Kareleri vb. şeyleri saymak ..

ay inanmıyorum aynı ben yaa
mesela sağ ayağımda sarı renge bastıysam sol ayağımlada basmam gerekiyor turlu turlu şeyler

Allah tan kaybolmuş yani çok kötü bişey :)))

aynen öyle ya bende insanlara baktığımda gözlerini burnunu burun deliklerini kulaklarını falan hep sayıyorum :D

Sen yine sayiyorsun ben çiziyorum usenmiyorum çiziyorum :'(

çevremde cok nadır anne, baba, kardeş, eş gibi insanların bıldıgı bır takıntımı paylaşayım ben de.
tersten konusmayı ılkokul 1.sınıfta okumayı ogrenır ogrenmez farkında olmadan kesfettık, ilk etapta cok eglencelı gorunuyordu, evde hep oyle konusuyordum şarkılar, şiirler ne olursa
zamanla farkında olmadan hersey dılımden duz gıderken, beynımden aynı oranda tersinden gidiyor. dua ederken bıle tersten ıcımden aynı anda tekrarı oluyor, bu da kotu oluyor halıyle, hala bunları yazarken aynıları tersten gecıyor kafamdan.
derslerde aynı seyler,soru cozerken sınavlarda aynı seyler, bazen beynım oyle yoruluyor ki....
ben caresını bulamadım oyle yasayp gıdıyoruz....

Sen yine sayiyorsun ben çiziyorum usenmiyorum çiziyorum :'(

Yani ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH BİR AN ÖNCE KURTULURUZ ŞU İLLETTEN :))

Sen yeterki iste, inan kurtulunuyor, enazından öyle eskisi gibi olmazsın, dikkatini dağıt o olaydan, aklına getirmemeye çalış Geçmiş olsun şimdiden

Teşekkürler :)
Bugün bi yere gittim içimden geçirdim hayret bugün odadaki insanları saymadım diye aklıma geldi ya hemen saymaya başladım zaten
bir de halıda mesela kaç yaprak var falan sayıyorum bıktım artık kendim çözeceğimide hiç sanmıyorum

Hepımız aynı dertten muzdaribiz cnm nasl yencz bunu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Monk diye bir dizi var türkçe versiyonunu da çekmişlerdi :)
Oradaki dahi de öyle sizin gibi her şeyi sayıyor:)

Bu arada bu bahsettiğiniz sanırım Obsesif Kompulsif Bozukluk olması lazım
Bende de başlangıç aşamasında vardı sonra terapi ile geçti :26:

Son düzenleme:
Hepımız aynı dertten muzdaribiz cnm nasl yencz bunu :)

Ne zamandir var bu takintim ama ilk defa simdi soyledim anneme oda norolojiye gidelim dedi
Ister sende bi git bu kadar asiri oluyosa :)

Monk diye bir dizi var türkçe versiyonunu da çekmişlerdi :)
Oradaki dahi de öyle sizin gibi her şeyi sayıyor:)

Merak ettim simdi diziyi :)))
Iyi siz Allah tan bu kadar ilerlemeden kurtulmussunuz
Norolojiye mi gitmem daha iyi olur yoksa psikiyatristemi acaba ?

Ya bn anneme soylemye utanıyorm korkcklar bsy vr dıye :) bi ara onlrdn hbrsz gtsm dha ıyı olck :) sna bide şu durum oluyomu arabayla gderkn dısarıyı ızlediğimde her sokak lambasının direğini görnce ayagmla yere vuruyorm diğerine glnce de basmk ıstyrm hızlı hızlı gdncede yetişmye calısıyırm bu kez :)

Yok bana oyle olmuyo ama sokak lambalarini sayiyorum :)))
Ister annene soyle ben soyledimde neden daha once soylemedin diyo :) onlari saymaya ugrasmaktan soylemek aklima gelmedi bile dedim

Yok bana oyle olmuyo ama sokak lambalarini sayiyorum :)))
Ister annene soyle ben soyledimde neden daha once soylemedin diyo :) onlari saymaya ugrasmaktan soylemek aklima gelmedi bile dedim

Hahay super cvp :) bklm bnde belki söylerm :)

Oyy eski gunlerimi hatirladim:))
Hala sayarim da eskisi kadar değil.
Ozellikle cicek yapraklarini saymak cok fenaydi.
hayir gözüm de gormuyor adam gibi, kisa kisa yaprak sayiyordum.
bir de sanki hizlica sayiverirsem kendime bile caktirmayacakmisim gibi gelirdi.
arabalari sayardim, merdiven basamaklarini, kaldirim taslarini...yolda giderken yanimdan gecen aracin aklimda belirledigim hayali bitis cizgisine kac saniyede varacagini, ışık yandiginda bekleyen arac sayisini...of say babam say.sonra gozlerim gittikce bozuldu istesem de sayamaz oldum.kendime telkin vere vere çözdüm meseleyi cok şükür.
Darisi diger uğraşanlara.

Bendede bazı insanlara karşı takıntı var birinden elektrik alamazsam o kişi bana dert oluyor istisnasız her hareketini takip eder ayrı ayrı gıcık olurum bunu gerçekten yapıyorum ve bu beni çok yoruyor

anlattğınız şeyler obsesif kompulsif bozukluk belirtileri.tedavi olunmazsa ileri boyutlara ulaşabiliyormuş.. o yüzden kısa sürede psikiyatriste gitmenizi öneririm

Simdi onceki sayfalari da okudum, keske okumasaydim yaa.etkilenmem insallah.
ne zamandir saymiyordum gercekten rahattim.simdi yataktan aynanin onune bakıyorum, deodorantlar, kremler off 1-2-3 imdaaaaat:)))

bende herzaman olmamak kaydıyla bir şekilin çizgilerini sayıyorum veya yazının mesela show tv nin showu diyelim kendim yazıyormuş gibi her çizgide sayıyorum ve genelde napıp edip 5 10 15 gibi sayıları tutturuyorum bilmiyorum anlatabildim mi herzaman yapmıyorum ama bunu heralde stresli olduğum zamanlar da yapıyorum dudak çevresini çizgisini kaşların çizgisini ama hep 10 çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…