D drbebek1982 Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Aralık 2012 Mesajlar 9 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yer Hatay 18 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi drbebek1982 #1 Belli ürünlerde memnun kaldığım bebek ürünleri satış mağazasını (zehrabebek.com) sizinle paylaşmak istedim. Bazı ürünlerde fiyatlar harika. BAzı ürünler normal fiyatlı ( Ama kargo bedava olunca kaçırmadım !! oyuncak, Mama sandalyesi, beşik, bebek güvenlik ürünleri, Chicco Kraft Bebek Ürünleri , Bebek Bakımı, bebek giyim vb..
Belli ürünlerde memnun kaldığım bebek ürünleri satış mağazasını (zehrabebek.com) sizinle paylaşmak istedim. Bazı ürünlerde fiyatlar harika. BAzı ürünler normal fiyatlı ( Ama kargo bedava olunca kaçırmadım !! oyuncak, Mama sandalyesi, beşik, bebek güvenlik ürünleri, Chicco Kraft Bebek Ürünleri , Bebek Bakımı, bebek giyim vb..
cute25 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2012 Mesajlar 439 Emoji Skoru 28 Puanlar 68 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi drbebek1982 #2 Bebek mağzemeleri ilgi alanıma girmiyor cnm bayan giyim olsaydı güzel olurdu valla