Karikatür!

bilerek aratmış sanırım amerikada doğum karikatürü diye.şaka gibi böylesi insanlar, çok zoruna gittiyse kıskandıysa direk yazsaydı. en azından dürüst olurdu.

bu arada geçen gün bir yerde okumuştum ABD de vatandaştan ayrı bi vergi alınacağı hakkında bi karar, doğru mu acaba yoksa spekülasyon mu?
Vatandastan ayrı vergı alma konusunu bılmıyorum. Sadece şöyle bişey getirdiler. Mesela bnm bebeğim çifte vatandas olucak ve vergi ödeme yası geldiğinde amerikadaki mal varlıgını ödediği gibi türkiyede eğer ev arsa vs vs gibi tasınamaz malları varsa onların vergisinide amerikaya ödicek. Sacma bi uygulama mantığı yok pek ama getirdiler öyle bişi.

Vatandastan ayrı vergı alma konusunu bılmıyorum. Sadece şöyle bişey getirdiler. Mesela bnm bebeğim çifte vatandas olucak ve vergi ödeme yası geldiğinde amerikadaki mal varlıgını ödediği gibi türkiyede eğer ev arsa vs vs gibi tasınamaz malları varsa onların vergisinide amerikaya ödicek. Sacma bi uygulama mantığı yok pek ama getirdiler öyle bişi.

Benim bildiğim ABD ile Türkiye arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması var. Bir ülkede edindiğiniz mallar için diğer ülkede vergi ödemiyorsunuz.

Karikatür konusunda hesap sormayın. Gülücük atıp valla bizimkinin yolda doğmayacağı belli, sen kendini düşün filan yazın.

Evet ö
Benim bildiğim ABD ile Türkiye arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması var. Bir ülkede edindiğiniz mallar için diğer ülkede vergi ödemiyorsunuz.

Karikatür konusunda hesap sormayın. Gülücük atıp valla bizimkinin yolda doğmayacağı belli, sen kendini düşün filan yazın.
evet normalde öyleymiş ama geçen sene cıkan haberlere gore çifte vergi gelmiş. Gerceklık boyutu nedir bılemıyorum. Allahtan turkıyede cok fazla yatımız katımız yok olanın vergiside alsalarda cok kasmaz:) karıkatur için hiçbi tepki vermedim garip ama gülücük bile atmadım tınlamadı bnı der sanırım

Yakın olsanız espri niyetine gönderir,dert edilmez .Ama pek sevmiyorsanız birbirinizi bence %100 hakaret etmek için göndermiş.

Hiçbi samimiyetimin olmadığı hatta birbirimizden pek hazzetmediğimiz ortam gereği arkadaşlık kurmuş olduğum kişiden aniden gelen bu karikatür.... Ne diyeyim şimdi ben! Hiçte esprileşmeyiz hatta uzun süredir selamlaşmıyoruz bile. (Ps.amerikada doğum yapıcam ve kızım olucak)Eki Görüntüle 1550282
hayret doğrusu ne alakaysa bunu göndermiş ne saçma

Back
X