Karisik dusunceler icindeyim:(

Ortada esi cocugu icin gece gunduz calisan geleceklerini dusunen bir es yok siddet yok kiskanma yok kime ne diycemde bosancam dicem kizacaksiniz bana bilmiyorum duygularim arasinda sıkıstim
yoo neden kizayim kime ne diyecegim derken kimseye bir sey demenize gerek yok zaten evlilik degilde ev arkadasi gibi olmussunuz

Bo
Borcu yapan sizsiniz muhtemelen, çalışıp ödeyeceksiniz. Herşeyi içine atmakta işte böyle sorunlara yol açıyor. Ayık olduğu bir vakıt karşınıza alıp geleceğiniz hakkında konuşun. Bir plan yapın, hayatınızı bir düzene sokun. Böyle devam edemez, evladınızada kötü örnek oluyorsunuz. Bu arada alkollüyken uykuda kendi kusmuğunda boğulup ölebilir. Hafife almayın.. Size kulak asmıyorsa, böyle devam edemeyeceğini ve ayrılığın kaçınılmaz olduğunu söyleyin.
Borc ev borcu kredi cektik ama ben ona her zaman soyledim ev almayalim elindeki parayla araba al kiraya cikariz herkes ev sahibi olmak zorunda degil heleki evliliklerini yasamadan daha ilk yilinda

yoo neden kizayim kime ne diyecegim derken kimseye bir sey demenize gerek yok zaten evlilik degilde ev arkadasi gibi olmussunuz
Aynen evet ev arkadasiyiz ben hep bunu soylerim cocukla ilgileniyo firsat oldukca ama bizim disari ciktigimiz yarim saat bir saat carsida dolasmak ayda yilda bir birlikte bir yemek yemek arkadasinlada yapiyosun bunlari bana ozel hissettirmiyo kendimi
Ona yaptigi soyledikleri biseyden dolayi icmde son sans verdim bazi tartismalarda agir konusuyo cunku ama bunu kendisi bilmiyo yapinca gorecek

Bir flüt kaç para diyerek çocuğuna alamadığı şey için kadehlerce içki içen ibrahim tatlıses filmi geldi aklıma. Sizinki de o hesap...
Sizin biseyinizi eksik ediyormuyum moduna girer ben dile getrmem mutfak ihtiyaci harici suna ihtiyacm var buna ihriyacim var diye cok taviz verdim bastan beri

Anlamadım, borçlar yüzünden mi içiyormuş? Ne borcunuz var özel değilse? Ne zaman bitecek gibi görünüyor?
Sarhoş sayıklaması herhalde, ölmek isteyen insan içip içip kusmaz, olsa olsa midesini bozmuştur.
Bir de acımasız gelecek ama çocuk sahibi olmuş insanların öyle kendini öldürmek gibi bir lüksü olamaz ya. Dünyaya getirdiği çocuğa böyle bir acı böyle bir yokluk yaşatmaya hiçbir ebeveynin hakkı yok çünkü. Ben olsam eşimi karşıma alır, bir sorunun varsa alkole vereceğin parayı psikologa ver, kendine gel, ahlanıp vahlanmak yerine çare ara. Koca ve baba olarak sorumluluğun budur, şeklinde bir konuşma yaparım.
Ev borcu canm tamam kotu bisey degil yaptigi ev aldi ama benim zoruma giden cok borcum var diyip her halta sinirlenmesi surekli ayni borc hesabini yapmasi diyorumki bana bisey soyle onu yapaymda kurtarayim seni ben calisayim diyorum cocuga kim bakacak ozel bir yere versem tum gun dunyanin parasi asgari ucretle haki b..nu odemeyecek birde romatoid hastasiyim agrilarim oluyo oturup kpss calisiyorum geceleri bir ihtimal diye

