- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
folofoş dedi ya laKusura bakma senin gibi kasarlasamadik hala amimiz folofos olamadı hahahhaha bende olsam gülerdim hahhaahaha
valla esim diyor ki sizin kadınlar kulübü erkekler kulübü aslinda iş yerindeki arkadaşı buraya üye imiş ve sürekli makara yapıp anlatiyomus..ne olur nickne bak ben göstereceğim ona makarayı dedim..bekliyorum bakalim bizimki satacak mı arkadaşını..verirse direk muneye atacağımYav bu tamam erkekte çok ciddi bir vakka büyük sorunları var bunun
Buralara sahte başka erkeklerde geldi ama bu nedir ya
Buralar leş koktu!Anan geldi.
Analara zaafinmi var tovbe tovbee anan seni dogurdugu icin cok aglamistir zavalli annecikAnan geldi.
Bu nasıl başlık anlayana kadar beynim yandı konuyu okudum da ancak idrak edebildim
Maalesef herkes görevini layıkıyla yapmıyor hanımefendi .Polisi arasam şimdiye kadar hemen geldi .Geri arayıp bilgi verdiler .
Sokakta bir defa boyle birsey oldu erkekler adamsan gel beni döv dedi .
Ben mi uzayda yaşıyorum .
Iki aylik cocugunuzu birdaha birakip gitmeyin .Orada bıçaklansanız cocugu 2 gun sonra bulurlar .
Herkes kendi görevini yapsın .
Çok seviye var yaaaaaa şuan hahahhahahhaha yok kv, yok görümcem yok anam babam doğru hepiniz atom parçalamayi tartışıyorsunuz hshahahKac kere dedim kapıyı açık bırakmayın diye. Işığı gören geliyor.
@Kazen umarım bu şahıs hem ifşa olur hem de ip den banlanir. 2. Üyeliklerle aramızda dolaşmasıni istemeyiz. KK nin seviyesini düşürüyor.
Özellikle senin anana zaafım oluştu be yavrumAnalara zaafinmi var tovbe tovbee anan seni dogurdugu icin cok aglamisti zavalli annecik
Sen otur umudunu bekle canım yaylanCidden psikolojik sorunların var senin kendinde diğer konuda belirttigin gibi ve arkadaşların tavsiyeleri üzerine tadavi olman gerek cidden acil vakasin !!
Ehh cek arabanı deliÇok seviye var yaaaaaa şuan hahahhahahhaha yok kv, yok görümcem yok anam babam doğru hepiniz atom parçalamayi tartışıyorsunuz hshahah
Adet oldum kasiklarim epeyi ağrıyor bişey onerirmisin sonra uyuyayımEhh cek arabanı deli
Tıpta tarihe geçeceksinAdet oldum kasiklarim epeyi ağrıyor bişey onerirmisin sonra uyuyayım
Srni pplise sikayef ediyorum hemen simdi. Anam senin gibi pisligi ne yapsin abazaÖzellikle senin anana zaafım oluştu be yavrum
Srni pplise sikayef ediyorum hemen simdi. Anam senin gibi pisligi ne yapsin abaza
Sikayet ediyorduk ya daha once aekadaslar bir link atiyordu bilen varsa paylasabilirmi lutfen.Merak etme kazen gorur gormez soy agacina kadar ogrenmis olacak.Sonrasi malum..Yalvar yakar ozur dileyecek haberi yok :) Bunun bir milyon tane ornegi oldu haberi yok cocugun :)
Anacim ne erkeği ciddi diyorum bayanım. Yumurtaliklarim çok ağrıyor iğne batar gibiSrni pplise sikayef ediyorum hemen simdi. Anam senin gibi pisligi ne yapsin abaza
O masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?