karışıklardayım resmen :/

benden gelir de onu bilmiyorum.. dün aradım onu 2 kez,teli çekmiyordu.dün burada hatlarda sorun vardı.geriye aramasını bekledim ama aramadı sen biliyo musun vodafone arayan numara msjı gidiyo mu?

pek bilmiyorum canım seni de yanlış yönlendirmeyim şimdi avea ve turkcell de var da vodafone malesef ben de bilmiyorum. belki saat geç felan oldu die rahatsız etmek istememiştir ondan dolayı aramamıştır ya

dün saat 15.30 ve 15.55 de aradım ama bugün gün boyu da aramadı.dün yol yürümek zorunda kaldığı için yorulmuştur bugün arar diye bekledim.zaten bu ara kıskançlık krizlerine giriyorum,biri durumunu beğeniyo yorum yapıyo kim bu kız diye kuduruyorum tabi ona da bişey söyleyemiyorum

kısa zaman da arar inşallah o zaman biz de aynen geçen hafta çarşambadan beli konuşmuyoruz baya uzun süre yani. :/ söylenmiyor bu kıskançlık durumları ciddi anlamda birşeyler olsa neler neler söylenir de

inş ararlar bi an önce.. ben dayanamıyorum,şimdiden kara kara düşünüyorum olur da aramazsa haftasonu ne yaparım diye

inşallah arar ya merak eder de insan ister istemez düşünüyor merak ediyor da yani bir de aramayınca başlıyoruz olumsuzluğa bu da yoruyor bizleri yaa

bende öyleyim ya ufak bir durumdan olumsuzluğa yöneliyorum hemen hayırlısı olsun bakalım kısa zaman da

KÜSMEK nedir bilir misin..??
Küsmek DÜRÜST' LÜKTÜR..
Çocukçadır ve ondan dolayı SAF' TIR..
YALANSIZ' DIR..
Küsmek; SENİ SEVİYORUM' dur..
Vazgeçememektir..
Beni anlatır KÜSMEK..
KIZDIM ama hala buradayımdır, gitmiyorumdur, gidemiyorumdur..
KÜSMEK; nazlanmaktır, yakın bulmaktır, benim için değerlisindir..
KÜSMEK, sevdiğini SÖYLE demektir.. Hadi ANLA demektir..
KÜSMEK; umuttur, acabaları bitirmektir, emin olmaktır..

Yani, diyeceğim o ki:
BEN SANA KÜSTÜM...!♥
bunu yazdım,ardından küstüm dedim :)
artık hayırlısı demekten de yoruldum biliyo musun..

çok güzel ve anlamlı bir yazıymış çokta güzel o buna cevap vermişmiydi.haklısın valla da yapacak başka birşey yok

hadi ya en azından bir beğeni felan yapsaydı keşke :/

nasıl birisi bilemedim ki utangaç felan mı kendini geri çekiyor acaba

aslında çok rahat biri.fakat geçen bi yerde okudum boğa burcu erkeği günlük yaşantılarında çok rahatlarken,aşk konusunda çok çekingen davranırlarmış.reddedilme korkusuyla emin olana dek adım atmazlarmış.
canım bu arada ben yatıyorum sabah 6.30 kalkmam lazım.iyi gecelerr

bir benzerliğimiz daha çıktı bu arada ortak yön yani benim hoşlandığım kişi de boğa burcu desene çekeceğimiz var bu boğa burçlarından tamam canım iyi geceler

benim de iki gündür açık ama fakat hiç bir tepki yok yazmıyor yahu anca paylaşımlarımı beğeniyor ne olacak böyle böyle emrak ediyorum :/

beğen beğen nereye kafar ama dimi? insan daha somut deliller istiyor.beni de heyecan sardı,haftasonu geliyo o gelecek ama ben onu göremeyeceğim.işin ilginç yanı doğum günü geliyor onu düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…