Yazip yazmamak konusunda cok gidip geldim cunku nasil toparlayacagimi bilemiyorum konuyu konu esim ve ben... 5 senelik evliyiz evlendigimizden beri hep beklentilerimi icime attim borcumuz var azalinca duzelecek aslinda esim gezmeyi eglenmeyi kadin ruhunu anlayan bir insan o da borctan basini kaldiramiyor diye diye hep icime attim ama artik sigmiyo duyarsizlastim sanirim artik dunku olayi anlatayim icip icip geldi kan beynime sicradi yine ama ilgilenmedim bisey demedim cocugu aldim yattim afedrrsiniz bir baktim kusuyo bisey demedim yine gittim.uzandim yataga yanima gelmis yok olmek istiyorumda o yuzden icip icip kusuyorum bende dedimki ya git ya icip kusmayla olunmez merak etme... sabahta cikmadan tekrarladim icmeyle bisey olmaz baska yontemler deneyebilirsin buluruz biseyler ama oglumuz sana cok duskun unutma dedim acimiyorum sanirim artik ona 5 senedir oyle beraber uyuma gibi rituelletimizde yok birimiz cocukla uyuyoruz genelde artik bunuda dert etmiyorum arsizlastimmi ben:KK43:
sizi gayet iyi anlıyorum ama, birde eşiniz açısından baksanız...sizin gibi oda üzüntü ve mutsuzluk içinde...ikinizinde suçu yok, evliliğin maddi manevi bitmesine sebep ekonomik şartlar...eşinin durumunun iyi olduğunu düşün, size böylemi davranırdı...birbirinizi suçlamak yerine, birinin başlatması gerekir, manevi duyguları..eşin yapmıyorsa sen yap, hep karşıdan beklemek olmazki...eşinin gerginliğini alabilirsin mesela, onu teselli ederek, bugünlerin geçeceğini, ilerde borcun biteceğini , sabretmeniz gerektiğini felan söyleyebilirsiniz...o ters konuşuyor, sen ters cevap veriyorsun, öyle evlik gitmez tabiki...zor günde insanlar belli eder karekterini...iyi günde, kötü günde sevmek için evlenmedinizmi eşinizle....

Ev borcu canm tamam kotu bisey degil yaptigi ev aldi ama benim zoruma giden cok borcum var diyip her halta sinirlenmesi surekli ayni borc hesabini yapmasi diyorumki bana bisey soyle onu yapaymda kurtarayim seni ben calisayim diyorum cocuga kim bakacak ozel bir yere versem tum gun dunyanin parasi asgari ucretle haki b..nu odemeyecek birde romatoid hastasiyim agrilarim oluyo oturup kpss calisiyorum geceleri bir ihtimal diye
Yani hesapta olmayan sürpriz bir borç değil ortadaki. Gayet planlı bir şekilde, bilerek girilmiş bir borç. Herhalde borç yükü ağır geldi, böyle olacağını düşünmemişti. Ama yapacak bir şey yok, borç ödenir, biter. Kendini öldürmeyi düşünecek kadar zorlanıyorsa da, evi borcuyla birlikte satarsınız gider.

Çocuğunuz kaç yaşında? Devlet kreşlerinin fiyatları uygun aslında. Hani asgari ücretle bile çalışsanız, eve bir miktar katkınız olur.

Allah şifa versin ayrıca. Hastalığınız hangi seviyede bilemiyorum, yani çalışmanıza engel olacak kadar ileri seviyede mi? Evde ev işleriyle uğraşmak, bir çok işten daha zor (fiziksel olarak yani). Belki sizi zorlamayacak bir iş çıkar. Bir mesleğiniz var mı?

bende hep sizin gibi duusndugum icin hep duygularimi bastiriyorum zaten yeri geliyo hadi oglum babanin nesesini yerine getirelim diye ustune atliyoruz onun yuzu guldugu zaman benimde yuzum guluyo ama inanin yoruldum bazen ona hic acima duygusu hissettmiyorum yanlis kararlar aldi cunku

Onlisans mezunuy
Yani hesapta olmayan sürpriz bir borç değil ortadaki. Gayet planlı bir şekilde, bilerek girilmiş bir borç. Herhalde borç yükü ağır geldi, böyle olacağını düşünmemişti. Ama yapacak bir şey yok, borç ödenir, biter. Kendini öldürmeyi düşünecek kadar zorlanıyorsa da, evi borcuyla birlikte satarsınız gider.

Çocuğunuz kaç yaşında? Devlet kreşlerinin fiyatları uygun aslında. Hani asgari ücretle bile çalışsanız, eve bir miktar katkınız olur.

