- 21 Ağustos 2022
- 1.910
- 6.488
- 88
- 33
Bunlar burda yer içer, adam olup giderler, en ufak bi şeyi bahane edip bir güzel kavga çıkarırlar ki minnet borcu silinsin, olan konu sahibinin evliliğine olur. Hiçbir evlilik 3 göz evde bu kadar sığınmacıyı kaldırmaz. Şimdiden zarar görmeye başlamışlar bile. Paralar bu sefer de evlilik terapistine psikologlara falan gider, iki yakaları bi ömür bir araya gelmez.Kesinlikle. Birçok erkek bu inceliği düşünecek kapasitede değil zaten. Ki erkek o yapıda olsa bile arkasında duran bir kadın çok güzel yönlendirebiliyor erkekleri. Zor değil aslında kişi başı 3bin para vermek yani. Burda da birilerinin zoruna gidiyor.
Ben iki tarafında ailesinin gelememesinden tarafım açıkçası ya
Kız kardeşimin bulunduğum şehre çalışmaya gelme ihtimali vardı. Kiralar 15 bin üstü diye biz bir odamızı ona açacaktı eşim asla dışarda kalmasın kız başına dedi. Annem asla kabul etmedi. Tüm maaşını sana verse bile evlilik birliğiniz bozulur asla olmaz dedi ve kız kardeşimin burda işe girmesini bile engelledi. Anne var, anne var.
konu sahibi bıraksın parayı bunları evden yollasın benceBunlar burda yer içer, adam olup giderler, en ufak bi şeyi bahane edip bir güzel kavga çıkarırlar ki minnet borcu silinsin, olan konu sahibinin evliliğine olur. Hiçbir evlilik 3 göz evde bu kadar sığınmacıyı kaldırmaz. Şimdiden zarar görmeye başlamışlar bile. Paralar bu sefer de evlilik terapistine psikologlara falan gider, iki yakaları bi ömür bir araya gelmez.
Niye zorla hediye aldırtsın ki? Çok itici duruyor bu.ÇOcuğunuz varsa, çocuğunuza altın isteyin, evdeki masraflarına göre. Öyle pat diye para konusunu açamazsanız hadi yeğeninize altın alın, hediyeniz, çocuğun rızkı vs dersiniz.
Eve alınacak şeylerin listesini verin ellerine akşam gelirken alıversinler . Böylece para istemeden katkı sağlamış olurlar .İyi geceler, iki tane erkek kardeşim köyden iş icin yanima geldiler işe girdiler maaşlarini alinca köye gönderiyolar, eşim söyle bizede biraz destek olsunlar diyo, bende ayip olur diye söylemekden çekiniyorum sizce söylesem ayip mi olur
2 kardeş sizin eve niye çöktüler onu anlamadım. 2 kaynınız yapsa bunu ortalığı yıkarsınız evimde ne işleri var diye kardeşiniz olunca parasız otel hizmeti mi sunuyosunuz? Eşinin yerinde olsam böyle sakin kalmamİyi geceler, iki tane erkek kardeşim köyden iş icin yanima geldiler işe girdiler maaşlarini alinca köye gönderiyolar, eşim söyle bizede biraz destek olsunlar diyo, bende ayip olur diye söylemekden çekiniyorum sizce söylesem ayip mi olur
Tatil için birkaç günlük yada birkaç haftalık olsa elbette ayıp olur denmez.İyi geceler, iki tane erkek kardeşim köyden iş icin yanima geldiler işe girdiler maaşlarini alinca köye gönderiyolar, eşim söyle bizede biraz destek olsunlar diyo, bende ayip olur diye söylemekden çekiniyorum sizce söylesem ayip mi olur
Bence eve giderine ortak olmak yerine bir şekilde evden göndermelisinizevet ev kira faturalari eşim ödüyo onlar isten gelip yatiyolar
Bayılıyorum yorumlarınaTum kirayı ödetmek doğru olmaz ama bedava yaşamalari da doğru değil. Ahırdan bozma paylaşımlı ranzalı erkek otellerine gitseler onların bile aylığı 3 bin lira. Sizin evinizde ekmek elden su gölden yaşıyorlar. Hiç de utanmiyorlar.
Böyle is olur mu?
Mutlaka konuş, Agrina giden varsa da ittirsin gitsin, en azından bir boğaz eksilir
B3nce istemeyin ama ev tutsunlar kiralik ev bakın onlara atin bu nasil falan diye taşiyınİyi geceler, iki tane erkek kardeşim köyden iş icin yanima geldiler işe girdiler maaşlarini alinca köye gönderiyolar, eşim söyle bizede biraz destek olsunlar diyo, bende ayip olur diye söylemekden çekiniyorum sizce söylesem ayip mi olur
Her ay ikinizde birer çeyrek alın yeğeninin için diyinBak bu güzel fikir teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?