- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi boleynkizi
-
Aynen yaa şimdi moda oldu kargo şubeleri telefonlara da bakmıyor artık.. Biz işimizi gücümüzü bırakıp şubeye gidiyoruz neden bakmıyorlar telefona diye.. Biz mi yapıcaz bunların işini anlamadım ki ozaman göndericeğimiz evraklarımızıda biz direk kendimiz götürelim niye para veriyoruz bu kargo şirketine..Kendi kargomu alırken bile kimlik istiyorlar.
Yani alan kişi kimlik göstermiştir. Teslim alanın isim bilgisi yok mu internet sitesinde?
Kargo şirketlerinin telefonları cevaplamama ya da açık bırakma gibi hobileri var malesef.
Kendi kargomu alırken bile kimlik istiyorlar.
Yani alan kişi kimlik göstermiştir. Teslim alanın isim bilgisi yok mu internet sitesinde?
Kargo şirketlerinin telefonları cevaplamama ya da açık bırakma gibi hobileri var malesef.
Bir kaç kere bizim başımıza geldi,farklı birilerinin yemeklerini bize getirmişler,biz sipariş etmedik diyoruz hayır siz ettiniz diyor,üzerindeki yazan adrese iyi okuyun dedim bir kaç kere.Geçen gün birisi de bizim şipariş ettiğimiz lahmacunları almışAcıktıysa demekki
Bu da öyle bir şey olabilir. İhtiyacı vardı herhalde
Bir kaç kere bizim başımıza geldi,farklı birilerinin yemeklerini bize getirmişler,biz sipariş etmedik diyoruz hayır siz ettiniz diyor,üzerindeki yazan adrese iyi okuyun dedim bir kaç kere.
Canım aynı şey benim de başıma geldi. Kargomu bizim evin yanındaki bir dükkana teslim etmişlerdi. Ben de senin gibi şubeye ulaşamamıştım. Kargo genel çağrı merkezini aradım ulaşamadığımı söyledim, bölge müdürlüğünün numarasını verdi, onlar bağlarlar dedi. Ben de öyle yaptım ve iki saat boyunca hiç açılmayan telefon bölge müdürlüğünün bağlanmasıyla hemen açıldı. Ben kendi çabalarımla hallettim konuyu, aras kargo yaklaşık 1 aydır bana konuyla ilgili dönecek :) çözemesem kargom kim aldıya gitmişti yani :) o nedenle peşini bırakma, defalarca ara. hatta şikayetçi olacağını da söyle gözleri korksun.
Kızlar sinirden catlayacagim. Cumartesi günü başka bir kişiye kargomu teslim etmişler. Isim farklı, adres farklı.. subeyi arıyorum telefonları açan yok.
Anlamadigim şey bu teslimat yapan kişiler tc kimlik no ile teslimat yapmıyorlar mi ? Nasıl olur böyle birşey aklım almıyor.. Bölge müdürlüğünü arayip şikayet ettim. Kargomu bulamazlarsa ne yapmalıyım ?
kargo şirketleri işin raconunu bulmuş !
ürünü mutlaka teslim etmeleri gerekir , kuralları bu
fakat bazen tek kişi için adresinizin olduğu semte uğramayıp kargoyu getirmiyorlar yada başka nedenlerle
böyle olunca da kafadan bir isim bir adres yazıp - kargoyu teslim ettik - diye gösteriyorlar
muhtemelen sizin kargo şu an şubede dir , öyle birine teslim etmemişlerdir , kağıt üzerinde teslim ettik diye gösteriyorlar bu şekilde ..
Teslim alanın hiç sesi çıkmamış mı? Demek ki o da dünden razıymış biri bana yanlış kargo getirsin diye.
yurtiçi kargo sanırım hep böyle..
Konuyu okuyunca sinirlerim tavan yaptı yineağustos ayında kaybolan diplomamın yerine geçen bir belgeyi istedim, kargoyla gönderdiler..Ama bir günde ulaşacak kargo bir hafta geçti gelmedi..Soruyoruz kimse bilmiyor, böyle saçmalık görmedim.Birde sorgulatınca bana teslim edildiğini söylüyor ama hiçbir şey yok.O kadar şikayet ettik daha sonuç alamadık..Yurtiçi kargo mu amannn Allah muhafaza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?