Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Aslında konuya iyi denk gelmiş bu şahsiyet..
İşte karısı döven adamlar da aynı bunlar gibi kadın düşmanı.
Türk erkeklerinin çoğu böyle. Öyle olmasa hergün haberlerde 3 5 tane kadın cinayeti haberi izliyor olmazdık. Basiretsiz, ezik, cahil, Ortadoğu zihniyetiyle büyütülüp, şişirilmiş adamlar etrafında güçlü kadınlar görünce deliye dönüyor.

Aslında bunlara da yazık. Küçüklükten zehirlenmeye başlıyorlar. Şimdi bu bağcılar apaçisi ne bilsin eşitliği, erdemi, medeniyeti. Nerden öğrensin ?
Anca arizona kertenkelesi gibi dans edip, fosforlu eşofmanla mahallenin bi köşesine çömelerek tünemeyi bilir.

Çok rica edicem ,olayın peşini bırakma lütfen ,ifadeni de ver ,o adi s.refsiz elini kolunu sallaya sallaya gezmesin. Devamında kadını öldürür çünkü ..
Henüz bağlantı kuramadım maalesef
Kardeşim hastanede hemşire o söyledi tedavi gördüğünü
İfade istedikleri an vericem
Çünkü görenler dahi yardım etmedi bağırırken
Bu yüzden kimsenin ifade vereceğini de zannetmiyorum
Ama poluste iki saate yakin geldi
Bu kadar dayak yemesinde onlarinda ihmalleri var

Bazen olabiliyor böyle şeyler, polisin neden geç geldiğini bilemeyiz .sen üzerine düşeni yap ve kadına destek ol lütfen .
S.refsiz kocasının da eli kolu kırılsın, sürüne sürüne gezsin ..

Benimde basinma geldi boyke birsey polise bagirdim ayagimin dibinde karakol yani neden. Kizinca aninda geldi. Koskoca karakolda 3 4 tanemi polis var sanki

Benimde basinma geldi boyke birsey polise bagirdim ayagimin dibinde karakol yani neden. Kizinca aninda geldi. Koskoca karakolda 3 4 tanemi polis var sanki
Gec gelebilirler ama iki saatlik bir gecikme normal olamaz
Iki kere aradim
Ilkinde merkez bulundugumuz bolgeyi yollsyacaklarini soyledi
Gelmeyince yine aradim
Yine yok
Birde kadin soka girmisti dalga gecer gibi oyle mi oldu he boylemi oldu he gibi bir usluptaydilar

Valla ben bagiririm gerekirse sikayet ederim. Ben kizinca 100 kere aradilar.nerdeler gittilermi ustlerinde neler var. Kizfiktan 10 dakika sonra geldiler.

O camdan bakıp vizyona yeni giren film gibi sizde izlemiş gibi anlatıyorsunuz??? Bence izleyenlerdensiniz.

Ben anlatayım.bitane , sokakta adam karısını kovalıyor, dolmuştayım . 1.62 50 Kiloyum ozaman herkul sandım kendimi ,dolmuşa dur dedim yavaşlamıştı seyir için, bağırdım ac kapıyı beeee ac ulaaan birde adam olacaksınız gibilerinden .. indim adamın elinde rakı şişesi kırılmış ucunu saplayacak kadına, bağırıyorum abi yapma yardım edin .. bunlar o anın verdiği korkuyla aklımda kalan . Sonuç yardım edenler oldu vs polis geldi ..

Duyar kasmak için kafiyeli anlamlı cümleler kurmakla olmuyor, indinizmi aşağı?? Ayiramasanizda teşebbüs ettinizmi??

Kadin elinden geleni yapmis . kadin olarak ne yapabilirizki baska ustunemi atlasaydi. Polise haber vermis daha ne yapsin. Bebegini birakip asagi inmis. Orada adamim diye gecinenler napmis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…