- 9 Ekim 2015
- 20
- -14
- 86
- 37
- Konu Sahibi yaseminbirumut
-
Sevgili olunBir arkadaşım için açıyorum lütfen fikir verin.
2 çocuğu var 10 yıllık evli ancak birine aşık olmuş ve normal aşk değil eriyip bitiyor kız Kara sevda derler ya. Aşık olduğu çocuk bekar kızdan 2 yaş büyük. 30 lu yaşlardalar.çocukta iyi değil önce karşılıksızmış ama çocukta bağlanmış. O da kızdan çok farklı değil. Yorumunuz nedir ne yaparlar ne yapsınlar
İyi vakit bulmuş 2 çocuklaYeni adamla ilişkinin geleceği ne olacaksa olsun, eşinden boşanmalı. Kimse kerizlenmeyi hak etmiyor.
Yanında yatabilirsiniz. Bekarım ben eski konularıma bakarsanız arafta kalan bir ilişkim sonrası kaldım öykeBir arkadaşım ekolünü yemiyoruz biz pek.
Aşkının peşinden gitsin tabi ki. Öyle aşklar herkesin başına gelmez. Çocukları babaya bırakıp sevgilisinin kollarına koşsun.
Valla öyle. Kara kara düşünüyorum doğumdan sonra kendi işim, ev işi, eşim ve bebekle ilgilenmek nasıl olacak diye. Millet hepsini yapıp üstüne eriyip bitmeli aşk yaşıyor.İyi vakit bulmuş 2 çocukla
En yeni konunuz 2016, toplamda 12-13 mesajınız var. Burdan bir çıkarım yapamam.Yanında yatabilirsiniz. Bekarım ben eski konularıma bakarsanız arafta kalan bir ilişkim sonrası kaldım öyke
En yeni konunuz 2016, toplamda 12-13 mesajınız var. Burdan bir çıkarım yapamam.
Hem belki bu büyük aşkın bekar olan tarafısınızdır, nereden bilelim.
Öyle olsa benim derim. Profilimde beni tanımlayan bir adres vs yok bu kadar Sherlock Holmes okumayın. Nacizane bir soru sordum arkadaşın haberi yok akıl veremiyorum size sordum. Bekar olan erkek canım valla kurana da el basarım inanacaksanEn yeni konunuz 2016, toplamda 12-13 mesajınız var. Burdan bir çıkarım yapamam.
Hem belki bu büyük aşkın bekar olan tarafısınızdır, nereden bilelim.
Eriyip bitmiş kadınAşk önemli tabi çocukları kim takar .. Ç
Milletin haberi olmadan neden konu açıyorsunuzÖyle olsa benim derim. Profilimde beni tanımlayan bir adres vs yok bu kadar Sherlock Holmes okumayın. Nacizane bir soru sordum arkadaşın haberi yok akıl veremiyorum size sordum. Bekar olan erkek canım valla kurana da el basarım inanacaksan
Yok kurana el basmanız benim için bişey ifade etmez.Öyle olsa benim derim. Profilimde beni tanımlayan bir adres vs yok bu kadar Sherlock Holmes okumayın. Nacizane bir soru sordum arkadaşın haberi yok akıl veremiyorum size sordum. Bekar olan erkek canım valla kurana da el basarım inanacaksan
Cok dizi izlemeyin diyorum o kadar. Ahlak bekciligi yapacak değilim ama bu şahıs benim arkadaşım olsa sıfatı eski olurdu. 2 çocuğunu düşünmeyen, 2 çocuk yaptığı eşini aldatan.... Erkekler için nice sıfatlar kullanıyoruz ya ha o sıfatlar arkadaşınız içinde geçerli. Nasıl bi mide yahuBir arkadaşım için açıyorum lütfen fikir verin.
2 çocuğu var 10 yıllık evli ancak birine aşık olmuş ve normal aşk değil eriyip bitiyor kız Kara sevda derler ya. Aşık olduğu çocuk bekar kızdan 2 yaş büyük. 30 lu yaşlardalar.çocukta iyi değil önce karşılıksızmış ama çocukta bağlanmış. O da kızdan çok farklı değil. Yorumunuz nedir ne yaparlar ne yapsınlar
Arkadaşınıza söyleyin,gidip bosansin önce ve sonra ne halt yemek istiyorsa yesin.Aşkından eriyip bittiği adam da çok güzel cici babalık yapar çocuklarınaBir arkadaşım için açıyorum lütfen fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?