Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Evet iptal ettirin şikayet edin başka Bi türlü çıkamıyoruz illa bu yollara mi basvuralim anasını satıyım ya. Kökten silinsin hesabım lütfen Mune hanım. Yoksa bir sürü konuya daha saldiricam. Nasıl bir platform girsen giremiyorsun, çıksan imkansız ufff sıktı bu forumlar

Yikarida cikma tusu var oraya gir cik. Kimseyede saldirmana gerek yok. Yazmazsin iptal ettirirsin olur biter

Ya Allah aşkına yazmayim yazmayim diyorum ama bu kadar boş bir muhabbet olamaz.
Arkadaşım beynin mi buharlastı ?
Sanki zorla üye oldurmuslar gibi saçma sapan hareketler tavırlar içerisindesin..
Yukarıda sağda çıkış yeri var bu kadar kasmana gerek yok..
Oradan kendi kendinde çıkabilirsin.

Vay hanim mi
Dun geceden beri ana baci birakmadin
Insan olan utanir yazdigi su cumlelerden
Umarim seni bulurlar ve deliyim ben diyip cikamazsin isin icinden

Yazık kimin çocuğuysa

Ya bu sadece kadına yapılan bir haksızlık değil maalesef. Aile kavgası, karışılmaz da işin bahanesi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde çok insan var maalesef.

Amaan evde kalıcam, koca ile de koca diye evlenen kadınlar. Bu ve benzeri olaylara şahit olup kılını kıpırdatmayan kocalarınız da adam mı işte?

Mune
Kazen
Gece 3 den bu saate defalarca etiketleme kib olmustur eminim hala aktif milletin ne anasi kaldi ne bacisi ne eskort muhabbeti ne surtuk kelimesi baska bir uye konuda buyu kelimesi kullansa kural disi deyip 10 gun uzaklastirilir banlanir insallah bu kadar gecikmenin ardindan kazenin bildigin saglam geri donusleri cikar su googledan kapi numarasina kadar uydu goruntulu ifsalari gecmis uyelik varsa ortaya dokulusleri vb

Bizim millette karışmayı geçtim, iyi yapıyor adam diyen bile çıkabilir. O kadar cahil insanlar var ki tiksiniyorum. Umarım sizin gibi bilinçli insan sayısı artar.

Erkekler bile balkon camlardan izledi
Esim evde olsa kesin cikardi
Ben bile sabredemedim
Yardim etselerdi o kadar dayak yemeyecekti
Kimse cikipta silkeleyip atamadi

Sanirsin silah zoruyla uye etmislerde bize sıkıyor
Ne ana birakti ne baci
Umarim kazen icabina bakarda rezil rusva edip yakartir

Erkekler bile balkon camlardan izledi
Esim evde olsa kesin cikardi
Ben bile sabredemedim
Yardim etselerdi o kadar dayak yemeyecekti
Kimse cikipta silkeleyip atamadi
Canım babacım. Kadını dövmeyi bırak yere çöp atana bile müdahale ederdi. Onların neslinin erkeği %70 tükendi artık.

16 yaşlarımda tıklım tıklım otobüste, bir sarhoş beni rahatsız etti. İnicem dedim, baktım o benden önce indi. Hemen arkamda ki iki "adamcık" iyi ki inmedin. Sapık seni takip edecekti diyor bana. Lan şerefsiz sıkıştırdığını farkettiniz, niye seyirci kalıyorsunuz??
Bu tipleri erkek diyen koynuna alana yazık.

Kapı numaram 7 uyduya gerek yok hahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…