- 7 Ağustos 2017
- 9.990
- 37.313
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bosanmazki. Bak ben biliyorum hersey benim icin kolaylaştıginda dava acmaya gittiğimde bu okadar zorluk cikaracakki hepsinin farkindayim ben. Maddeye bagimli oldugu gibi banada bagimli agzina sicsam yarabbi şükür der. Yeterki terketmeyim onu. Ayrilma lafini duyunca kan beynine sicriyor. O ayni evin icinde yabanci gibi olmaya razi olur ama bosanmaya razi olmazBu sana da zarar verir ona da madem iki yabancı olundu boşanmanın daha mantıklı diye düşünüyorum
Tvde görülen gibi değil mi?? Haberlerde görmüyor musunuz? Buna para yetistireyim derken ailesini öldüren var para vermediği için, köşe başlarında kriz geciren, para için birilerini bicaklayan var sırf madde parası için nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz. Sizi geçtim çocuk peki? Bu ortamda nasıl yetisecek hangi psikolojiyleYol canim ya oyle tv gördüğün gibi degil 14 yaslarinda baslamis bugune kadar kimseye zarar vermedi.vermezde.aslinda bu maddeden olmasa 4.4luk insan ama bu nalet onuda benide bitirdi.ayrica madde kullaninca zaten paspas olur sana okadar pozitif. Kullanmazsa ve tedaviyle birakmazsa ozamn agresif oluyor ama ben sesimi etmesem oda etmez. Durgun genelde
Uyuşturucu. Bugune kadar kimseye zarar vermedi banada oyle. Hep durgun. Zaten gucude kalmadı ki. Elinde kumanda olsun 1 yil yerinden kalkmaz konusmaz cok durgun. Sadecr kullansa neseli oluyor kullanmayinca yasayan bir ölü gibi. Baska carem kalmadi. Yoksa bir dk durmazdim sartlarim buna el vermiyor para birktiriyorumcocugum biraz buyusun. Cekip kurtaracm kndimizi insallah. Kim bilir blki ozamana kadar ölur kac arkadasi öldu bu yuzdenMadde bağımlısı derken alkol mu yoksa uyuşturucu tarzı şeyler mi o tarz ise can güvenliğiniz yok.
Yapmaz oyle bisi. Kimseye zarar vermez sesini bile yukseltmez kolay kolay. takati bile kalmadi onun. Oda öluck digerleri gibi.Tvde görülen gibi değil mi?? Haberlerde görmüyor musunuz? Buna para yetistireyim derken ailesini öldüren var para vermediği için, köşe başlarında kriz geciren, para için birilerini bicaklayan var sırf madde parası için nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz. Sizi geçtim çocuk peki? Bu ortamda nasıl yetisecek hangi psikolojiyle
Onu artık sevmiyor musunuz? Bu bağımlılık harici sorunlar var mıydı? Daha iyi bir doktora goturseniz ya da hastaneye yatirsanizYapmaz oyle bisi. Kimseye zarar vermez sesini bile yukseltmez kolay kolay. takati bile kalmadi onun. Oda öluck digerleri gibi.
Ne için suphelenirsen ihbar et dediAyrica bugun bna dediki bidaha supelenirsen polise ihbar et bni yemin olsun edicem
36 aylık veriliyor anaokuluna ben bu sene verdim. Aylık 50 TL aidatı var. Devletin. Bilginiz olsunAnaokuluna. Ben bosanma davasi actigimda kres sormustum 2 bin ve kusur vardi net hatirlamiyorum. Ben zaten calissam asgari ucret olur. Onuda krese yatircaksam nasil bakicam cocuguma kendime
Oyle degisikki bi duygudayimki tedavi oldugunda yuzune gozune nur iniyor okadar iyiyizki seviyorum oni ozaman ama kullandiginda ölsun diye dua ettiğimi bilitim. Onu insan olarakmi seviyorum yoksa baska bisimi bilmiyorumOnu artık sevmiyor musunuz? Bu bağımlılık harici sorunlar var mıydı? Daha iyi bir doktora goturseniz ya da hastaneye yatirsaniz
Uyusturucan supelenirsen bni ihbar et dedi bugunNe için suphelenirsen ihbar et dedi
Bnmki 2 yasina aralikta basicak36 aylık veriliyor anaokuluna ben bu sene verdim. Aylık 50 TL aidatı var. Devletin. Bilginiz olsun
Bagimlilik harici sorunu yok cok iyi bi insan 4.4 ul diyebilirim bu madde olmasaydiOnu artık sevmiyor musunuz? Bu bağımlılık harici sorunlar var mıydı? Daha iyi bir doktora goturseniz ya da hastaneye yatirsaniz
Sizi kırmak için söylemiyorum ama 14 yaşında başlamış demişsiniz. Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz ya da çocuğa hamile kalmadan önce kullanmıyormuydu?Bagimlilik harici sorunu yok cok iyi bi insan 4.4 ul diyebilirim bu madde olmasaydi
Çokça dua edin. Çok üzüldüm yaCok birakmak istedi defalarca hastaneye yatti cip takti hap kullandi. Ama iradesiz işte yapamıyor. Onun sonuda arkadasi gibi olacak kac arkadasi bu yuzden öldu. Kendi madem canini düşünmüyor napiyosa yapsin annesi babasi bile insallah ölur dedi. Ben dahane diyimki.o kullandiginda kimseye zarar vermiyor kullanmadigindada oyle ama tam bir maymuna döndüğü icin gicik oluyoz ona okadar hareketli okadar mutluki. Sonra sabah oluyor kafa yerine geliyor mutsuz durgun bıkmış bitik o halde oluyor. Bi gun kullanıyor iki gin kullanmıyor bu boyle surup gidiyor. Kullanmadiginda tedavi hapi kullanıyor o ona iyi geliyor bitek cani istemiyor. Ama ben ondan umudu kestiğim icin artik karismicam ne hali varsa görsün hayat onun hayati kendi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?