Teyzemi severim aram genelde ıyıdr beni arayıp , nasılsın iyi misinden sonra, bayramdan sonra ona tuvaleti öğretceksn bezi bırak dedi. Daha bu bebek 14 aya yeni bastı çiş kaka bile diyemiyor daha. Henüz erken bez bırakma konusu.
Ne bu böyle arayıp karışmak baskı yapmak?
Teyzemn sadece 1 tek çocuğu var .
Baskalarının çocuklarına karışıyor.
Diğer teyzemin kızına da çok karıştı bebekken zamanında, Allahtan ilçe olarak uzağız ama bayramda gideceğiz. Uzaktan yetiyor.
Nasıl tepkiler vereym biraz siz karışmayın ben bilirim gibisinden davranıyorum. Doğru mu yapıyorum?
Hee deyip geçeyim mi??
Bir de teyzem sen hiç konuşmuyosun ben olsam öğretirim bebeğine konuşmayı diyor ama 5 dk sonra elinde telefonla internete giriyor? Çok özledm dediği yeğeninin bebeğini 2 öpüp sonra şaka da olsa "defol" diyor.
Hani çok özlemiştin iki öptün sonra neden bebegme defol dedin diyorum şaka diyorum diyor.
Çok saçma hareketler.
Nerden biliyor hem benim konusmadıgımı?
Ben çocuğuma tek bakıyorum.
Babası 12 saat evde yok çalışıyor işten gelincede yatıyor dinleniyor yorgun oluyor.
Ben ilgileniyorum çocukla yemeğini yedirme bez değiştirme banyo yaptırma oyun oynamak,oraya elleme,dağıttığı yeri toplama,vs bilirsiniz işte klasik.
Ama teyzem beni ilgisiz zannediyor.
Moralimi bozuyor.
Bu böyle devam ediyor. 1 gün değil ki teyzemle her görüştüğümde böyle.
Sürekli sen konuşmuyosun,oyuzden konusmuyor diyor.
Halbuki tv açmamaya çalışıyorum kitap okuyorum vs.
Asıl biz evde yalnızken daha çok konuşuyor "dittti" "goool" "baba" "mama" "dede" "tuu" diyebiliyor.
Bir de ben asla baskasının bebegıne asla karışmam, hadi 14 aylıkken bezi bıraktır demem, ne cüret , herkesın kendi aklı var,anneler doğrusunu bilir,,herseyın zamanı var derim arkadaslarımın bebeklerıne karışmamışımdır.
Bir de ikinciyi yap bunu bana ver diyor ne kadar iğreti edici bir laf. Şaka da olsa denmese daha iyi. Zaten her laf söylenir sonra da şaka dedm derler.
Onu kırmadan nasıl ifade edebilirim kendimi?