim. Kardeşiniz evlenirken ne taktınız ne takılır ? Nisanda çeyrek takmayı düşünüyorum ama düğün için altın fiyatları almış basini gidiyor. Ben çalışmıyorum üç çocuğumuz var, gelirimiz iyi ama ev taksidi ödüyoruz bir yandan. Bilezik ince birşey taksam o bile 7 bin civari sizce çok az mı ? Az kalinlar 20 bin civarı. Eşimin kardeşi evlenirken güzel bir bilezik takmıştık ama bizde üç çocuk yoktu o zaman ve altın fiyatları böyle değildi. Zorlanmamistik. Evet ne taktınız kizlar kardeşiniz evlenirken ya da size ne takıldı ne takilir
Şaşıralacak ne varki bunda?Ay bu gercekmi ya
Sizde avrupada yasiyorsunuz sanirim
Cok saskinim suan 2 kardesimde arka arkaya evlenecek ikisinede 15grdan bilezik dusunuyorum
Masallah valla sizin kardesiniz olaydim keskem
18 gr bilezik taktımMerhabalar
Yakın zamanda kardeşim evleneck yani yakın dediğim bir seneyi bulacak ama şimdiden ayarlamam lazim. Kardeşiniz evlenirken ne taktınız ne takılır ? Nisanda çeyrek takmayı düşünüyorum ama düğün için altın fiyatları almış basini gidiyor. Ben çalışmıyorum üç çocuğumuz var, gelirimiz iyi ama ev taksidi ödüyoruz bir yandan. Bilezik ince birşey taksam o bile 7 bin civari sizce çok az mı ? Az kalinlar 20 bin civarı. Eşimin kardeşi evlenirken güzel bir bilezik takmıştık ama bizde üç çocuk yoktu o zaman ve altın fiyatları böyle değildi. Zorlanmamistik. Evet ne taktınız kizlar kardeşiniz evlenirken ya da size ne takıldı ne takilir
Nişanda: cumhuriyet altını
Düğünde: 3lü burma bilezik + 1000€
Bizde öyle
Sonunda mantıklı bir yorum...Eskiden herkes rahat bir şekilde takabiliyordu. Bununla kiyaslamamalisiniz. Şuan altın çok pahalı bütçenize göre takinca kimse aaa bilezik bile takmadı demez emin olun. Çeyrek tadabilirsiniz bu ayıp birsey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?