Karışık bir durum.... Ne yapacağımı bilmiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi IIIIxASKISIxIIII
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

IIIIxASKISIxIIII

Ziyaretçi
sevgili bayanlar...
benim bi derdim var, bunu dertten sayarmiyiz saymazmiyiz bilemicem.
eminim böyle bi konu actigim icin iyilerin yanisira kötü elestirilerde alacagim..
neyse fazla uzatmadan basliyorum...

2007'yazindan beri sevgilim var, kendisi istanbulda yasiyor ( suan ankarada askerlik yapiyor)bende yurt disinda yasadigimdan yilda 1 kez sadece yazlari görüsebiliyoruz.. ara ara ben kacamak yapar istanbula gelirdim onu görmeye.. neyse..uzun lafin kisasi..
bu genc bana yaklasmaktan hep cekindi.. ne elimi tuttu, ne öptü hep uzak durdu.. eski sevgilisi vefaat etmisti benle tanismadan bi yil önce ve hala onun etkisindeydi.. bsy diyemedim haliyle hep sustum.. ama her insan istemezmi sevgilisiyle sarilmak el ele gezmek,onun tenini hissetmek..,elini ble tutamiyorsam nasil bi iliskidir bu diye düsünürdüm hep..neyse sonra alistim,ona karsi hislerim öyle büyükki icime attim herseyi..
aradan zaman gecti.. bu süre zarfnda sIK SIK onun yanina gittim ama aramizda yine bsy olmadi.. neyse yil oldu 2009. sevgilim ankaraya gitti 15 ay vatani görevini yapmaya..
msn üzerinden her haftasonu konusuyoruz bunun yanisira telefondada konusuyoruz her iki günde bi,ben simdi bi ay sonra istanbula izne gelecegim ve oda izne gelecek..
simdi benim derdim suan burda baslio...
ben sevgilimi düsününce ( ona hic dokunamamis olmamdanmidir neden bilmem) tahrik oluyorum.. ve utana sIKILA ilk kez ona bunu söylemistim.. seni arzuluyorum demistim..bunu daha önce hicbierkege söylememistim ve kimseylede cinsel anlamda bisiy yasamamistim(öpüsmek disinda) bi süre sonra sevgilimde bana beni arzuladigini söyledi,bende onu tahrik etmek icin bikac dekolteli ( öyle abartilacak sekilde dekolte olmayan ama asker bi erkegin seksi bulabilecegi ) resim yolladim telefonuna.. o günden sonra sevgilim sürekli beni arzuladigini ve benimle yazin iliskiye girmek istedigini söylüyor..hernekadar onu cok istesemde cok arzulasamda. bi yanim yap derken bi yanim yapma diyo.. simdi diyceksinizki güzelim sen kendin ka$inmissin.. gercektende öyle oldu..,.ama cok karisiklardayim.. 1. bi yandan helali olmadan yapmak istemiyorum 2. bi yandan onu cok arzuluyorum onu hissetmek istiyorum 3.vucut hatlarima hep güvenmedigim icin birazda göbegim oldugu icin beni böyle görmesinden cekiniyorum 4.iliskiye girdikten sonra bana ilgisi ve sevgisi azalacak diye korkuyorum... yani kisacasii cok karisigim...

slm cnm bence kafanı karıstırmana gerek yok.hersey senin elinde.sen onu arzulayabilirsin ama bunu keske ına söylemeseydin.cünkü seni yanlıs anlamıs olabilir yani baskalarıyla da birsey yasadıgını düşünebilir.ayrıca baslarda elini bile tutmayıp simdi ise ilişkiden bahsetmesi düşündürücü.

cevap yazardım ama olmayacak şimdi burda. sen şimdi derdim var olarak adamla yatayım mı diye mi soruyorsun bize? valla ne diyeyim. derdin dağları aşmış sengözlerimebaksanab
sonra bu bölüme başka bir başlık açarsın. yattım ve beni bıraktı çünkü hevesini aldı Çok üzgünüm çoook

yani bu anlık birşeydir önceden planlayıp şu gün seninle ilişkiye girelim demek çok saçma geldi :uhm:

Evlenmeden ikinizinde aklına böyle şeylerin düşmesi (düşer ama uygulamaya geçilmesi anlamında) bayagı dertmiş..

ona neden seni arzuluyorum diyorsunuz ki..aklına başka başka sorular gelmiştir..
evet seninde dediğin gibi kaşınmışsınj...

bence görüşme onunla bir daha.ve bundan sonraki hayatında da kimseye seni istiyorum arzuluyorum deme.onun kafasında cizdigin imajı bir anda degiştirmişsin.kendin edip kendin bulmussun.ama biz ne dersek diyelim sen o adamla görüşüp birlikte olacaksın.buna adım gibi eminim

imza gönülyarası...Şeniz

doğru söze ne denir....

