karın germe amelıyatı olanlar yardımınıza ıhtıyacım var

Kızlar merhaba ikiz annesiyim malum bir göbeğim var maalesef yakın Zaman'da ameliyat olucam karın germe korkularım vardı Nasıl olur die okudukça rahatladım biraz şuan karnımı gönderebilirim ince ince çatlaklarım ve büzüşük ;( sormak istediğim bacağımın iç kısmı ve üstünde var onlara ne yapılabilir bilgisi olan birde bende o gönderdiğiniz resmi açamadım nasım görebilirim

Bu arada Ataköy hastanesi ile görüştüm hastane tanıdık die sözde indirim yaptı 6.000 bin TL sizce Nasıl fiyat

MERHABALAR, ben yaklasık 2 ay once karın germe ve liposuctıon ameliyatını oldum. estetik doktorum isatnbulda kadıkoyde celalettin sever. Ben bu ameliyatı oldugumdan cok mutlu ama gec oldugumdan dolayıda kendime kızıyorum. doktorumun tavsiyesi üzerine yaklasık 45 gun korse taktıktan sonra spora basladım ve aradaki farkı gormek cok guzel. bu ameliyattan sonra sadece 3 gun dik yuruyemiyorsunuz, bence bu durum abartıldıgı gibi korkunc ,agrılı vs degil, cekyatta uzanıp tv izliyorsunuz.

Beni çok mutlu ettiniz bu haber ile bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum siz ne kadara yaptırdınız peki ücret olarak

Beni çok mutlu ettiniz bu haber ile bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum siz ne kadara yaptırdınız peki ücret olarak
7000 tl . ben de bu ameliyatı cok arastırmıstım. baskalarının başına gelen sıkıntıların hic birini yasamadım ben. umarım siz de benim gibi düşünürsünüz

Kizlar araniza yeni katildim
12 ekimde tam karin germe ve gogus operasyonum var cok korkuyorum
Bazen yanlis yaptigimi dusunuyorum
1.60 boy 53 kg fizik olculerim karnim var
Uc dogum yaptim
Ne yapsam
Gecirmis olan varsa yardim edebilir mi
Korkuyorum
Herkes deli diyor

Merhaba ben de 12 ekimde ameliyat olucam
Korkuyorum da
Derimiz yetismedigi icin demissiniz o nedemek acaba
Yani benim derim esnek degilmis yani eski gobek deligimin izi kaldi dikey iz olarak tabi herkesde olmuyor
Ama bence derim yeterince yetisirmis cunku baya bir deri parcasi kaldirabiliyorum yukari dogru..

Merhaba canim benim de 20 gün sonra bende seninle ayni hisleri yaşıyorum bazen ne gerek var diki hissi geliyor sonra o his gidiyor seviniyorum gene o sana deli diyenlerin eline böyle bir fırsat gecse emin olki hemen yaptirirlar sonuçta her kadın güzel olmak ister takılma onlara olduktan sonra nasıl gecti haberini bekliyorum inşallah çabucak atlatırsın simdiden gecmis olsun

Benimde ameliyatımda 4 gün kaldıKarisik duygular icerisindeyim.Biraz korku biraz cesaret kendim hazırlamaya calisiyorum .Endişelerim var.Triglerisidim yüksekti.İlaç kullanıyorum.Normale döndü.Kolestrolum de sınırlarda geziyor.Doktorum ameliyata uygun olduğumu söyledi.Umarım ameliyatım iyi ve sorunsuz geçer.

A
meraba öncelikle çok geçmiş olsun epey olmuş sen ameliyat olalı bende karın germeyle beraber bel sırt lipo oldum 15 gün oldu ama fark Yok diyecek kadar az acaba normal mi özellikle sırt ve kol nerdeyse eskiyle aynı senin ne zaman incelme başladı sırtta

Ameliyatımı pazartesi günu oldum.Şimdilik herşey yolunda gozkuyor.Ameliyatım ve sonrası çok rahat geçti. hemen hemen hiç ağrı çekmedim desem yeri var.Bugün taburcu oldum.Hem fıtık hem de karın germe ameliyatını bir oldum.Eskişehir de dotorum Doğan Alhan a cok teşekkürler ederim...

Merhaba kızlar bende 3hafta önce tam karin germe oldum şimdiye kadar herşey iyiydi ama bir haftadır yanlarım aciyor düğümler olmaya başladı masaj yap dedi hemşireler dün masaj yaptım bu seferde gobek deliğinden sıvı gelmeye başladı su anda karnim çok harika dersem yalan olur bütün bunlar olağan durumlarmi

Gecmiq olsun benim oyle bir sivi gelme gibi bir sey olmadi mutlaka doktorunuza gidin gosterin ona gore infeksiyon riski varsa antibiotikli merhem verir belki ..

Gecmiq olsun benim oyle bir sivi gelme gibi bir sey olmadi mutlaka doktorunuza gidin gosterin ona gore infeksiyon riski varsa antibiotikli merhem verir belki ..
Bel yanlarına liposakşin yaptılar yanlarimin aciyor olması dugumlenmesi alt dikisler yamuk böyle seylerdemi yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…