Kardeşler arası ayrımcılık

yok yok gelmeyin baskıya
diğer kız kardeşiniz ne diyor peki erkek kardeşiniz?
hani erkek ya!! hiç gururu kırılmıyor mu?

önce güzelce işe girin kendi borcunuzu ödeyin
o akrabalarda çok karışmasın
Kiz kardesim sirf bu yuzden evlenip gidicem diy da para vermek istemiyo.erkek kardesim halinden memnun

sonucta zihniyet belli yarın öbür gün babası benim üstüme olsun der o ölünce oğluna kalır ani oraya isteyen istediği parayı yatırsın erkek cocuga kalıcak ev belli.
benim anlamadığım cocuk niye bişey demiyo ben onun yerinde olsam ablamlar kendi birikimini yapsın ben bi ev alamıcak mıyım derim ...

Ama kardsim tek basina alamaz ki ev.Evlenmeyi dusunuyo.Evsiz evlenmek istemiynun icin ev olsun nasil olursa olsun.

Zaten ben borcumu ödiycem.Babama falan hatta 500lira yatirim diyim hatta.

Lafa bak,hayır canım,asla böyle bir işe girme.Kız istemeye gidince,oğlumuzun evi var diye kasılmak istiyorlarsa,kızların sırtından değil,ERKEK oğulları alsın çalışarak.
Peki bisey sorucam.Kardesim evlenirken maddi yardim edim mi.Kardesim bebde size ederim diyo ama etmez zateb

Babam bosver falan diyo da.Acaba hesabim bloke olmus falan mi desem simdi kagida bakmak ister.evet faiz isliyo.Gerci borcum daha baslamadi benim ama

Bizi saf yerine koyuyolar.Ortak tapu yapsin en kotu.Ama gene kardesim oturur evde

Babama hayatta kredi vermezlerkutahyaliyiz. Ama kafa yapisi cok geri ailemin akrabalarimin

Eğer erkek çocuk evsiz olmazsa kendisi alsın bi zahmet. Kız kardeşlerin böyle bir zorunluluğu yok, o çocuğu yaparken size güvenip yapmadığına göre, oğlunun evini almakta size düşmez. Yarın öbür gün evi olan bir adama düşme garantiniz olmadığına göre birikiminizi kendinize yapmalısınız.

Sözde hepimiz aileye aliyoruz evi.ama kardesimin ustune yapiliyo nedense.Kesinlikle ailemle para isine girmek istemiyorum.bi gun evlenirsem herseyimi de kendim yapmak istiorum

Peki bisey sorucam.Kardesim evlenirken maddi yardim edim mi.Kardesim bebde size ederim diyo ama etmez zateb
Vallahi sevdiği kızın çalışmasına karşı çıkıp,benden,borcum harcım varken para bekleyen kardeşe yardım etmem.Babaaneciğim derdi ki,malım seni vereyimde mi,kötü olayım,vermeyipte mi kötü olayım.Ev işine dahil olmayınca her şekilde kötü olacaksın,bari birde kötü ve parasız olma.Ufak tefek bir iki ihtiyacını alırsın, o kadar...

Babam bosver falan diyo da.Acaba hesabim bloke olmus falan mi desem simdi kagida bakmak ister.evet faiz isliyo.Gerci borcum daha baslamadi benim ama
niye sana gelince bosver ama kardesine gelince acele ediyo ? zaten borcun var bence git taksitlendir mecbur ödemek zorunda kalıcaksın o zaman

Kardesinin ustune cekeriz sizi yan gelir gosteriz diyolar.o erkekmis evsiz olmazmis.biz kocaya gitcekmisiz

öyle bi dünya yok. asıl o erkek taşı sıksa suyu çıkarır ekmeğini her yerden bulur. baba olan kişi önce kızlarını düşünmeli ki el oğluna gidecekler arkaları sağlam olsun diye.
hala ve hala bu kadar millet oğlunu el üstünde tuttuğu için kazığı yemesine rağmen akıllanmayıp daha oğlumuza mal yapalım derdinde ya milletimizde kafa yok arkadaş ne diyim..

Haklisiniz.Hucbiseye karismiycam

+ 1
Bir de bu arkadaş her beklediklerini yapsa da,yarın,ben de bu ay sıkıştım dese,yapmasaydın,başına silah mı dayadık, olur.Aileye hiç yapılmaz demiyorum ama,bu aile işini çoktan geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…