ne dertmiş beeeeeee bence bu olsa olsa başına dert olur seninlaelaelaelaelae

Bencede kaşınmışsın tatlım;yaşın kaç bilmiyorum,ama bence böyle bir hataya düşme derim. Sonradan çok pişman olabilirsin.Erkek arkadaşın asker ve malum...Sırf ihtiyaçlarını gidermek amaçlı da seninle bu şekilde konuşuyor olabilir.Aranızda zaten mesafe var.Hiç bulaşma..

yani bu anlık birşeydir önceden planlayıp şu gün seninle ilişkiye girelim demek çok saçma geldi :uhm:

Aynen..
Bunu siz kendiniz tayin edeceksiniz.. Kişiliğiniz, karakteriniz, sevgilinizin karakteri, aileniz, yaşadığınız ortam, vs.. bunlara müsaitse o zaman karar vereceksiniz.. Bizden size yap ya da yapma dememizi mi bekliyorsunuz anlamadım ben..

kadın bı kapalı kutudur senı açarsa merakı gıder ardından hayatından sende gıdersın :1closedeyes:

3 yıllık bir birliktelik bir daha görüşme ayrıl demek yalnış çünkü hiçbir kötü birşey dememiş vede yapmamış istiyorsan yap istemiyorsan yapma herkesin özgür iradesi düşüncesi beni ilgilendirmez askerliğinide yapıyormus kaç yasındasınız neden askerlikten sonra evlenmeyi düşünmüyorsunuz

kadın bı kapalı kutudur senı açarsa merakı gıder ardından hayatından sende gıdersın :1closedeyes:

yok böcüğüm katılmıyorum ben buna o zaman evlenincede merak gidiyor bence erkeğe karaktere göre değişir bu kapalı kutu olayı o adamın merakı gideceği varsa evlenmeden olsada gider evlenince olsada gider yani

bence bu dert degil tatlım....
ilşkiye girdikten sonra bak bakalım...
bu kez nasıl dertler seni saracak ...
bence başına dert açmış olursun ilişkiye girerek ...
kimsenin ne olacagı belli degil garanti yok bu dünyada..

Büyük bir hata yapıyorsunuz bu biirrr,
ailenizi hiç düşünmüyor musunuz? bu ikiii.,
sizin oralarda bunlar doğal mı karşılanıyor? bu üüç,
yılda bir kez gördüğünüz birine nasıl bu kadar
güvenebiliyorsunuz anlamış değilim...
bu aceleniz nedir??
birlikte oldunuz,sonra ayrıldınız,
sonra ne yapacaksınız,ya da
daha önce biriyle birlikte oldunuz mu hiç???

evlenmeden once bırlıkte olmaktan bahsedıyorum cnm
amann durun ozmn merakı gtmesın kımsenın kaydirigubbakcemile3

sen uyuyan yılanı uyandırmıssın resmen..herkez öyle birini ararken sen cocugu baştan cıkarmıssın resmen:1shok:..canım bu hayat senın istedigin gibi yaşamalısın..ama sunu da söyliyim sene de br veya hadi diyelim 5 defa grdügün biriyle cinsel birliktelk bence cok sacma..bence yapmamalısın..işi ciddiyete döktür ondan sonra istedgin gibi yaşa derim..evlenmeden sakın yapma..inan 10 dakikalık bir zevk için tüm ömrünü harap etmeye degmez..sonra inan cok pişman olursun..tutmalısın kendini..cunku inan kaldırabilicek şey degil bu..ben elimden geldigince bunu düşünen kişileri vaz gecrmeye calısıyorum..sevginiz ne kadar derin ne kadar büyük sorarım sana önce..kimseye güven olmuyo bu devirde.yaptın diyelim sonrasını düşünüyormusun..kafanda bir süü soru olucak iyi mi yaptım kötü mü diye..vicdan azabı cekiceksin..bunu yaptık artık evlenmeliyim diyiceksin ama karsı taraf buna yanaşmıyıcak.ve daha bir sürü sorun olucak..en onemlisi ona daha cok balanıcaksın..aklını basına topla..elbet yasıyacaksın bunu..evlen sonra istedigin gibi yaşa ama evlenmeden asla yapma derimm..sakınnnnn

evlenmeden once bırlıkte olmaktan bahsedıyorum cnm
amann durun ozmn merakı gtmesın kımsenın kaydirigubbakcemile3

çok ince mevzular anacım bunlar
herkesin aile yapısı fikri karakteri duyguları bambaşka
bazısı için hiç farketmezken bir öpücük bile
bazısı için büyük bir duygusal çöküntü yaratır
o yüzden ne desek boş
bana saçma gelen önceden şu gün beraber oallım gibi bir plan
yani tamam o an yanındayken bakışırsın edersin o anki duygu patlanması sonucu yaşarsın birşeyler hadi neyse ama plan yapmak şu gün birlikte oalım demek enteresan :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…