- 13 Mart 2015
- 4.403
- 8.154
- 358
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Madde bagimlisi. Bosanamiyoruz iki medeni insan gibi. Insanliktan cikiyor mikrop. Suan bnde siginicak bi limanim yok çocuğum cok küçük 2 yasinda daha 4 yasinda anaokula baslicak ozamn kurtulurum insallah calisir ayaklarim ustunde dururum. Suan oyle bi imkani yok ailemde destek degil ama onlarında kendilerince hakli nedenleri var
buna ragmen aileniz ottur evinde diyor öyle mi? hic mi demiyorlar adam kafayi bulurda torunuma kizima zarar verir diye. bence bu durumda hic durmayin o evde ailenizede eger sizi kabul etmeyeceklerse kadin siginmaya gideceginizi söyleyinMadde bagimlisi. Bosanamiyoruz iki medeni insan gibi. Insanliktan cikiyor mikrop. Suan bnde siginicak bi limanim yok çocuğum cok küçük 2 yasinda daha 4 yasinda anaokula baslicak ozamn kurtulurum insallah calisir ayaklarim ustunde dururum. Suan oyle bi imkani yok ailemde destek degil ama onlarında kendilerince hakli nedenleri var
bence yaramayacak karpuzBunu ben istedim. Ailemde otur evinde diyor yapacak bisiyim yok suan. Ayri yatiyoruz konusmuyoruz. 5 gun oyleydi zaten. Bugun konustum kabul etti bide boyle deneyelim. Sizin basiniza geldimi. Bosanmadan iki yabanci gibi takılmak sizce ise yariyacakmi
Yatakları ayırmak başlı başına bi soğukluk getirir evliliğinize bence işe burdan başlamamalıydınız. Nasıl düzeltiriz yoluna gidilmeliBunu ben istedim. Ailemde otur evinde diyor yapacak bisiyim yok suan. Ayri yatiyoruz konusmuyoruz. 5 gun oyleydi zaten. Bugun konustum kabul etti bide boyle deneyelim. Sizin basiniza geldimi. Bosanmadan iki yabanci gibi takılmak sizce ise yariyacakmi
Beni k.braderimle ex eltim çocukları 2 yaşındaydı biraz büyüyene kadar öyle takılalım dediler. 2 yıl kadar o şekilde devam ettiler ve sonuç; K.brader eltiyi defalarca aldattı, evde sorumsuzlukla ilgili kavgalar aldı başını gitti, en sonunda eltim başka bir adama aşık oldu (k.brader hala bilmiyor), sonunda birbirlerini öldürmekle falan tehdit ederek boşandılar. Şu an çocukları 6 yaşında psikolojisi mahfolmuş durumda (kekelemeye falan başladı çocuk), çocuk için bile görüşmüyorlar eltimin annesiyle iletişim kuruyor k.brader, birbirlerinden nefret ediyorlar, k.brader başkasıyla evlendi. Bence zorlamayın bu kadar ilişkileri, çocuk için dediğiniz hiçbirşeyin çocuğa zararından başka birşeyi olmuyor. İnceldiği yerden koparın ve sağlıklı hayatlar yaşayın ki çocuğunuz da sağlıklı olsun.Bunu ben istedim. Ailemde otur evinde diyor yapacak bisiyim yok suan. Ayri yatiyoruz konusmuyoruz. 5 gun oyleydi zaten. Bugun konustum kabul etti bide boyle deneyelim. Sizin basiniza geldimi. Bosanmadan iki yabanci gibi takılmak sizce ise yariyacakmi
Tedaviye heo yaklasti. Olduda. Ama cip etkisi bitince yine basladi. Suan 600 tl sadece birimim var annemde. Biriktirmeye devam ediyorum. Evde tutun sarma isi yapiyorum. Oglum beni ugrastirmasa günlük 50 tl de cikaririm ama suan sadece 25.yada 30 tl cikarabiliyrmHiçbir şekilde madde tedavisine yaklaşmıyor mu ?
Madem her çareyi denediniz , öyleyse bunu da deneyin bakalım bir süre.
Ancak ne kadar susabilirsiniz bilmiyorum. Para biriktirmenin her yolunu deneyin. Evden yemek yapma işini de araştırın . Boncuk işleme, şeker yapma v.s
O gelip gelmez odanıza kapanmayın derim.
Normal akisiniza devam edin. Kahve yapın, oturun, TV.açın .
Böyle olmaz çünkü.
Tedaviye heo yaklasti. Olduda. Ama cip etkisi bitince yine basladi. Suan 600 tl sadece birimim var annemde. Biriktirmeye devam ediyorum. Evde tutun sarma isi yapiyorum. Oglum beni ugrastirmasa günlük 50 tl de cikaririm ama suan sadece 25.yada 30 tl cikarabiliyrm
bu kullandığı maddeyi belediye mi dağıtıyor kardeşim? Yani anneni de anlamak mümkün değil benim annem dünyanın en naif kadınıdır ama ben madde bağımlısı bi adamla 1 gün aynı evde kalmak istesem saçlarımdan sürkleyerek beni yanına alırdı. Bir işe girip çalışmayı düşünüyor musun?Eş calisiyor babasinin yaninda gunluk para veriyor bana 50.60 bazen 70. Yani bize bakıyor
Düşünüyorum ama suan oyle bi imkanim yok. Annemle abim altli ustlu oturuyor abimde bu isin içinde. Bikac ay sonra belki tasinir abimler. Ben simdi kocadan kacarken annemdede huzur bulmucamki. Abim 1 yildir birakti. Ama bu bidaha kullanmayacagi anlamina gelmiyor. Anneminde haklo sebebleri var kendince. Ben onada kizamiyorum artik. Es bana cocga zarar vermiyor. Oyuzden annemin ici rahat. Asil annem boşanirsam gozu doner diye korkuyorbu kullandığı maddeyi belediye mi dağıtıyor kardeşim? Yani anneni de anlamak mümkün değil benim annem dünyanın en naif kadınıdır ama ben madde bağımlısı bi adamla 1 gün aynı evde kalmak istesem saçlarımdan sürkleyerek beni yanına alırdı. Bir işe girip çalışmayı düşünüyor musun?
Yok canim annem asla parami yemez üstüne o bana verir para. Guveniyorim o konudaBence paranı annende tutma bankada bir hesap aç oraya koy canım. Ailen çok güvenilir gelmedi bana.
Yok canim annem asla parami yemez üstüne o bana verir para. Guveniyorim o konuda
Haklisin ama biraz daha biriksin sonra isticem suan zaten 600 cok az bi paraParanı yiyecek diye söylemedim aslında
Allah korusun bir sorun yaşarsan acilen çıkıp gitmek zorunda kalırsan filan annen sırf seni orada tutmak için paranı vermeyebilir.
Çünkü çok doğru değil onun da davranışı.
Ben senin çektiğin sıkıntılardan dolayı hiç doğru düşünmediğine inanıyorum canım. Annen de neden bilmem ama öyle.
Benden sana tavsiye paranı kendi hesabında tut ki, istediğin zaman çekebilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?