kargo sorunu !

alışveriş yaptığınız site de çok önemli mesela ben çiçek sepetinden cuma günü şiparişi verdim bugün ulaştı. h. sonu olmasaydı daha da çabuk ulaşacaktı belki de..
evidea dan alışveriş yaptım firmayı kırk kere aradım,
geldi eksik geldi, yarısı bugün geldiyse bi kısmı üç gün sonra geldi (banyo dolabı ve raf tarzı şeyler)
hayatımda bu kadar rezillik çektiğimi bilmiyorum.
paramızla rezil olmak demek bu olsa gerek

Aynen yaa şimdi moda oldu kargo şubeleri telefonlara da bakmıyor artık.. Biz işimizi gücümüzü bırakıp şubeye gidiyoruz neden bakmıyorlar telefona diye.. Biz mi yapıcaz bunların işini anlamadım ki ozaman göndericeğimiz evraklarımızıda biz direk kendimiz götürelim niye para veriyoruz bu kargo şirketine..

Yukarıda da yazdım canım ben gönderi koduyla baktim. Alıcı kısmı erhun diye bir adam ismi yazıyordu. Ayrıca teslim edilmiş yazıyordu. Bölge müdürlüğünü aradım. Benim bir saat arayip ulaşamadıgim subeyi hemen aramislar. Ben bu arada da alışveriş yaptığım sitenin musteri hizmetleriyle konuştum kargomu bugün verdiklerini söylediler. Kargo şirketi de bilgiler yanlış girilmiş dedi Özür diledi. 2 gün sonra kargom teslim edilecek. :) burasi çok küçük bir şehir ve buradaki kargo çalışanlarınin açıkçası işini doğru dürüst yaptıklarını düşünmüyorum. Olabilirdi de.

Böyle sorunlar çok yaşanıyormuş duymuştum
Ana merkezlerine mail yolla bir kaç defa yolla

Anlattiklariniz bana yurtiçi kargoyu animsatti. Bu tarz pek çok problem yasatmislardi bana. Arttik birakin o firmayi kullanmayi önünden bile gecmiyorum.

Aynen yurt içi kargoyla bende çok sorunlar yaşadım adam beni arıyor tlfda bağırıp çağırıyor bende bi güzel şikayet ettim şubeyi aradım ordaki kız güya çalışssın diye koymuşlar bildiğiniz süs yani şimdi bütün elemanlar değişti geldikleri zaman da kibar konuşuyorlar

Geçen gün birisi de bizim şipariş ettiğimiz lahmacunları almış Acıktıysa demekki

Bu da öyle bir şey olabilir. İhtiyacı vardı herhalde
Bir kaç kere bizim başımıza geldi,farklı birilerinin yemeklerini bize getirmişler,biz sipariş etmedik diyoruz hayır siz ettiniz diyor,üzerindeki yazan adrese iyi okuyun dedim bir kaç kere.

Bir kaç kere bizim başımıza geldi,farklı birilerinin yemeklerini bize getirmişler,biz sipariş etmedik diyoruz hayır siz ettiniz diyor,üzerindeki yazan adrese iyi okuyun dedim bir kaç kere.

Aradım adamlar lahmacunlar nerede diye geldi ya efendim diyor. Yemedik gelmedi diyorum ısrarla hayır geldi diyor Yedimde benim mi haberim yok dedim en sonunda. Hemen yenisini yolladılar.

Canım aynı şey benim de başıma geldi. Kargomu bizim evin yanındaki bir dükkana teslim etmişlerdi. Ben de senin gibi şubeye ulaşamamıştım. Kargo genel çağrı merkezini aradım ulaşamadığımı söyledim, bölge müdürlüğünün numarasını verdi, onlar bağlarlar dedi. Ben de öyle yaptım ve iki saat boyunca hiç açılmayan telefon bölge müdürlüğünün bağlanmasıyla hemen açıldı. Ben kendi çabalarımla hallettim konuyu, aras kargo yaklaşık 1 aydır bana konuyla ilgili dönecek :) çözemesem kargom kim aldıya gitmişti yani :) o nedenle peşini bırakma, defalarca ara. hatta şikayetçi olacağını da söyle gözleri korksun.

