• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşten elti olur mu?

zaman34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
198
248
103
Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??

Bu ailenin eğitim düzeyi ve gelişmişliği ile doğrudan alakalı bir mevzu.daha önce burada okumuştum yanılmıyorsam,abisi ve kardeşi aynı aile ile evliydi,abisi eşini bırakınca, bu mevzu kadına yansımıştı ve eşi de kadını bırakmıştı.kısasa kısas olabiliyor.bir çiftteki problem diğer çifte de yansıyor ve bedelini de ödemek zorunda kalıyor.bu yüzden sıcak bakmıyorum bu mevzuya

Evlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Bence buna izin vermeyin daha flört döneminde aralarında büyük bir sorun falan olursa aile içinde yüzyüze geldiklerinde sıkıntı olabilir. Bunun bayramı var seyranı var zor yani..

Ama
Önce siz bir eş olun da eltinizi sonra düşünürsünüz bence. Daha çok erken böyle şeyler düşünmek için
daha ortada fol yok yumurta yok ama bu sorunun da net bi cevabı yok.olabilir de olmayabilir de hayatın getireceklerine bağlı
Evet şuan erken ama birbirlerinden etkilendikleri çok açık,önüne geçilmezse olabilir,eğer kardeşime ilerde sorun olur desem sözümü dinler ama bir yanımda istiyor ,elti oluraak belki anlaşamayız

daha ortada fol yok yumurta yok ama bu sorunun da net bi cevabı yok.olabilir de olmayabilir de hayatın getireceklerine bağlı
Kardeşim bazen beni abla gibi görmez saygısızlaşır ,benımde yapı olarak kıskancım eğer bana ters davranırsa huyuma gitmezse kardeş kardeşe düşebilir ondan korkuyorum

Kardeşim bazen beni abla gibi görmez saygısızlaşır ,benımde yapı olarak kıskancım eğer bana ters davranırsa huyuma gitmezse kardeş kardeşe düşebilir ondan korkuyorum
Yapı olarak kıskancım demissiniz düşünsenize kayınvalide onu daha çok sevdi aboooooww🤣🤣
Başınıza iş açmayın derim ..

Ama

Evet şuan erken ama birbirlerinden etkilendikleri çok açık,önüne geçilmezse olabilir,eğer kardeşime ilerde sorun olur desem sözümü dinler ama bir yanımda istiyor ,elti oluraak belki anlaşamayız

Daha siz bile evli değilsiniz. Sizden 4 yaş küçük kardeşiniz etkilendi diye hemen yarın evlenmez herhalde. Daha sizin bile evleneceğinizin garantisi yok. Diyelim siz ayrıldınız onlar ilişkilerine devam edip evlilik kararı aldılar, eski sevgilinizle bir ömür yüz yüze geleceksiniz veya evlenip boşandınız bu da ihtimal. Tam tersi de olabilir.

Yani bu kişilere göre değişken bir durum. Çok iyi olanları da çok kötü olanları da gördüm.

Bir akrabamızın 2 gelini de kardeş. Şimdilik bir sorunları yok gibi ama sorun olsa dışarıya belli ederler mi bilmiyorum. Evlenmeden önce biraz sorun olduğunu hatırlıyorum sadece, eğer olmazsa abinin evliliği de bozulabilir, hep aynı ortamlarda olacaksınız iyi düşünün. Öyle seviyoruz diye hemen evlenilmez vs demişti aileler ama onlar aileleri ikna edip evlendiler.

Canım bence olmasın. Çünkü kardeşin kaynına kötü davransa birseyler olsa bu işi sen kıvılcımlaștirdigin için senden bilirler. Araları bozulursa eş adayın senide sorgular acaba benim karımda boylemidir diye.Kisacasi yabancı olsun ister mutlu ister mutsuz olsunlar seni bağlamaz. Sen kendi eş adayınla mutlu olmaya bak. 😊

Ben akraba evliliklerini doğru bulmuyorum. Ben olsam kardeşimin eşine falanda karismazdim yani. Çünkü herkes kendi seçimi siz suçlu olursunuz sonra ve de birinizw birşey oldugunda bir bosanmada evli kalan taraf arada kalmak zorunda. Siz eğer şakada olsa lafını yapiyorsaniz kardeşinize bilinç altına yerleştirmiş oluyorsunuz bakacağı yoksa da o gözle bakar

Hiç riske girmeyin.Daha siz nere gittiginizi bilmiyorsunuz.Iyi mi olacak kötü mü olacak.Allah korusun birinizin huzuru bozulsa ,öbürününde bozulur.Eğitime felan bakmaz bu işler.Vallahi yeri gelir kayinvalide bile aranizda rekabet yaratabilir.Kardeş olduğunuzu unutursunuz maazAllah.Su akar yolunu bulur kaderde varsa.Siz hic öncülük yapmayin.Farkinda değilmis gibi davranin.Çıtlatan olsa bile doğru bulmadıginizi söyleyin....

Bence bu sizi ilgilendiren bir durum değil..Sevgilinizle önce siz tanıştınız diye kardeşinizin ilişkisi üzerinde söz söylemeye hakkınız yok..Kardeşiniz ve kaynınız sizden önce tanışıp evlenmeye karar verseler ve sizin evlenmenizi istemeseler nasıl hissederdiniz?? Bence olumlu ya da olumsuz müdahil olmayın.Aralarında bir elektrik varsa koca insanlar olduklarından aracıya ihtiyaçları yok,kendi kendilerine adım atabilirler..Destek de köstek de olmayın. Haklarında hayırlısı olsun.

Back
X