- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
O ne ola ki :))
Kazen gördükten sonra madem soy ağacına kadar giriyor baksın cevap versin kizmiyimMerak etme kazen gorur gormez soy agacina kadar ogrenmis olacak.Sonrasi malum..Yalvar yakar ozur dileyecek haberi yok :) Bunun bir milyon tane ornegi oldu haberi yok cocugun :)
Hoooşştt !Özellikle senin anana zaafım oluştu be yavrum
Canım sıkılmıyor abla hemde hiç sıkılmıyorseninde canın sıkılıyor anlaşılan her kendini bilmezde yorum yapıyor. asıl dert olacak konu bu açılacak konu bu
Kazen gördükten sonra madem soy ağacına kadar giriyor baksın cevap versin kizmiyim
Soylu biriyse tabiMerak etme kazen gorur gormez soy agacina kadar ogrenmis olacak.Sonrasi malum..Yalvar yakar ozur dileyecek haberi yok :) Bunun bir milyon tane ornegi oldu haberi yok cocugun :)
Kivir erkek kadin hrr neysen sikat eficem ben anama kufur ettirmem. Neren agriyosa dr a git bize sarmaAnacim ne erkeği ciddi diyorum bayanım. Yumurtaliklarim çok ağrıyor iğne batar gibi
Valla kadınısın erkek misin bilmemKazen gördükten sonra madem soy ağacına kadar giriyor baksın cevap versin kizmiyim
Yazıklar olsun böyle topluma olmaz olsun böyle iş !!Saat gecenin 3'de karisini kapida sacindan tutupp surukleyip ayni zamanda tekmeleyipp vuran serseriye cok mu aliskin bizim anli sanli Turk milletimiz?
Herkes camlarda vizyona yeni girmis bir filmi seyreder gibi..
Sonuc omzu parcalanmis, kafasi yarilmis ve dudagi patlamis bes yasinda cocuguyla ambulansa bile binmeye korkan bir kadin.
Gercekten kari koca arasina girilmez diye bizlere dayatilan topplum kliseleriniz batsin.
Erkekler kahve koselerinde yapacagi sozde adamliklardan utansin.
Kendi adima cok uzgunum ama vicdanim ayni zamanda rahat
Kadin halimle ievimde iki aylik bebegimi aglarken birakipp o serefsizin kafasini gozunu kirmaya gittim
Sonuc ise gelen polise su tarafa gitti o beyefendi diye izaat veren sozde dostlar ve komsular.
Eger bir erkek bir kadina siddet uyguladiginda bunun adi aile kavgasi diye okunuyor ve ustu kapatiliyorsa yaziklar olsun
Öncelikle sana cevap veriyim. Soy sop dümdüz gidiyorsunuz hayırdırSoylu biriyse tabi
Bu kadar küfürü bir ağızda barındıran pardon laham
Pek soyu sopu olduğunu dusunmuyorum
Kadına zarar vermiş, nasıl salarlar ?Salarlar kesin
Umarim direk hapse gider
Ben kendim veriyim güzelimÖncelikle sana cevap veriyim. Soy sop dümdüz gidiyorsunuz hayırdırKazen teker teker kim ne yorum yapmış görsün hakaret içerikli herşeyi de görsün ona göre ip vs herşey belirlensin bende bana hakaretle cevap veren kknun üyelerinin ipni istiyorummmm
Ya yeter be susun tamamKazen abi lutfen gel artik. Cilkini cikardi. Abazamidir neyse artik polise sikayet edin lutfen. Benim babam bile anama kufredemezken bu mahluk hic edemez
Ver çabuk msj olarak atBen kendim veriyim güzelim
İp istiyormuş
İstediğin ip olsun
Deli seni
Benden başka kimse tanıklık yapmaz eminimKadına zarar vermiş, nasıl salarlar ?
Bu arada turist kadını taciz eden bir taksici haberi vardı, onu bile aldılar -ki çok da iyi yaptılar . Hem tacizci hem dolandırıcı s.refsiz..
Şimdi sen yaralamadan bahsediyorsun ,bu basit bir konu değil ve olayın tanıkları var .
Oldu anam babam ,başka ?Öncelikle sana cevap veriyim. Soy sop dümdüz gidiyorsunuz hayırdırKazen teker teker kim ne yorum yapmış görsün hakaret içerikli herşeyi de görsün ona göre ip vs herşey belirlensin bende bana hakaretle cevap veren kknun üyelerinin ipni istiyorummmm
Hastanede şimdi galibaOnemlibkonuya bile odaklanamadik @ mikaa haber varmi kadindan
NolduYa yeter be susun tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?