Allah şifa versin ayrıca. Hastalığınız hangi seviyede bilemiyorum, yani çalışmanıza engel olacak kadar ileri seviyede mi? Evde ev işleriyle uğraşmak, bir çok işten daha zor (fiziksel olarak yani). Belki sizi zorlamayacak bir iş çıkar. Bir mesleğiniz var mı?
onlisans mezunuym evlenmeden once camismisligm var ama uzun suredir evdeyim sabah kalktigimda genelde agrilarim oluyo bu aralar biraz cogaldi evet ev iside cok agir surekli kosusturma icindeyim popomu yere koyamiyorum desem yeridir oglum anaokuluna gidecek bu sene devlete bagli ama yarim gun parttime bir ise basvurdum donus yaparlarmi bilemiyorum benimde dun ayni sey aklima geldi satalim evi diyecektm zor tuttum kendimi cunku daha 3 aydr oturuyoruz

Onlisans mezunuym evlenmeden once camismisligm var ama uzun suredir evdeyim sabah kalktigimda genelde agrilarim oluyo bu aralar biraz cogaldi evet ev iside cok agir surekli kosusturma icindeyim popomu yere koyamiyorum desem yeridir oglum anaokuluna gidecek bu sene devlete bagli ama yarim gun parttime bir ise basvurdum donus yaparlarmi bilemiyorum benimde dun ayni sey aklima geldi satalim evi diyecektm zor tuttum kendimi cunku daha 3 aydr oturuyoruz
Yani ölmeyi düşünene kadar evi satmayı düşünmek daha mantıklı değil mi zaten?
İnşallah istediğiniz gibi bir iş bulursunuz. Ama dediğim gibi evde bütün gün çamaşır, bulaşık, sil süpür işleri, sizin gibi bir rahatsızlığı olan insanlar için çoğu işten daha zordur.

İçki çok pahalı artık borcu olup nasıl içebiliyor ayrıca borçlu olduğunu bile bile evlenmişsin, ölmek istediği falan da yok yalandan naz yapıyor boşver...

Yani ölmeyi düşünene kadar evi satmayı düşünmek daha mantıklı değil mi zaten?
İnşallah istediğiniz gibi bir iş bulursunuz. Ama dediğim gibi evde bütün gün çamaşır, bulaşık, sil süpür işleri, sizin gibi bir rahatsızlığı olan insanlar için çoğu işten daha zordur.
Evet calisirken daha rahattim ben en basinda soyledim ona diger evi satti cevresinden ve uzakligindan dolayi ben dedimki elinde kalan parayla araba al kiraya gidelim ben biliyorum basima gelecegi daha oncede yasadigim seyler ama dinlemedi millet ne der dedi hep hirsida zaten baskalarinin hayatini gorup benimde olsun birde bana bisey olursa kimse kira diye kapiniza gelmesin ek isine guveniyodu ondada puruz cikti tepetaklak sonuc

İçki çok pahalı artık borcu olup nasıl içebiliyor ayrıca borçlu olduğunu bile bile evlenmişsin, ölmek istediği falan da yok yalandan naz yapıyor boşver...
Ben evlenirken sadece dugun borcu vardi takilari vs herseyi verdim az kalmisti 9 10 ayda bitti bana evlenmeden once ev almak istiyorum ben gece gunduz calisacam seni yalniz ilgisiZ birakacam surekli borc borc diye kafayi yiyecem icinden cikilamaz duruma gelecem demediki ben hamile halimle ise girdim ama kadin 500 lira para verdi bana yeni acilmisti caliatigim yer buna raziysan dur degilsen cik dedi oglum biraz buyudu anneme calisayim anne bir sure sen bakarmisin cocuga dedim benm kollarim agriyo bakamam dedi:) baksaydida zaten gelisimi boyle iyi olmazdi annemin misafiri geleni gideni coktu

Ölmek icin iciyorum diyosa bence esiniz depresyona girmis ve saglikli dusunmuyor. Normal bi insanin soyleyecegi sey degil bu. Ben buna takildim. Bunalima girmis gibi.

Ölmek icin iciyorum diyosa bence esiniz depresyona girmis ve saglikli dusunmuyor. Normal bi insanin soyleyecegi sey degil bu. Ben buna takildim. Bunalima girmis gibi.
Bana ben kizdigim icin gelip aciklama geregi duydu gibi geliyor komaya girecek kadarda ictigini sanmiyorum yoksa benmi cok acimasiz davraniyorm bilmiyorum cok kirginliklarim birikti cunku

Bana ben kizdigim icin gelip aciklama geregi duydu gibi geliyor komaya girecek kadarda ictigini sanmiyorum yoksa benmi cok acimasiz davraniyorm bilmiyorum cok kirginliklarim birikti cunku
:( ben olsam bunalimda bu adam diye dunya basima yikilirdi ve daha kotu olmasindan korkardim. Keske icmeyi biraksa ve yeni bi sayfa acsa. Siz de esinize zaman icinde cok kirilmissiniz heralde ve su an amaaan diyerek bi bosvermislik icindesiniz galiba ya da kafaniz yorulmus artik :(

Back
X