kargo sorunu !

boleynkizi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
332
243
333
Kızlar sinirden catlayacagim. Cumartesi günü başka bir kişiye kargomu teslim etmişler. Isim farklı, adres farklı.. subeyi arıyorum telefonları açan yok.
Anlamadigim şey bu teslimat yapan kişiler tc kimlik no ile teslimat yapmıyorlar mi ? Nasıl olur böyle birşey aklım almıyor.. Bölge müdürlüğünü arayip şikayet ettim. Kargomu bulamazlarsa ne yapmalıyım ?

müşteri hizmetleri yok mu kargo firmasının

Bölge müdürlüğüne şikayette bulunursanız mutlaka bir çözüm buluyorlar ..
Kargonuz ne idi bilmiyorum ama en kötü ihtimalle para iadesi gibi bir çözümleri olacaktır .

çoğu kargo şirketi çalışanı saçma sapan çalışıyor, hakkıyla çalışana sözüm yok. valla az çirkeflik yapacaksınız, önce gidin bi şubeye şube müdürüyle biraz kavga edin, sonra müşteri hizmetlerini arayın ya da mail atın, bu sırada maduriyetiniz giderilmezse hukuken hakkımı arayacağım deyin. biraz göz korkutacaksınız. uyuz oluyorum kargo şirketlerine!

Hangi kargo şirketi bu?
Aldığınız ürünün gönderi kodu sizdemi?
Kargo şirketinin sitesinden gönderi kodu ile sorgulama yapın,
kargonuzu kimin teslim ettiği yazıyor ve kimin teslim aldığı yazıyor.
Firmayı arayın şikayetinizi belirtin mutlaka geri dönüş yapılır..

içinde kozmetik ürünler vardı canlar, erhun diye bir adama vermişler. Adam artık napacaksa hiçbir fikrim yok. Eşimi şubeye gönderdim. Daha önceden de aynı kargo çalışanlarıyla kavga etmişliğim var, bu sefer şubeyi basıp koku bombası atıp kaçmayı düşünüyorum.

yurtiçi canım, bende alışveriş yaptığım siteden baktım o şekilde farkettim.
gönderi kodu elimde alıcı ismi ilk iki harf benim, soyisimde aynı şekilde
teslim edene bakmamıştım. Bölge müdürlüğnü aradım, eşimde şubeye gitti
sonuç ne henüz bilmiyorum..

Yurt içi kargonun zaten çivisi çıkmaya başladı
benimde kargomu bir başkasına teslim etmişlerdi bikeresinde
gönderi kodu ile farkettim aradım derhal gidin geri alın dedim kargoyu geri alıp şubeye getirtmiştim
baya bi çemkirmiştim söylmesi ayıp sonrada şubeye gidip kargomu alıcağım zaman kimlik istemişlerdi benden
bide şubeyi ayağa kaldırmıştım şimdimi geldi aklınız yerine diye bikeresindede kargomu kaybetmişlerdi ozamanda genel müdürlüğe baya bi bağırdım nedir bu sizin şubenizden çektiğim işimi gücümü bırakıp herseferinde kargomun peşinemi düşücem ben diye sonra şubedeki bütün çalışanlar değişti de herşey düzene girdi işini adam gibi yapan kalmadı valla..

canlar, eşimle konuştum şimdi o gittiğinde bölge müdürlüğü aramış şubedekilerle konuşuyorlarmış . isimi yanlış girmişler sisteme, kargom henüz subeye ulaşmamış, dağıtıma çıkmamış anlamadığım kısım benim adım hazal, girilen isim erhun.
ben alışveriş yaptığım siteyi arayıp görüştüm, bugün kargoya verilmiş dediler. Kargo şirketi sisteme yanlış girilmiş demiş,özür dilemişler. Artık birşey alırken kesinlikle yurtiçi kargoyu kullanmayacağım. ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim kadınlar klübünü güzel kadınları,iyi ki varsınız .

Kendi kargomu alırken bile kimlik istiyorlar.
Yani alan kişi kimlik göstermiştir. Teslim alanın isim bilgisi yok mu internet sitesinde?

Kargo şirketlerinin telefonları cevaplamama ya da açık bırakma gibi hobileri var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…