Ha bide fotolari bu sayfaya yukleme sakin canim yoksa herkes gorur..
Once bu sayfanin ust tarafinda uc cizgi olan yere tikla sonra albumler tikla ordan yeni album olustur yaziyor .. Sonra ayarlarini "takip ettiklerim" secip resmini yukle ve kaydet .. Insallah anlamisindir
Boylece sen kimi takip ediyosan sadece o gorur resmini
merhaba ben olali 2 ay aldu halan korseyi takiyorum ama bende öyle bir iz yok ama sen bir resme bak istesen albümden seni izlemeye aldim görebilirsinMerhaba ben de karın germe oldum yaklaşık 10 gün oldu göbek deliğinin alt tarafında dikine bir çizgi var nasıl anlatsam aşaya doğru pile olmuş gibi sizde de varmıydı öyle bişey
Bir hafta oldu dayanamıyorum2 ay kadar sajırım
Korse takmaya mı dayanamıyorsunuzBir hafta oldu dayanamıyorum
EvetKorse takmaya mı dayanamıyorsunuz
Korse takmak rahatlatıyor bana kalırsa korse sanki ağrımkesici gibi
Çok sıktı beni..sizin ne kadae zaman oldu ameliyat olslıKorse takmak rahatlatıyor bana kalırsa korse sanki ağrımkesici gibi
Çok sıktı beni..sizin ne kadae zaman oldu ameliyat olslı
Öylemi,..yarın çıkaracağım duş için.bakalım nasıl olacak15 ocak ta ameliyat oldum korseyi komple çıkarınca seni sıkanın korse olmadığını vucudunun gerginliği olduğun anlayacaksın
Canım beni izleyebilirmisinÖylemi,..yarın çıkaracağım duş için.bakalım nasıl olacak
Slm kızlar devlet hastanesi bu ameliyat-ı yapıyor mu ilk defa duyuyorum bilginiz var mıtam karın germe ameliyatı Adanada özel hastanelerde 5-6 bin tl. devlet hastanelerinde rapor çıkarsa ücretsiz, yada çok az bi ücretle. hangi şehirdesin istanbulda pahalı olabilir,adanada yaptırabilirsin.
Cnm ameliyat oldun mu bende İzmir de Olacağım Bodrum da yaşıyorum Ufuk bilkay ı düşünüyorum kafam karışıkmerhaba bayanlar ben uzun zamandir uyeyim ama hic yazma firsatim olmadi hep okuyanlardanim ben :) bende karin germe ve gogus diklestirme istiyorum izmirde yasiyorum bakalim 23 ocak c.tesi gunu icin can beyden randevu aldim hemen olmayacagim ameliyat ama akil almak ve kendimi hazirlamak istedim cnk ben 1 cocuk daha istiyorum ama bilemiyorum hem korkuyorum hem istiyorum ama cocukta istiyorum fln filan 1 kizim var ama kardessiz olmaz diye dusunuyorum okadar eziyetide 2 kez cekmekte istemiyorum cok kararsiz kaldim bakalim cumartesi belli olucak hersey :)
gulseray saKLIsu beni de izlemeye alırmısınız resimleri görmeyi çok isterim umarım yakın bir zamanda bende aranıza katılacağımÖylemi,..yarın çıkaracağım duş için.bakalım nasıl olacak
Geçmiş olsun . Acaba korseyi erken mi çıkardın. Ben karın germe oldum 15 ay oldu çok memnunum . Aynı anda bacak içi lipo yaptırdım benimde oraları sarkma yaptı . İki gün sonrada sırt ve yan lara lipo yaptırıcam bakalım nasıl olacak . Tecrübesi olan var ise okumaya hazırımKizlar benim lipodan sonra derim cok sarkti karin germe olup memnun olan var mi?
Kime oldun? En uzun korse takan benimsir herhalde 50 gun taktim lazer lipoda dusunGeçmiş olsun . Acaba korseyi erken mi çıkardın. Ben karın germe oldum 15 ay oldu çok memnunum . Aynı anda bacak içi lipo yaptırdım benimde oraları sarkma yaptı . İki gün sonrada sırt ve yan lara lipo yaptırıcam bakalım nasıl olacak . Tecrübesi olan var ise okumaya hazırım
çok doğru seçimler.hayırlı olsunCnm ameliyat oldun mu bende İzmir de Olacağım Bodrum da yaşıyorum Ufuk bilkay ı düşünüyorum kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?