Beni çok mutlu ettiniz bu haber ile bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum siz ne kadara yaptırdınız peki ücret olarakMERHABALAR, ben yaklasık 2 ay once karın germe ve liposuctıon ameliyatını oldum. estetik doktorum isatnbulda kadıkoyde celalettin sever. Ben bu ameliyatı oldugumdan cok mutlu ama gec oldugumdan dolayıda kendime kızıyorum. doktorumun tavsiyesi üzerine yaklasık 45 gun korse taktıktan sonra spora basladım ve aradaki farkı gormek cok guzel. bu ameliyattan sonra sadece 3 gun dik yuruyemiyorsunuz, bence bu durum abartıldıgı gibi korkunc ,agrılı vs degil, cekyatta uzanıp tv izliyorsunuz.
7000 tl . ben de bu ameliyatı cok arastırmıstım. baskalarının başına gelen sıkıntıların hic birini yasamadım ben. umarım siz de benim gibi düşünürsünüzBeni çok mutlu ettiniz bu haber ile bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum siz ne kadara yaptırdınız peki ücret olarak
İnş çok teşekkür ederim7000 tl . ben de bu ameliyatı cok arastırmıstım. baskalarının başına gelen sıkıntıların hic birini yasamadım ben. umarım siz de benim gibi düşünürsünüz
Kizlar araniza yeni katildimMerhabalar 2 agustosda tam karın germe ve meme implantı yaptırdım bu gün 8 günüm karnımda agrı fazla yok sadece mememde kas altına yerleştırdıği için implantı kas ağrısı var ara ara onuda ağrı kesicilerle idare ediyorum daha dikişlerim alınmadı perşembe günü alınacak gaziantepde ben istanbulda ameliyat oldum çünkü bana diren takılmadı doktorum gerek yok dedi ayaklarımada bacaklarıma kadar dar çorab giydirip bacaklarıma bir makine bağladı makine sürekli yürüyormuşum gibi bacaklarımı çalıştırıyordu şuan iyiyim çok şükür iyiki olmuşum bu ameliyatları isteyen arzu eden varsa beklemesin yaptırsın şimdiden göbeğim dümdüz duruyo Soru sormak isteyen olursa seve seve cevablarım
Merhaba ben de 12 ekimde ameliyat olucamGecmis olsun bende ayni iz var derimiz yetismedigi icinmis sizin resminiz varmi ?
Yani benim derim esnek degilmis yani eski gobek deligimin izi kaldi dikey iz olarak tabi herkesde olmuyorMerhaba ben de 12 ekimde ameliyat olucam
Korkuyorum da
Derimiz yetismedigi icin demissiniz o nedemek acaba
Kizlar araniza yeni katildim
12 ekimde tam karin germe ve gogus operasyonum var cok korkuyorum
Bazen yanlis yaptigimi dusunuyorum
1.60 boy 53 kg fizik olculerim karnim var
Uc dogum yaptim
Ne yapsam
Gecirmis olan varsa yardim edebilir mi
Korkuyorum
Herkes deli diyor
Benide izlemeye alır mısınız bende merak ediyorum.Beni de izlemeye alırmısınız fotolarınızı çok merak ediyorum. Benim de aklımda bu ameliyat var da :)
meraba öncelikle çok geçmiş olsun epey olmuş sen ameliyat olalı bende karın germeyle beraber bel sırt lipo oldum 15 gün oldu ama fark Yok diyecek kadar az acaba normal mi özellikle sırt ve kol nerdeyse eskiyle aynı senin ne zaman incelme başladı sırttaSigara kullanmıyorum. Foto gönderirsen görmek isterim. Direnler çıkarılınca dikiş atılmıyor belli bir süreden sonra o izler yok oluyormuş. Benim tam karın germe, tüm iç ve dış bacak bileğe kadar. Sırt, basen ve gıdı lipo oldum. Aşağıdaki forum başlığından amaliyatımla ilgili yazıları okuyabilirsin
Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck) Bu
Gecmiq olsun benim oyle bir sivi gelme gibi bir sey olmadi mutlaka doktorunuza gidin gosterin ona gore infeksiyon riski varsa antibiotikli merhem verir belki ..Merhaba kızlar bende 3hafta önce tam karin germe oldum şimdiye kadar herşey iyiydi ama bir haftadır yanlarım aciyor düğümler olmaya başladı masaj yap dedi hemşireler dün masaj yaptım bu seferde gobek deliğinden sıvı gelmeye başladı su anda karnim çok harika dersem yalan olur bütün bunlar olağan durumlarmi
Bel yanlarına liposakşin yaptılar yanlarimin aciyor olması dugumlenmesi alt dikisler yamuk böyle seylerdemi yoktuGecmiq olsun benim oyle bir sivi gelme gibi bir sey olmadi mutlaka doktorunuza gidin gosterin ona gore infeksiyon riski varsa antibiotikli merhem verir belki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?