Kardeşlerime söylemeli miyim

Eşiniz haklı.Otel gibi kullanıp ücretsiz yaşayamazlar.

Evimiz 3+1 zor oluyo tabiki katlaniyorum

Evet eşimde sizin gibi söylüyo biri kirayi biride faturalari ödesin diyo
Bu işlerine gelmez bunun yerine ayri eve ciksalar daha iyi apart tarzı bişey bile olur yani ikisine yeter. Masraflara ortak olmalılar evet ama kalma süreleri uzadıkça sizin özel hayat diye biseyiniz kalmayacak eşiniz bu kez başka konulardan sitem edecek

Evet dedinizde haklisiniz, özel hayat biraz etkilir ister istemez, ses cikarmak istiyorum ve çikaramiyorum

Senin demen olmaz bence.Zaten onların 3,5 el atıp düşünmeleri gerekli.

Evet dedinizde haklisiniz, özel hayat biraz etkilir ister istemez, ses cikarmak istiyorum ve çikaramiyorum
Evliliğiniz için bı şekilde konuşmalısınız eşiniz konuşsa ayrı bı dert olur. Açık açık eşim tek başına yetişemiyor ya eve katkı da bulunun ya da size uygun bı yer bulmaya çalışalım diyin size de yazık yani eve iki gün misafir gelip kalsa insan bunaliyor düzeni hemen bozuluyor siz aylardır sabrediyorsunuz.

Canım kusura bakma ama senin kardeşlerin hiç normal değil geç karşılarına söyle çekinmeden onlar çekinmeden evini otel gibi kullanıyor bişey derlerse sende bir maaşla geçiniyoruz keşke sizde beni biraz dusunseydiniz dersin.

Ne guzel dunya. Koca iki kazik kadar adam gelmisler calismaya diye geliyorlar. Paralari koye gonderiyorlar. Demiyorlar kiz el kapisinda.enistemizi 2 aydir enayi yerine koyuyoruz o soylemeden biz destek olalim.bide orali olmuuorlarmis. Bakin ben karsiyim.nasil eslerimizin kardesleri kalmaya gelsin istemiyorsak bizimkilerde gelmemeli. Senin soyleyecegin sey belli. Destek falan gerek yok herkes kendi evinde kapisinda iyidir. İki kardes ev tutacaksiniz onumuzdeki hafta bakmaya baslayin benim cocugumunda duzeni var kardes kardes kucuk bir ev tutun en azindan isinizde iyiyse yasar gidersiniz diyeceksiniz. He esiniz illa destekmi istiyor bir kardesiniz faturalari odeyecek. Diger kardesiniz cocugun bezini ve mamasini alicak.duzenli olarak. Esinizde mutfak masrafini karsilayacak. Esiniz her turlu zararda ama kendi bilir. Gunde 7 ekmek.ben misafiri bir hafta sonrasinda sevmemde istememde. 7 duvel huyumu suyumu bilir uc gunden fazla kalmazlar evimde. Net olun.daha sonra misafirlige bile gelecek yuzleri kalmaz esinizde sabir kalmassa.kardeslerimiz ailelerimiz tabiki gelecek.ama aylarca olmaz olmamali.Allah dusurmesin yinede kimseyi.ama bile bilede lades olmaz

Ben en kisa zamanda konusmaya karar verdim, bayram sonu başlarinin çaresine baksinlar

Sizin asıl sorununuz birlikte yaşama sorunu.İki kardeşle aynı evde ne kadar sorunsuz yaşanır ki.Bunu hiç düşünmüyorsunuz.Kardeşlerinizi alın karşınıza siz anladığım kadarı ile artık burada çalışacaksınız devamlı.Bu durumda artık iki kardeş olarak birlikte ev tutmanız gerekiyor beraber oturmamız olmaz diyeceksiniz.Evliliğiniz zarar görmeden bu sorunu çözün.
Aslında sizin aileniz dile getirip kardeşlerinizle konuşacak evinizi tutun artık diyecekti.Ailenizin tavrı bu yönde olmalı.Kızlarını evliliğini hiç düşünmüyorlar mı

Konu sahibi arkadaşım kusura bakmayın ama siz ve kök aile üyeleriniz topluca çok rahatsınız.
Kendinizi eşinizin yerine koyar mısınız lütfen?
Buraya sorup danışana kadar eşinizin haklı olduğunu anlayamamış olmanıza hayret ediyorum.

Bazi eslere cok uzuluyorum.kardesinize mutfak alışverişlerini halletmesini soyleyin.

Eşiniz haklı açıkça.soyliceksiniZ

Eşinize yazık ya. Yine sabırlı adammış. Kendinin olmayan iki tane kazık kadar çocuk itelemişler adama.

Ne olmus sorduysam bilgi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…