- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Kizlar egm mudurlugunun sikayeg linkini bilen varmibence şikayet edelim iptal olsun üyeliği.
155 ara onlar anlatsınKizlar egm mudurlugunun sikayeg linkini bilen varmi
Yok linkini verip evine polis gondermem lazim155 ara onlar anlatsın
Yikarida cikma tusu var oraya gir cik. Kimseyede saldirmana gerek yok. Yazmazsin iptal ettirirsin olur biterEvet iptal ettirin şikayet edin başka Bi türlü çıkamıyoruz illa bu yollara mi basvuralim anasını satıyım ya. Kökten silinsin hesabım lütfenMune hanım. Yoksa bir sürü konuya daha saldiricam. Nasıl bir platform girsen giremiyorsun, çıksan imkansız ufff sıktı bu forumlar
24 yaşında gencecik bayansın ve evlisin o bayanin yerinde sende olabilirdin biraz empati diyorum başka da birşey demiyorum....155 ara onlar anlatsın
Evet iptal ettirin şikayet edin başka Bi türlü çıkamıyoruz illa bu yollara mi basvuralim anasını satıyım ya. Kökten silinsin hesabım lütfenMune hanım. Yoksa bir sürü konuya daha saldiricam. Nasıl bir platform girsen giremiyorsun, çıksan imkansız ufff sıktı bu forumlar
Vay hanim miEvet iptal ettirin şikayet edin başka Bi türlü çıkamıyoruz illa bu yollara mi basvuralim anasını satıyım ya. Kökten silinsin hesabım lütfenMune hanım. Yoksa bir sürü konuya daha saldiricam. Nasıl bir platform girsen giremiyorsun, çıksan imkansız ufff sıktı bu forumlar
Evet iptal ettirin şikayet edin başka Bi türlü çıkamıyoruz illa bu yollara mi basvuralim anasını satıyım ya. Kökten silinsin hesabım lütfenMune hanım. Yoksa bir sürü konuya daha saldiricam. Nasıl bir platform girsen giremiyorsun, çıksan imkansız ufff sıktı bu forumlar
Ya bu sadece kadına yapılan bir haksızlık değil maalesef. Aile kavgası, karışılmaz da işin bahanesi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde çok insan var maalesef.Saat gecenin 3'de karisini kapida sacindan tutupp surukleyip ayni zamanda tekmeleyipp vuran serseriye cok mu aliskin bizim anli sanli Turk milletimiz?
Herkes camlarda vizyona yeni girmis bir filmi seyreder gibi..
Sonuc omzu parcalanmis, kafasi yarilmis ve dudagi patlamis bes yasinda cocuguyla ambulansa bile binmeye korkan bir kadin.
Gercekten kari koca arasina girilmez diye bizlere dayatilan topplum kliseleriniz batsin.
Erkekler kahve koselerinde yapacagi sozde adamliklardan utansin.
Kendi adima cok uzgunum ama vicdanim ayni zamanda rahat
Kadin halimle ievimde iki aylik bebegimi aglarken birakipp o serefsizin kafasini gozunu kirmaya gittim
Sonuc ise gelen polise su tarafa gitti o beyefendi diye izaat veren sozde dostlar ve komsular.
Eger bir erkek bir kadina siddet uyguladiginda bunun adi aile kavgasi diye okunuyor ve ustu kapatiliyorsa yaziklar olsun
Erkekler bile balkon camlardan izlediYa bu sadece kadına yapılan bir haksızlık değil maalesef. Aile kavgası, karışılmaz da işin bahanesi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde çok insan var maalesef.
Amaan evde kalıcam, koca ile de koca diye evlenen kadınlar. Bu ve benzeri olaylara şahit olup kılını kıpırdatmayan kocalarınız da adam mı işte?
Sanirsin silah zoruyla uye etmislerde bize sıkıyorMune
Kazen
Gece 3 den bu saate defalarca etiketleme kib olmustur eminim hala aktif milletin ne anasi kaldi ne bacisi ne eskort muhabbeti ne surtuk kelimesi baska bir uye konuda buyu kelimesi kullansa kural disi deyip 10 gun uzaklastirilir banlanir insallah bu kadar gecikmenin ardindan kazenin bildigin saglam geri donusleri cikar su googledan kapi numarasina kadar uydu goruntulu ifsalari gecmis uyelik varsa ortaya dokulusleri vb
Canım babacım. Kadını dövmeyi bırak yere çöp atana bile müdahale ederdi. Onların neslinin erkeği %70 tükendi artık.Erkekler bile balkon camlardan izledi
Esim evde olsa kesin cikardi
Ben bile sabredemedim
Yardim etselerdi o kadar dayak yemeyecekti
Kimse cikipta silkeleyip atamadi
Kapı numaram 7 uyduya gerek yok hahhahahaMune
Kazen
Gece 3 den bu saate defalarca etiketleme kib olmustur eminim hala aktif milletin ne anasi kaldi ne bacisi ne eskort muhabbeti ne surtuk kelimesi baska bir uye konuda buyu kelimesi kullansa kural disi deyip 10 gun uzaklastirilir banlanir insallah bu kadar gecikmenin ardindan kazenin bildigin saglam geri donusleri cikar su googledan kapi numarasina kadar uydu goruntulu ifsalari gecmis uyelik varsa ortaya dokulusleri vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?