Karışık bir durum.... Ne yapacağımı bilmiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi IIIIxASKISIxIIII
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım arkadaş bence bayan değil,

bi bardak süt için evde inek beslenirmi yav -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: yorumuna bayidimmm cnim kaydirigubbakcemile3

cnim elinii bile tutmayan birini nasil boylee arzuluyosun anlamadimm dogrusu :uhm: bi anlik heves icinn kendini yakma ona biseyy olmazz cnim olan sana olur ben onu sevdigini bile sanmiyorum sade sana uzak oldugu icinn boyle dusunuyosunn bencee yinede senin hayatinn iyii dusunn cnim

cnm inanmayan kimdi,birlikte olduğun kişi mi inanmadı,neye inanmadı?

benle lk olduguna hiçbizaman inanmadı sadece iandı numarası yaptı napim artk olan oldu boşverdim ama çok guzel terk etti beni hemde sevmedigini belirterek

burayı yeni gördüm,ama sen onu çok kez terketmişsin,belki de bu yüzden sevmemiştir ve terketmiştir,birlikte olduğun için olmayabilir

mrb sevgilimde bana beni çok arzuladığını istediğini söylüyor ama ben hiç bi zaman olmaz diorum evlenmeden yaşamk istemiorum çünkü hiç birşeyin garantisi yok hayatta farzetki yapın ayrıldını başkasıyla evlenmek zorundasın o kişinin yüzüne nasıl bakıcaksın.....
hıı şunuda söliim cinselliklik konusu üzerine bazen konuşuyoruz ama sınırmız bellidir onu konuştuktan sonra bile kendimde pişmanlık duygusu yaşıyorum sen bu yaşadığından sonra pişman olmucağına eminmisin bn artık konuşmuyorum bile uygulama olmasada kendimden çok utanıyorum :S

Haklısınız belkıde oda bıkmıŞtır herŞeyde aprıs tartıŞma kendımı suÇaldıgm yÖnlerım Çok blemorum saglıklıda fazla dÜŞÜnemıorum

Elımden bıŞey gelmıo yapıcagım bıŞey yok cıdden sevdım ama hala sevorum bazen gerıye dÖnp bakıoum ne hatalar yapmıŞım ama ayrılıkta bu sefer o ŞuÇlu ben degıl yuzume bıle bakamaz

evet tebrik ederim arkadaşlar sizi,aynen katılıyorum.diğerleri iyi okusun lütfen

kesinlikle katılıyorum burda ayıplamak değil yapıcı ve yardımcı olmamız gerekirken neden ağır ithamlarda bulunuyorsunuz
dünya hali insan beşer şaşar hepimiz hata yapabiliriz
önemli olan güzellikle yol göstermek değil mi hepimiz az çok böyle şeyler yaşamış olabiliriz
insanız ve hepimizin duyguları istekleri ihtiyaçları var
ona böyle birşey yap demiyorum ama daha yapıcı olmalıyız bence

çok üzüldüm okurken...bunlar yaşadığın o acının sonuçları işte..boşluk duygusu..
umarım bundan sonra herşey senin için çok daha iyi olur.

yaşın kaç bilmiyorum..uzaktan uzağa yürüyen bi ilişkide böyle bişeye kalkışıp bidegelecek umutları yeşertmek de bana saçma geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…