Karışan insanlar

Aynen öyle demek ki daha sivri dilli olmak gerekiyor sivriyse sivri ben ılımlı oldukça herkes kendini ahlak bekcisi sanıyor sanki ben ahlaksızim da
Sivri dilden de ziyade çok net bir dil gerektiğini düşünüyorum hala anlamıyorlarsa mesafe koymak en iyisi bence. Yüz göz olup sinirleri daha da hoplatmadan.

Zaten arkadaş çevremiz komşularım herkes tek tek uzaklaştı yakın cevre kaldi onlarda mudahele durumunda

Ne kadar acı. Destek olmaları gerekirken..

Yani sizin kendi beyniniz yok muymuş, kendi iyiliğinizi düşünemiyormuşsunuz?? Yetişkin insansınız, üstelik 2 çocuğun annesisiniz bence istemiyorum kes diyin kibarlığı bırakın.
Aynen ki yillarca calismis bir kadinim kendi isimi kendim ceviririm ona ragmen ben bilmem siz bilirsiniz bekleniyor

Zaten arkadaş çevremiz komşularım herkes tek tek uzaklaştı yakın cevre kaldi onlarda mudahele durumunda
İyiki uzaklar boşverin,başınız ağrımaz.Derdinizi anlayıp teselli etmeyen arkadaşta olmasın zaten.Size sizden başkası güç veremez,zor zamanlar güçlü karakterleri yaratır derlerhayat üzüntüyle geçemeyecek kadar kısa maalesef(değmeyecek insan ve saçmalıklarına üzülmeyi kastediyorum sadece)Yoksa şu dönemde üzülmek ne demek,,, içimize kor ateş düştü desem yeridir

Gerçekten iyiliğini düşünseler serbest bırakırlardı. Bu iyilik değil,kesinlikle olamaz.Alttan almanı gerektiren bir durum yok arkadaşım.

Gerçekten iyiliğini düşünseler serbest bırakırlardı. Bu iyilik değil,kesinlikle olamaz.Alttan almanı gerektiren bir durum yok arkadaşım.
Yok şükür ama iste çocuklukta oğretilen alttan alıp idare etmek. Evlilik hayatım boyunca da hep alttan alıp idare ettik. Simdi yine aynisi bekleniyor

Tabiki kontrol hep bende ama birde agizlarıni tutabilsem
Senin birçok anneden daha çok omuza ihtiyacın var.Seni yorana değil,sana huzur verene ihtiyacın var. Hissedemem seni,çapımca anlayabilirim sadece. Ve yine söylüyorum bu iyilik değil. Sınırlarını geçmelerine kesinlikle izin verme. Senin için iyi olacak olan bu.(Eşinin ailesi değil kim olursa olsun)

Bu tür konuları okuyunca eski insanlar daha mı medeni imiş diyorum kendi kendime

Benim anneannemin annesi de eşi ölünce iki çocuğu ile tek kalmış ve sonradan tekrar evlenmiş.

O evliliğinden de Annanem doğmuş , Annanem doğduğunda eski kayınvalidesi kendi torunu ile bebek görmeye bile gelmiş hatta yemek bile getirmiş.
Bu olay 85 sene önce oluyor.

Siz artık bekarsınız eşiniz artık yok ama siz yaşıyorsunuz.
Sizin özel hayatınızla ilgili çevrenizdeki insanların söz söylemeye hakkı yok ki
Bilemiyorum bizim toplum çağ atladıkça ilerleyeceğine geriye gitti.

56 yaşında anama bile yaptı bunu babaannem. Annem de ben 18 imde değilim artık, torun tombalak sahibi koca karıyım, kaynana nazı çekemem diye istemiyor uzun süredir almıyor bakmak için. Babam hayatta iken son 5 yılı zaten anam dul gibiydi, babam hastaydı oturuyordu köşesinde, her şeyi anam yapıyordu, o zaman gelin kıskanmıyordu. Eski kafa insanlarda var bu, başında erkek olacak mantığı. Ama artık devir onların devri değil. Anca konuşurlar, napacaklar ergen kız gibi telefonunuzu alıp odaya kitleyecek halleri yok, olabildiğince takmamaya bakacaksınız.

Evet haklısınız zaten yıllarca hep idare ettiğimiz icin kendimize özel bir hayat alanı açadık.
İdare etmeyin. Kocasını kaybeden sizsiniz. Onlar idare etsin. Az daha ses çıkarmazsanız kırmızı giymeyi de yasaklar bunlar .

Başınız sağolsun allah sabır versin size. Bu süreçte kimsenin lafını kaprisini çekmek zorunda değilsiniz. Acısı olanın sözüne kırılmak olmaz içinizde ne yaşadığını bilen sizsiniz. Allah onlarıda ıslah etsin...

Öyle eskiden evlenmeye daha normal bakılıyormuş şimdi daha evlenme konusu bile yok ortada. Eskiden nasılsa şimdi de öyle çocuklarıma bakıyorum. İnsanlar artık boş dura dura ne düşüneceğini bilmiyorlar

Öyle ama akılları çıkıyor evde yalnız kalacağım diye yatıya gelmeye çalışıyorlar. Ki korkan bir kadın değilim çocuklarımla yaşayabiliyorum.

Öyle ama akılları çıkıyor evde yalnız kalacağım diye yatıya gelmeye çalışıyorlar. Ki korkan bir kadın değilim çocuklarımla yaşayabiliyorum.
Bunlar ailecek üstünüze yıkılacak yavaş yavaş yol yapıyorlar bence. Koca bulursunuz ele gidersiniz diye akılları çıkıyor öyle bir halleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…