karın germe amelıyatı olanlar yardımınıza ıhtıyacım var

Merhaba ben de karın germe oldum yaklaşık 10 gün oldu göbek deliğinin alt tarafında dikine bir çizgi var nasıl anlatsam aşaya doğru pile olmuş gibi sizde de varmıydı öyle bişey
merhaba ben olali 2 ay aldu halan korseyi takiyorum ama bende öyle bir iz yok ama sen bir resme bak istesen albümden seni izlemeye aldim görebilirsin

tam karın germe ameliyatı Adanada özel hastanelerde 5-6 bin tl. devlet hastanelerinde rapor çıkarsa ücretsiz, yada çok az bi ücretle. hangi şehirdesin istanbulda pahalı olabilir,adanada yaptırabilirsin.
Slm kızlar devlet hastanesi bu ameliyat-ı yapıyor mu ilk defa duyuyorum bilginiz var mı

Cnm ameliyat oldun mu bende İzmir de Olacağım Bodrum da yaşıyorum Ufuk bilkay ı düşünüyorum kafam karışık

Kizlar benim lipodan sonra derim cok sarkti karin germe olup memnun olan var mi?
Geçmiş olsun . Acaba korseyi erken mi çıkardın. Ben karın germe oldum 15 ay oldu çok memnunum . Aynı anda bacak içi lipo yaptırdım benimde oraları sarkma yaptı . İki gün sonrada sırt ve yan lara lipo yaptırıcam bakalım nasıl olacak . Tecrübesi olan var ise okumaya hazırım

Kime oldun? En uzun korse takan benimsir herhalde 50 gun taktim lazer lipoda dusun

Ben emel yurdakul isimli dr oldum . İkinci işlemi de ona yaptırıcam . Bende karnıma lipo istemiştim ama dr daha çok sarkıcanı söyledi . Öyle karar verdim . Bence sizde düşünün hem çok bir sarkma yok ise küçük karın germe yapılabilir . Sizin lipodan sonra ağrınız çok oldu mu , hastanede ne kadar kaldınız ve morarma çok mu oldu. Karın germe çok güzel sonuçlar veriyor benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…