Karışan insanlar

BenKendimeYeterim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
190
4
98
Dulum eşimi kaybettim eşim gideli de yakın çevrem eşimin erkek kardeşi kaynanam görümcem bir kaç kez komşulardan da denk geldim müdahale ve karışma beni daha çok kabuğuma kapatma istekleri oluyor. Aslında kendi doğru bildiğimi yapan başkasına da söz bırakmayan biriyim buna rağmen eşim gideli herkes bir söz söyleme meraklısı oldu. Kırmadan da cevaplarını veriyorum ama birini atlatsam diğerine takılıyorum. Ve ben yorgunum. Boşanan arkadaşlar ya da dul arkadaşlar böyle şeylerle karşılaşıyor musunuz

Bazen gülmem bazen rastgele zilimin çalması bazen benim kendi işlerimi halletmek için organizasyon yapmam her şey de ufaktan denk geliyorum. Minimum hayatla minimum iletişimle çocuklarıma bakmam bekleniyor.

Bazen gülmem bazen rastgele zilimin çalması bazen benim kendi işlerimi halletmek için organizasyon yapmam her şey de ufaktan denk geliyorum. Minimum hayatla minimum iletişimle çocuklarıma bakmam bekleniyor.

Başınız sağolsun öncelikle. Bizim insanımızın büyük bir kısmında o hadsizlik mevcut ne yazık ki illa boşanan veya eşini kaybetmiş insanlara değil diş geçirebildikleri herkese yapıyorlar. Allah yardımcınız olsun hiç kulak asmayın onlara göre yaşamak mecburiyetiniz yok. Kırmadan demişsiniz ama kendiniz kırılmayın adaleti önce kendinize sağlamak zorundasınız

Allah razi olsun. Bunu da ilk zamanlar yaptım yine devam ediyor. Genel olarak aksi bir kadın değilim ama herkes kırılma moduna geçiyor. Biz senin iyiliğini istiyoruz modundalar. Ama daha çok beni daraltıyorlar. Eşim varken daha özgürdüm.

Bir arakadaşta kırma konusunda demiş demek söyleme yetmiyor.

Türkiye'ye hoş geldiniz, boşanmış/dul kadın olmak aynen böyle bir şey.

Yani sizin kendi beyniniz yok muymuş, kendi iyiliğinizi düşünemiyormuşsunuz?? Yetişkin insansınız, üstelik 2 çocuğun annesisiniz bence istemiyorum kes diyin kibarlığı bırakın.

Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz zaten esinizi kaybettiginiz icin zor bir hayatiniz var kirilirsa onlar kirilsin siz bildginiz ve mutlu olacaginiz sekilde yasayin dul kadinlara ahlak bekciligi yapan cok oluyor malesef
Yok gercekten bir ahlaksızlığım olsa diyeceğim ki herhalde farkediliyor. Kendi halime çocuklarıma bakiyorum. Ama en ufak bir şey de hemen fikirler tepkiler. Özellikle erkekler mevzusunda. Zaten uzak duruyorum kardeşimin kocası bile laf oluyor

Bir arakadaşta kırma konusunda demiş demek söyleme yetmiyor.
Nerde iyi niyetli insanları anlayacak anlayış bu sessiz sakin nasılsa birşey demiyor diye ancak yüklenmeyi biliyor insanlar. Net bir şekilde sınırları çizmek gerekiyor ve hadsiz insanla başetmenin tek yolu maalesef gerekirse kırmak

Başınız sağolsun,Allah sabır versin inşallahZaten bir kayıp yaşarken,acınız içinizde büyürken bizim toplumun bu anlayışsızlığı insanı mahvediyor.Sakın içinize atmayın yoksa stres kaynaklı hastalıklar çıkar sonradan,kim neyi hakediyorsa öyle davranın .

Aynen öyle demek ki daha sivri dilli olmak gerekiyor sivriyse sivri ben ılımlı oldukça herkes kendini ahlak bekcisi sanıyor sanki ben ahlaksızim da

Zaten arkadaş çevremiz komşularım herkes tek tek uzaklaştı yakın cevre kaldi onlarda mudahele durumunda

Annemde boşandı ikinci evliliği oldu tekrar boşandı. Kimse laf edemez. En azından bize karşı öyle patavatsızlık yapmakmış, hayatımıza karışırcasına yorumlar yapmakmış bunlara cesaret edemez. Herkes önce kendi hayatına bakacak. Ayrıca dul olmanın nesi kötü ki karışıyorlarmış? Sınır çizmek sizn elinizdedir. Haddini bildirirseniz lafı kendi kendine edebilirler ancak. Annem gerekirse üçüncü evliliğini yapar yinede kimseye laf etmek düşmez. Nelerini görüyorum ben şiddet görüyor, aldatılıyor ayrılmıyor, yanında herkes kadına asılıyor görmezden geliyor. Bunları normalleştirip başkasına laf etmelerinin sebebi kendi mutsuzluklarını paylaşacak birini bulmak maalesef.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hadsiz insanlar onlar sizi idare etmeye çalışsın sizin acınız var kaç yaşında çocuklarınız? Allah yardımcınız olsun inşallah herşey sizin için çok kolay olsun bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…