Şaka gibi az önce kargom geldi,adamla telefonda tartıştık. Atiyorum adreste A blok d.16 numara k.5 yaziyor .adamlar onu d blok olarak anlamıslar . Adresi siz yanlış yazmışsınız diye direttiler bide kapida tartıştık. Gösteriyorum adres doğru diye ısrarla ablacim ablacim diye bağırıyor.
Hani 2 güne teslim olacaktı dedim yanlislik olmuş al işte kargonu uzatma gibisine tavır takindi bide. Alışveriş yaptığım sitede bugün verdik demişti. Eşim kargo şubesindeyken kargo gelmemiş dediler madem kargo gelmemiş bu olaylardan bir saat sonra kargo nasıl çıktı ortaya? Birdaha yurtici kargo mu asla diyorum.

Aynen canım bende de aynı şey oldu sisteme bilgileri ilk yanlış girmisiz kargonuz daha şubeye gelmedi dediler. 20 dakika önce çat kargoyu getirdiler. Bunlar olduğunda ilk subeyi arıyorum kimse telefona bakmıyor. Bölge müdürlüğünü arıyorum kargo 1 saate eve geliyor.
saçma sapan durumda ki kargo getirilip bide beni suçluyorlar.

Normalde senin dışında kimseye teslim etmemeleri lazım ama aynı kargo firması geçen ay tamirden gelen telefonumu benimle hiçbir alakası olmayan bir adrese götürdü. Tesadüfen arkadaşımın orda olmasıyla ortaya çıktı. Yoksa telefonum kimbilir kimlerin elinde olacaktı. Sorumsuz bir firma, müşteri hizmetlerini aradığında ise yetkili bulamıyorsun karşında...
Bak gene sinirlendim o günkü gibi

kargo şirketleri işin raconunu bulmuş !

ürünü mutlaka teslim etmeleri gerekir , kuralları bu

fakat bazen tek kişi için adresinizin olduğu semte uğramayıp kargoyu getirmiyorlar yada başka nedenlerle

böyle olunca da kafadan bir isim bir adres yazıp - kargoyu teslim ettik - diye gösteriyorlar

muhtemelen sizin kargo şu an şubede dir , öyle birine teslim etmemişlerdir , kağıt üzerinde teslim ettik diye gösteriyorlar bu şekilde ..

dediğin şekilde oldu sanıyorum. çünkü şikayet ettikten sonra kargoyu getirdiler..

Teslim alanın hiç sesi çıkmamış mı? Demek ki o da dünden razıymış biri bana yanlış kargo getirsin diye.

yurtiçi kargo sanırım hep böyle..
Konuyu okuyunca sinirlerim tavan yaptı yine ağustos ayında kaybolan diplomamın yerine geçen bir belgeyi istedim, kargoyla gönderdiler..Ama bir günde ulaşacak kargo bir hafta geçti gelmedi..Soruyoruz kimse bilmiyor, böyle saçmalık görmedim.Birde sorgulatınca bana teslim edildiğini söylüyor ama hiçbir şey yok.O kadar şikayet ettik daha sonuç alamadık..Yurtiçi kargo mu amannn Allah muhafaza..

Teslim alanın hiç sesi çıkmamış mı? Demek ki o da dünden razıymış biri bana yanlış kargo getirsin diye.

canım teslim alan yok zaten kargo şirketi kafasına göre isim yazıp teslim edildi diye sisteme giriş yapmış. şikayet edince kargomu getirdiler hemen

inş. bir an önce çözülür canım. Sonuçta resmi bir evrak,
birde pişkin pişkin tavırları yok mu şu kargocuların sinir oluyorum yemin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…