Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Ben cok uzuldum
Kadini tutup sacindan cekeledi kapida
Omzunu bildiginiz parcalamis
Serefi vicdani olan tek bir allahin kuluda cikip yardim etmedi
Polis geldi polise tarif etmeye basladilar
Artik birine selam dahi vermem
Merabam bile olmaz
Dilsiz seytanlar

Sanirsin silah zoruyla uye etmislerde bize sıkıyor
Ne ana birakti ne baci
Umarim kazen icabina bakarda rezil rusva edip yakartir
Kazen kazen diye diye patladınız be. Kadınlar kulübü adı altında erkek barındıran bir platform ve burada ki bütün mahremiyeti bilip gören bir adam var pessssss üye olmadan bu bilgi verilmeyip hakkımı gozettikleri ve vaad edilenden aksi oldugu için yöneticileri hakkında zaten suç duyurusu ben yapacağım bu siteyi şikayet edicem.

Bir de selam soyle canim

Anlıyorum zekan kısıtlı, bir noktaya kadar fikir yürütebiliyorsun, ondan sonra beynin hep agu gugu oluyor ama farkındaysan burası bir web sitesi. Yani herkesin erişiminin olması kadar doğal bir şey yok

Şikayet dilekçesine ettiğin hakaretleri de ekle istersen ...

Şükredin ki vicdanınız sesini duyurabiliyor hala. Üzülsek de, etkisi altından günlerce çıkamasak da, kayıtsız kalanlar gibi mallaşmış olmakdan iyidir.

Sanirsin silah zoruyla uye etmislerde bize sıkıyor
Ne ana birakti ne baci
Umarim kazen icabina bakarda rezil rusva edip yakartir
Eski uyeysen bilirsin burda birine cok sinirlendi bayagi herseyiyle doktu sonra 2.3. Uyelik alip avukat varsa danismak icin konu acti onlarida yakaladi ozur ustune ozur le geldi adama (adini hatirlamiyorum ama bizim gorecegimizin disindada baska seyler yapti diye tahmin ediyorum bayagi tutusmustu) bu kadar geciktirmezler genelde cunku tersi cok pis ben birkac vakasina denk geldim bulasmak istemezdim

Selamimizida cak.

Ay sen kafiye mi yaptın. Kocanla ilgilrn benle ilgilenecegine. Sonra ağlıyorsunuz başka kadınlar diye. Sus yat şimdi her canı sıkılan buraya yazıyor.
Ayol sitenin süzgeci misin de açılan her konu rahatsız ediyor?? Evet her canı sıkılanın canı acıyanın keyfi kaçanın konu açabildiği bir yer burası sana ne oluyor ortamı germişsin konuyu sabote etmişsin ilk sayfadan.

Vermezsen şerefsizsin ver bekliyorum. İstanbul Bağcılar 74893200274129 ip adresim mruret@gmail.com adresim buyurun bekliyorum vermezsen... Kocana yollarım
Bağcılar olması hiç şaşırtıcı değil herkesin de kocasını tanıyor benim de o dikkatimi çekti nerden tanıyosun sen bu kadar kocayı bakiyim

birgün pazarda geziyorum. gözümün önünde bir erkek, eşini dövmeye başladı. kimse birşey yapmayınca biz bayanlar biri yardım etsin diye bağırmaya başladık.
adamın biri sağolsun, vurdu adama bi tane. adam adama kavgaya başladılar. bu sefer de kadın demesin mi, "bırakın kocamı" diye.. açıkçası ben bu hikayede kadına değil, adamla dövüşen o gence üzüldüm. İnsanlar duyarsız değil, ama korkuyorlar. haksızlar mı..

Bağcılar olması hiç şaşırtıcı değil herkesin de kocasını tanıyor benim de o dikkatimi çekti nerden tanıyosun sen bu kadar kocayı bakiyim
Bu arada egm diye yırtınanlar beni şikayet ediceklermis ya hahahahahha sanırım istediğim kadar küfür etsemde senin hakaret etme lüksün yok direk adama sorarlar bunu. Hadi bakalım kkde bir ilk sayemde herkesin kimligi ortaya çıkıcak hahhahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…