Karikatür!

Galiba bi ben gereksiz alinganlik yaptiginizi dusunuyorum ve karikaturu komik buluyorum.

Galiba bi ben gereksiz alinganlik yaptiginizi dusunuyorum ve karikaturu komik buluyorum.
Saygı duyarım. Aslında sanırım cok kısı sızın gibi düşünür demiştim konuyu acarken ama sanırım kızmakta haklıyım. Belki haddi olmayan biri oldugu ıcındır bu tepkim.

''Annen seni yolda doğurdu heralde'' de o zaman.
Canını yakanın daha çok canını yak.
Terbiyesizlikse onunkide terbiyesizliğin alası olmuş..
Sonuna da ;) gülücüğü koy oh rahatla :KK53:

Güzel bir azarı hakediyor ara ağzına geleni söyle bence :63: karikatür komik olabilir ama düşünce çok terbiyesizce :KK53:

ben de karikatürü komik buluyorum (yiğit özgürün mizah anlayışı zaten kelime oyunu üzerinedir ve içimdeki ilkokul çocuğunu ortaya çıkarıyor) ama sizle sınırlı samimiyeti olan ve Amerikada doğum yapacağınızı bilen biri tarafından size gönderilmesini de son derece hadsizce hazımsızca ve çiğ buldum.
"Allah'tan benimki Amerika'da doğacak, dikkat et seninki yolda doğmasın" gibi bir cevap verirdim ben olsam.

sende ona bir karikatür yolla mesela bunun gibi :27:

Eklentiler

• 1353679292-18.webp
    1353679292-18.webp
    97,3 KB · Görüntüleme: 250
ben olsam ne yapardım diye düşündüm; üstelik samimi de değilmişsiniz.
sorsam o mantıkla saçma sapan açıklama yapar, sormam.
maksadını aşıyorsun der sayfamdan çıkarırdım. engellemem bile sadece silerim.
gereksiz tekrarlara izin vermem, baştan irtibatı keserim.

Kendince espri yapmış ama siz doğurmaya Amerika'ya gitmiyorsunuz ki zaten ordasınız

Söz konusu Amerika'da doğum modasını eleştiren karikatürün sizinle alakası yok takmayın geçin gidin

Burda yasıyorum normaldede bebişin burda doğması en normali ki turkıyede yasayıp amerikada doğum yapmayı tercih etsem bile bu kimseyi (bu sahsı hiiç) ilgilendirmeyecek bişey. Sussam gçnül razı değil yazsam ayy espriydi sende iyice garipleştin tepkisi alırsam dahada deliricem
eee o zaman sana bu karikatürü atması mantıksız
sen zaten usa de yaşıyorsun
cahil de gec :)

yollayan gerizekalıymış hamile kadına ve bebeğine resmen sagısı 0, beyinsiz

Yakın arkadaşım yollasa katıla katıla gülerdim ama samimiyet yoksa sıkıntı. Kıskanıp dedikodunu yapmışlar birileriyle. Bunu görünce de seninle dalga geçebilecrğini sanmış. Kendi fırsatını bulsa ağzına ayıra ayıra koşar.

Ne gereksiz bi karikatür cok cahilce.
Bazilarinin tahtasi eksik malesef.
Karşılık verin diycem ama espiri yapiyim derken kendini gülünç duruma düşüren birinin bunu anlayacagini sanmiyorum :KK14:

Size resmen laf sokmus.

Ben olsam geri mesaj atar soyle derdim "himm sen yolda dogdun o zaman"

bilerek aratmış sanırım amerikada doğum karikatürü diye.şaka gibi böylesi insanlar, çok zoruna gittiyse kıskandıysa direk yazsaydı. en azından dürüst olurdu.

bu arada geçen gün bir yerde okumuştum ABD de vatandaştan ayrı bi vergi alınacağı hakkında bi karar, doğru mu acaba yoksa spekülasyon mu?

Back
X