- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Çok rica edicem ,olayın peşini bırakma lütfen ,ifadeni de ver ,o adi s.refsiz elini kolunu sallaya sallaya gezmesin. Devamında kadını öldürür çünkü ..Benden başka kimse tanıklık yapmaz eminim
Vicdan olsa izlemezlerdi
Oyy kiyamam nasil korkmustur yavru. Allah kurtarsin o pislikten kadiniHastanede şimdi galiba
Omzu kötüydü çünkü gördüğümde
Henüz bu kadarını biliyorum
Çocuğu ananesi almış
Henüz bağlantı kuramadım maalesefÇok rica edicem ,olayın peşini bırakma lütfen ,ifadeni de ver ,o adi s.refsiz elini kolunu sallaya sallaya gezmesin. Devamında kadını öldürür çünkü ..
Bazen olabiliyor böyle şeyler, polisin neden geç geldiğini bilemeyiz .sen üzerine düşeni yap ve kadına destek ol lütfen .Henüz bağlantı kuramadım maalesef
Kardeşim hastanede hemşire o söyledi tedavi gördüğünü
İfade istedikleri an vericem
Çünkü görenler dahi yardım etmedi bağırırken
Bu yüzden kimsenin ifade vereceğini de zannetmiyorum
Ama poluste iki saate yakin geldi
Bu kadar dayak yemesinde onlarinda ihmalleri var
Benimde basinma geldi boyke birsey polise bagirdim ayagimin dibinde karakol yani neden. Kizinca aninda geldi. Koskoca karakolda 3 4 tanemi polis var sankiHenüz bağlantı kuramadım maalesef
Kardeşim hastanede hemşire o söyledi tedavi gördüğünü
İfade istedikleri an vericem
Çünkü görenler dahi yardım etmedi bağırırken
Bu yüzden kimsenin ifade vereceğini de zannetmiyorum
Ama poluste iki saate yakin geldi
Bu kadar dayak yemesinde onlarinda ihmalleri var
InsallahBazen olabiliyor böyle şeyler, polisin neden geç geldiğini bilemeyiz .sen üzerine düşeni yap ve kadına destek ol lütfen .
S.refsiz kocasının da eli kolu kırılsın, sürüne sürüne gezsin ..
Gec gelebilirler ama iki saatlik bir gecikme normal olamazBenimde basinma geldi boyke birsey polise bagirdim ayagimin dibinde karakol yani neden. Kizinca aninda geldi. Koskoca karakolda 3 4 tanemi polis var sanki
Valla ben bagiririm gerekirse sikayet ederim. Ben kizinca 100 kere aradilar.nerdeler gittilermi ustlerinde neler var. Kizfiktan 10 dakika sonra geldiler.Gec gelebilirler ama iki saatlik bir gecikme normal olamaz
Iki kere aradim
Ilkinde merkez bulundugumuz bolgeyi yollsyacaklarini soyledi
Gelmeyince yine aradim
Yine yok
Birde kadin soka girmisti dalga gecer gibi oyle mi oldu he boylemi oldu he gibi bir usluptaydilar
Uye bence erkek degil.Tıpta tarihe geçeceksin
Adet olan ilk erkek olarak
Kadinsa dahi kadina siddet icerikli konuyu mahvettogi icin kadinligindan utansinUye bence erkek degil.
Bence kendiside şiddet yanlısı gelmıs hakaret ediyor insanlara buda şiddet butun gece saldırmış.Utanması olduğunu sanmıyorum Allahım böylelerinden korusunKadinsa dahi kadina siddet icerikli konuyu mahvettogi icin kadinligindan utansin
Noldu sana niye dokundu terbiyenizi takının....O masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
Iyi yapmissin canim sen inan bende olsaydım koşardım elleri kırılsın ya...Kadinsa dahi kadina siddet icerikli konuyu mahvettogi icin kadinligindan utansin
okuma arkadaşım yapma yorum sayfayı kirletiyorsun.O masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
bence şikayet edelim iptal olsun üyeliği.Noldu sana niye dokundu terbiyenizi takının....
Sizin gerçekten bir bayan olduğunuza inanasım gelmedi pes diyorum....
Kesin kafan güzel, anlayamıyorsunO masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
Kadin elinden geleni yapmis . kadin olarak ne yapabilirizki baska ustunemi atlasaydi. Polise haber vermis daha ne yapsin. Bebegini birakip asagi inmis. Orada adamim diye gecinenler napmis kiO camdan bakıp vizyona yeni giren film gibi sizde izlemiş gibi anlatıyorsunuz??? Bence izleyenlerdensiniz.
Ben anlatayım.bitane , sokakta adam karısını kovalıyor, dolmuştayım . 1.62 50 Kiloyum ozaman herkul sandım kendimi ,dolmuşa dur dedim yavaşlamıştı seyir için, bağırdım ac kapıyı beeee ac ulaaan birde adam olacaksınız gibilerinden .. indim adamın elinde rakı şişesi kırılmış ucunu saplayacak kadına, bağırıyorum abi yapma yardım edin .. bunlar o anın verdiği korkuyla aklımda kalan . Sonuç yardım edenler oldu vs polis geldi ..
Duyar kasmak için kafiyeli anlamlı cümleler kurmakla olmuyor, indinizmi aşağı?? Ayiramasanizda teşebbüs ettinizmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?