Karisik dusunceler icindeyim:(

:KK43: ben olsam bunalimda bu adam diye dunya basima yikilirdi ve daha kotu olmasindan korkardim. Keske icmeyi biraksa ve yeni bi sayfa acsa. Siz de esinize zaman icinde cok kirilmissiniz heralde ve su an amaaan diyerek bi bosvermislik icindesiniz galiba ya da kafaniz yorulmus artik :KK43:
Evet cok yoruldum aman uzulmesin aman ustune gitmeyeyim demekten anlatacak cok sey var ama anlatamiyorum iste gorunurde siddet yok isinde gucunde adam bir alkolu var bunu bilerek evlendin seslerini duyar gibiyim cevremdekilerin ama tamam insan icebilir ama mokunu cikartmayada gerek yok

çok da tanımıyoruz eşinizi ama sanırsam sarhoşlukla söylenen lakırdılar bu ölme isteği falan :işsiz:
valla içkiye para bulan insan her şeye para bulur o kadar diyeyim...
ama borç da vallahi insanın belini büküyor yaa
yani bilmiyorum ben de yapı olarak artık dayanamıyorum krediye
bir yılımız kaldı valla iki gün iyiysek bir gün kötü çünkü insan bir gezmek rahatlamak istiyor vallahi rahatlamadıkça da birbirine sarıyor, sizin kocanız da içkiye sarmış ki bence en yanlışlardan biri içki
kendini daha da yorgun ve mutsuz hisseder insan.
biraz destek olun ve içmemesi için çabalayın
ne kadar kaldı bitmesine?

çok da tanımıyoruz eşinizi ama sanırsam sarhoşlukla söylenen lakırdılar bu ölme isteği falan :işsiz:
valla içkiye para bulan insan her şeye para bulur o kadar diyeyim...
ama borç da vallahi insanın belini büküyor yaa
yani bilmiyorum ben de yapı olarak artık dayanamıyorum krediye
bir yılımız kaldı valla iki gün iyiysek bir gün kötü çünkü insan bir gezmek rahatlamak istiyor vallahi rahatlamadıkça da birbirine sarıyor, sizin kocanız da içkiye sarmış ki bence en yanlışlardan biri içki
kendini daha da yorgun ve mutsuz hisseder insan.
biraz destek olun ve içmemesi için çabalayın
ne kadar kaldı bitmesine?
Daha 5 bucuk sene var ama onumuzdeki bir yili atlatrsak duzelecek sanirim ama atlatilacak gibi gorunmuyo cunku yollar tikandi gibi gorunuyo nasil isin icinden cikacagz bilmiyorum ben hic bir zaman fazla istekleri olan biri olmadim evlilik hayatimda birseyi begensem istesemde aman olmasada olur diye kendimi avuttum ha yeri geldi aldimda esirgemedi varken ama ben yinede hep kistim kendimden ama benim istegim hayati bu sekilde kendimize zehretmeyelim bu borc benim sucum degil o yuzdeb benm sucummus gibi davranmasin benm yaptigim fedakarliklarin farkinda olsun bir lafiyla beni alt ust etmesin dilide uzundur bu arada ilgi gostersin kendine hayati zindan etmesin... gibi

Evet cok yoruldum aman uzulmesin aman ustune gitmeyeyim demekten anlatacak cok sey var ama anlatamiyorum iste gorunurde siddet yok isinde gucunde adam bir alkolu var bunu bilerek evlendin seslerini duyar gibiyim cevremdekilerin ama tamam insan icebilir ama mokunu cikartmayada gerek yok
Bence de. Her seyin fazlasi zarar veriyor.

Yazip yazmamak konusunda cok gidip geldim cunku nasil toparlayacagimi bilemiyorum konuyu konu esim ve ben... 5 senelik evliyiz evlendigimizden beri hep beklentilerimi icime attim borcumuz var azalinca duzelecek aslinda esim gezmeyi eglenmeyi kadin ruhunu anlayan bir insan o da borctan basini kaldiramiyor diye diye hep icime attim ama artik sigmiyo duyarsizlastim sanirim artik dunku olayi anlatayim icip icip geldi kan beynime sicradi yine ama ilgilenmedim bisey demedim cocugu aldim yattim afedrrsiniz bir baktim kusuyo bisey demedim yine gittim.uzandim yataga yanima gelmis yok olmek istiyorumda o yuzden icip icip kusuyorum bende dedimki ya git ya icip kusmayla olunmez merak etme... sabahta cikmadan tekrarladim icmeyle bisey olmaz baska yontemler deneyebilirsin buluruz biseyler ama oglumuz sana cok duskun unutma dedim acimiyorum sanirim artik ona 5 senedir oyle beraber uyuma gibi rituelletimizde yok birimiz cocukla uyuyoruz genelde artik bunuda dert etmiyorum arsizlastimmi ben:KK43:
Erkeklerin bazı huyları hiç değişmiyor. İlk savaş veriyoruz yine mi değişmiyor? Bu sefer de sabrımız bitiyor ve umursamaz oluyoruz. Gayet normal yani tepkin. Eğer hala değiştirmek için savaş veriyor olsaydın büyük ihtimalle sinir hastası bir şey olurdun. En doğrusunu yapmışsın artık umursamamakta :KK66:

Daha 5 bucuk sene var ama onumuzdeki bir yili atlatrsak duzelecek sanirim ama atlatilacak gibi gorunmuyo cunku yollar tikandi gibi gorunuyo nasil isin icinden cikacagz bilmiyorum ben hic bir zaman fazla istekleri olan biri olmadim evlilik hayatimda birseyi begensem istesemde aman olmasada olur diye kendimi avuttum ha yeri geldi aldimda esirgemedi varken ama ben yinede hep kistim kendimden ama benim istegim hayati bu sekilde kendimize zehretmeyelim bu borc benim sucum degil o yuzdeb benm sucummus gibi davranmasin benm yaptigim fedakarliklarin farkinda olsun bir lafiyla beni alt ust etmesin dilide uzundur bu arada ilgi gostersin kendine hayati zindan etmesin... gibi

aslında siz bir işe girseniz bütçe olarak çok rahatlarsınız
5 buçuk sene de biraz uzunmuş allah kolaylık versin.

Erkeklerin bazı huyları hiç değişmiyor. İlk savaş veriyoruz yine mi değişmiyor? Bu sefer de sabrımız bitiyor ve umursamaz oluyoruz. Gayet normal yani tepkin. Eğer hala değiştirmek için savaş veriyor olsaydın büyük ihtimalle sinir hastası bir şey olurdun. En doğrusunu yapmışsın artık umursamamakta :KK66:
Zaten olmaya ramak kala durdurdum kendimi simdi aklim dusunmek istesemde izin vermiyor zaten o kadar cok sey ust uste geldiki hayatimda eror verdim:)

aslında siz bir işe girseniz bütçe olarak çok rahatlarsınız
5 buçuk sene de biraz uzunmuş allah kolaylık versin.
Tesekkur ederim parttime bir yere basvurdum ama henuz donus olmadi fulltime bir istede calisamam cunku oglum yarim gun gidecek anaokuluna ozele bir yere tum gun versemde maasin yarisi okul taksitine arti servise gidecek arti ozel okula gidince mecburen ustu basi biraz daha duzgun olacak ucretli etkinlikler olacak vss zor yani

Back
X