Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Yav bu tamam erkekte çok ciddi bir vakka büyük sorunları var bunun
Buralara sahte başka erkeklerde geldi ama bu nedir ya
valla esim diyor ki sizin kadınlar kulübü erkekler kulübü aslinda iş yerindeki arkadaşı buraya üye imiş ve sürekli makara yapıp anlatiyomus..ne olur nickne bak ben göstereceğim ona makarayı dedim..bekliyorum bakalim bizimki satacak mı arkadaşını..verirse direk muneye atacağım

Bu nasıl başlık anlayana kadar beynim yandı konuyu okudum da ancak idrak edebildim
Maalesef herkes görevini layıkıyla yapmıyor hanımefendi .
Yardım edin diye ağlaya aglaya bağıran bir insanı balkondan izlemeye gönlüm razı olmadı şayet .

Çok seviye var yaaaaaa şuan hahahhahahhaha yok kv, yok görümcem yok anam babam doğru hepiniz atom parçalamayi tartışıyorsunuz hshahah

Merak etme kazen gorur gormez soy agacina kadar ogrenmis olacak.Sonrasi malum..Yalvar yakar ozur dileyecek haberi yok :) Bunun bir milyon tane ornegi oldu haberi yok cocugun :)
Sikayet ediyorduk ya daha once aekadaslar bir link atiyordu bilen varsa paylasabilirmi lutfen.

Bazı kadınlara yardım ediyorsun sana ne be sen ne karisiyorsun diyorlar bazı kadınlar da kavgadan şiddetten besleniyor böyle bir gercek de var ne yazikki ve yardıma giden kişi bir kere sana ne lafını duyunca ömrü billah daha cesaret edemiyor yardıma o yüzden polise haber vermek en mantiklisi

Gerçekten üzücü artık herkes gözlerini yumuyor ..
En basiti gecen hep beraber otururken arkadaşlarla bir soru sordum ( ben köpekten çok korkuyorum bizim sokağımızdada çok köpek var sokak köpeği saldırganlar.)
Birine köpek saldırsa yardım edermisiniz diye birkaçı tabi felan desede birkaç tane arkadaşımız ( benim ailem ağlıcağına onlarınki ağlasın .) ( benim canım yanıcağına başkasınınki yansın dedi) bu ufak bir örnekti ama durumu açıklıyor ..
İnsanlarımız görsede herşeye kör sağır oldu
İfadesi alınır aman uğraşamam ben diye emin olur perdenin arkasından izleyip görmemiş gibi yapanda vardır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…