Kardeşler arası ayrımcılık

Erkekse kendi çalışsın yapsın. Erkek haliyle kızkardeşlerine ev aldırmaya utanmayacak mı deyin.
Sözde hepimiz oturcaz evde.Ama onun uzerine oluyo ev.Annemde zaten kizlarin evi olsun asıl yarin bi gun nolcagi belli degil.O erkek her yerde is bulur diyo

Yok artık bu resmen enayilik olur.Baban çok istiyorsa kendi alsın oğluna ya da baba oğul beraber ödesinler.

Ne alaka ya. Kocaya gitmek nedir. Bu mantıkla erkek. Herkes kendi birikimini yapsın. Ya da ev üçünüzun üstüne olsun

Evt babam.Ev almasakta her ay hepimizden para bekliyo.Kardesim bisey demiyo ki
Demez tabi işine geliyor. Babanız da hiç utanmıyor kızlarının sırtından ev almaya.. Neyse sakın ha sakın. Evlenmenize bile mani olur bu durum. Ev borcu bu boru değil, öyle hemen bitmez. Kimse de borçlu insanla evlenmeye kolay kolay yanaşmaz. Babanız ve abinizde hiç utanma yokmuş kusura bakmayın.

Yok canjm etmiycem ama akrabalarim baski yapiyo.Kizmisiz biz bize kocamiz bakarmis

Kaçıncı yuzyilda kalmis bunlar ya. Bosver gerekirse görüşmemeye çalış o akrabalarla. İnşallah atanirsin. Kizkardesini alır gidersin. Planli programlı çalışırsan olr inş

Babam sukur oyle degil ama oyle olsa bile ben kabul etmezdim bu durumu. Sizde etmeyin. Bukadar basit. Zorla odettiremez ya size. Evin ihtiyaclari icinde elinizden geldigince yardimci olursunuz ama biryandan da kendiniz icin biriktirin. Kim ne derse desin takmayin kendi kafaniza gore yasayin.

Kusura bakmayın uzulmenizi istemem ama babanizda babalık vasfı göremiyorum. Çok üzgünüm. Hadi babanız neyse de o erkek ama adam olamayan kardesiniz öyle şey olur mu diyemiyor mu? Tamam zorluk yokluklar herkesin başına geliyor ama böyle tek kişiye yatırım olmaz. Aileyseniz herkes üzerine düşeni yapacak. Siz iyice çalışın sınava bir şekilde atanmaya bakın. Gidin kendi duzeninizi kurun.

Tabi on sene falan surer en az borc.Kendimi bu yil evden kurtarayim baska birsey beklemiyorum cidden

Oturdum suan calisiyorum.elimden geleni yapicam bu yil.Tek basima gidicem insallah duzenimi kurucam.Onlar gene para bekliycek ama ben kredi cekip kendime araba falan alcam ki.Borc öduyorum diycem pek para vermiycem

Tabi duzenli isim olsa gene az cok yardim ederim.Ama her ay maasimin yarisini veremem ki.Babamin eline hele para vermek istemiyorum

Kaçıncı yuzyilda kalmis bunlar ya. Bosver gerekirse görüşmemeye çalış o akrabalarla. İnşallah atanirsin. Kizkardesini alır gidersin. Planli programlı çalışırsan olr inş
İnsallah.gunduz surekli uykum geliyo.Bende artik gece calisiyorum.Gunduz cok denedim ama calisamiyorum

Kolay gelsin canım,değişecek hayatını hayal et,pes etme.Bir arkadaşımın babası, kızlarının çalışıp kazandığı parayla,evin her ihtiyacını,beyaz eşyasını aldırıyordu.Kızların evlenme zamanı gelince, alışveriş öncesi,planlı bir kavga çıkarıyordu.Benden size beş kuruş yok diye sırtını dönüyordu ama düğünden 3 gün sonrasına kadar.Sonrası güllük gülistanlık.Kızımm,damadımm.Herkes çeşit çeşit,ama annene bravo,onlar gibi düşünmüyor.Kazanmaya başlayınca onu onların insafına bırakma,destek ol yapabildiğin kadar.

Tabiki.İnsallah encok anneme destek olucam.Onu ise gondermiycem otursun evde.gerci kadinin evde babam yuzunden psikolojis bozuluyo evde kalmak istemiyo.ne anne babalar var. Ben cok sogudum babamdan. Anneme bize cok cektirdi. Simdi iyi davraniyo ama sevemiyorum hic artik.sagol canim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…