- 31 Mayıs 2011
- 332
- 243
- 333
- Konu Sahibi boleynkizi
-
Kızlar sinirden catlayacagim. Cumartesi günü başka bir kişiye kargomu teslim etmişler. Isim farklı, adres farklı.. subeyi arıyorum telefonları açan yok.
Anlamadigim şey bu teslimat yapan kişiler tc kimlik no ile teslimat yapmıyorlar mi ? Nasıl olur böyle birşey aklım almıyor.. Bölge müdürlüğünü arayip şikayet ettim. Kargomu bulamazlarsa ne yapmalıyım ?
alan kişi ne amacla almış onu merak ettim.
Bölge müdürlüğüne şikayette bulunursanız mutlaka bir çözüm buluyorlar ..Kızlar sinirden catlayacagim. Cumartesi günü başka bir kişiye kargomu teslim etmişler. Isim farklı, adres farklı.. subeyi arıyorum telefonları açan yok.
Anlamadigim şey bu teslimat yapan kişiler tc kimlik no ile teslimat yapmıyorlar mi ? Nasıl olur böyle birşey aklım almıyor.. Bölge müdürlüğünü arayip şikayet ettim. Kargomu bulamazlarsa ne yapmalıyım ?
Nabtınız peki?Geçen gün birisi de bizim şipariş ettiğimiz lahmacunları almışAcıktıysa demekki
Bu da öyle bir şey olabilir. İhtiyacı vardı herhalde
Suanda bize de gelse şöyle acılı, almam dememGeçen gün birisi de bizim şipariş ettiğimiz lahmacunları almışAcıktıysa demekki
Bu da öyle bir şey olabilir. İhtiyacı vardı herhalde
Nabtınız peki?
Suanda bize de gelse şöyle acılı, almam demem
Hangi kargo şirketi bu?
Aldığınız ürünün gönderi kodu sizdemi?
Kargo şirketinin sitesinden gönderi kodu ile sorgulama yapın,
kargonuzu kimin teslim ettiği yazıyor ve kimin teslim aldığı yazıyor.
Firmayı arayın şikayetinizi belirtin mutlaka geri dönüş yapılır..
asıl alanın kapısına dayanmak gerekti. pisliklerYenisini getirdiler afiyetle yedik. Bırakmam lahmacunumu
Yurt içi kargonun zaten çivisi çıkmaya başladıyurtiçi canım, bende alışveriş yaptığım siteden baktım o şekilde farkettim.
gönderi kodu elimde alıcı ismi ilk iki harf benim, soyisimde aynı şekilde
teslim edene bakmamıştım. Bölge müdürlüğnü aradım, eşimde şubeye gitti
sonuç ne henüz bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?