- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Senin gibilerin bile dayak yememesini anlatıyor!Ne anlatıyorsun sen ya
Ben cok uzuldumCanım babacım. Kadını dövmeyi bırak yere çöp atana bile müdahale ederdi. Onların neslinin erkeği %70 tükendi artık.
16 yaşlarımda tıklım tıklım otobüste, bir sarhoş beni rahatsız etti. İnicem dedim, baktım o benden önce indi. Hemen arkamda ki iki "adamcık" iyi ki inmedin. Sapık seni takip edecekti diyor bana. Lan şerefsiz sıkıştırdığını farkettiniz, niye seyirci kalıyorsunuz??
Bu tipleri erkek diyen koynuna alana yazık.
Kazen kazen diye diye patladınız be. Kadınlar kulübü adı altında erkek barındıran bir platform ve burada ki bütün mahremiyeti bilip gören bir adam var pessssss üye olmadan bu bilgi verilmeyip hakkımı gozettikleri ve vaad edilenden aksi oldugu için yöneticileri hakkında zaten suç duyurusu ben yapacağım bu siteyi şikayet edicem.Sanirsin silah zoruyla uye etmislerde bize sıkıyor
Ne ana birakti ne baci
Umarim kazen icabina bakarda rezil rusva edip yakartir
Bir de selam soyle canimKazen kazen diye diye patladınız be. Kadınlar kulübü adı altında erkek barındıran bir platform ve burada ki bütün mahremiyeti bilip gören bir adam var pessssss üye olmadan bu bilgi verilmeyip hakkımı gozettikleri ve vaad edilenden aksi oldugu için yöneticileri hakkında zaten suç duyurusu ben yapacağım bu siteyi şikayet edicem.
Anlıyorum zekan kısıtlı, bir noktaya kadar fikir yürütebiliyorsun, ondan sonra beynin hep agu gugu oluyor ama farkındaysan burası bir web sitesi. Yani herkesin erişiminin olması kadar doğal bir şey yokKazen kazen diye diye patladınız be. Kadınlar kulübü adı altında erkek barındıran bir platform ve burada ki bütün mahremiyeti bilip gören bir adam var pessssss üye olmadan bu bilgi verilmeyip hakkımı gozettikleri ve vaad edilenden aksi oldugu için yöneticileri hakkında zaten suç duyurusu ben yapacağım bu siteyi şikayet edicem.
Seni rahatlatan yok mu yazıkAnani alsa?.. Koca manyakları burada rahatlayamayanlar bu saatte susmuyor. Kocasının her yüz vermediği karı geliyor yazıyor. Bi susun lan
Şikayet dilekçesine ettiğin hakaretleri de ekle istersen ...Kazen kazen diye diye patladınız be. Kadınlar kulübü adı altında erkek barındıran bir platform ve burada ki bütün mahremiyeti bilip gören bir adam var pessssss üye olmadan bu bilgi verilmeyip hakkımı gozettikleri ve vaad edilenden aksi oldugu için yöneticileri hakkında zaten suç duyurusu ben yapacağım bu siteyi şikayet edicem.
Şükredin ki vicdanınız sesini duyurabiliyor hala. Üzülsek de, etkisi altından günlerce çıkamasak da, kayıtsız kalanlar gibi mallaşmış olmakdan iyidir.Ben cok uzuldum
Kadini tutup sacindan cekeledi kapida
Omzunu bildiginiz parcalamis
Serefi vicdani olan tek bir allahin kuluda cikip yardim etmedi
Polis geldi polise tarif etmeye basladilar
Artik birine selam dahi vermem
Merabam bile olmaz
Dilsiz seytanlar
Eski uyeysen bilirsin burda birine cok sinirlendi bayagi herseyiyle doktu sonra 2.3. Uyelik alip avukat varsa danismak icin konu acti onlarida yakaladi ozur ustune ozur le geldi adama (adini hatirlamiyorum ama bizim gorecegimizin disindada baska seyler yapti diye tahmin ediyorum bayagi tutusmustu) bu kadar geciktirmezler genelde cunku tersi cok pis ben birkac vakasina denk geldim bulasmak istemezdimSanirsin silah zoruyla uye etmislerde bize sıkıyor
Ne ana birakti ne baci
Umarim kazen icabina bakarda rezil rusva edip yakartir
Selamimizida cak.Kazen kazen diye diye patladınız be. Kadınlar kulübü adı altında erkek barındıran bir platform ve burada ki bütün mahremiyeti bilip gören bir adam var pessssss üye olmadan bu bilgi verilmeyip hakkımı gozettikleri ve vaad edilenden aksi oldugu için yöneticileri hakkında zaten suç duyurusu ben yapacağım bu siteyi şikayet edicem.
Ayol sitenin süzgeci misin de açılan her konu rahatsız ediyor?? Evet her canı sıkılanın canı acıyanın keyfi kaçanın konu açabildiği bir yer burası sana ne oluyor ortamı germişsin konuyu sabote etmişsin ilk sayfadan.Ay sen kafiye mi yaptın. Kocanla ilgilrn benle ilgilenecegine. Sonra ağlıyorsunuz başka kadınlar diye. Sus yat şimdi her canı sıkılan buraya yazıyor.
Ne dayak savunucusuSenin gibilerin bile dayak yememesini anlatıyor!
dayak savunucusu seni
Bağcılar olması hiç şaşırtıcı değil herkesin de kocasını tanıyor benim de o dikkatimi çekti nerden tanıyosun sen bu kadar kocayı bakiyimVermezsen şerefsizsin ver bekliyorum. İstanbul Bağcılar 74893200274129 ip adresim mruret@gmail.com adresim buyurun bekliyorum vermezsen... Kocana yollarım
Karaktere bakkk yazilardan anlasiliyor .Kocan başka karıyla dikkat et sen.
Bu arada egm diye yırtınanlar beni şikayet ediceklermis ya hahahahahha sanırım istediğim kadar küfür etsemde senin hakaret etme lüksün yok direk adama sorarlar bunu. Hadi bakalım kkde bir ilk sayemde herkesin kimligi ortaya çıkıcak hahhahahBağcılar olması hiç şaşırtıcı değil herkesin de kocasını tanıyor benim de o dikkatimi çekti nerden tanıyosun sen bu kadar kocayı bakiyim
Umarim burda kadinin tavrida cok onemli sikayetci oldumu kocamdir deyip susucakmiSalarlar kesin
Umarim direk hapse gider
Hmm bu forumlarında ağlayan deli gibi yardım isteyen sendin dimiKaraktere bakkk yazilardan anlasiliyor .
Yaziklar olsunnn nasi bi yerde nasil bir vicdanla yetistinn sen
Ilk defa bu kadar igrendim bi yorum sahibinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?