Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Merak etme kazen gorur gormez soy agacina kadar ogrenmis olacak.Sonrasi malum..Yalvar yakar ozur dileyecek haberi yok :) Bunun bir milyon tane ornegi oldu haberi yok cocugun :)
Soylu biriyse tabi
Bu kadar küfürü bir ağızda barındıran pardon laham
Pek soyu sopu olduğunu dusunmuyorum

Kazen gördükten sonra madem soy ağacına kadar giriyor baksın cevap versin kizmiyim
Valla kadınısın erkek misin bilmem
Zira kadında da şöyle bir konuyu da batırdın ya önemi yok
Akıl sağlığından ve eşinden bahsediyorsun ilk konunda
Baya kibardin
Yalvarıp yakariyordun
Ne oldu üf mü oldun

Yazıklar olsun böyle topluma olmaz olsun böyle iş !!

Kazen abi lutfen gel artik. Cilkini cikardi. Abazamidir neyse artik polise sikayet edin lutfen. Benim babam bile anama kufredemezken bu mahluk hic edemez

Soylu biriyse tabi
Bu kadar küfürü bir ağızda barındıran pardon laham
Pek soyu sopu olduğunu dusunmuyorum
Öncelikle sana cevap veriyim. Soy sop dümdüz gidiyorsunuz hayırdır Kazen teker teker kim ne yorum yapmış görsün hakaret içerikli herşeyi de görsün ona göre ip vs herşey belirlensin bende bana hakaretle cevap veren kknun üyelerinin ipni istiyorummmm

Salarlar kesin
Umarim direk hapse gider
Kadına zarar vermiş, nasıl salarlar ?
Bu arada turist kadını taciz eden bir taksici haberi vardı, onu bile aldılar -ki çok da iyi yaptılar . Hem tacizci hem dolandırıcı s.refsiz..
Şimdi sen yaralamadan bahsediyorsun ,bu basit bir konu değil ve olayın tanıkları var .

Ben kendim veriyim güzelim
İp istiyormuş
İstediğin ip olsun
Deli seni

Benden başka kimse tanıklık yapmaz eminim
Vicdan olsa izlemezlerdi

Oldu anam babam ,başka ?
Iki saattir millete yardiriyorsun, uslup yerlerde ,sonra bide ip istiyosun! Kazen seni o iple boğar..hasimdi gelir zaten .kendi fatihani oku ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…