beğen beğen nereye kafar ama dimi? insan daha somut deliller istiyor.beni de heyecan sardı,haftasonu geliyo o gelecek ama ben onu göremeyeceğim.işin ilginç yanı doğum günü geliyor onu düşünmeye başladım
Merhaba kizlar ltf kendinize bu kadar yazik etmeyin siz kendinize bu kadar az deger verip karsindakini gözünüzde bu kadar büyütürseniz ondaN NE KADAR DEGER BEKLEYEBILIRSINIZ?
Bende seneler önce ayni durumu yasamis biri olarak ve türlü sacmaliklari denemis ve bununla 3 senesini harcamis bir insanim ama bu deneyimim bana ders oldu,beklemenin hic bir manasinin
olmadigini aslinda,giden sadece benim kiymetli ömrümdü.sonradan kaybettigim vaktime üzüldüm niye basta cekip konusmadim diye,aklindan gecenleri ta ilk günden ögrenirdim.bir insanin sizde gözü varsa bu ilk günde anidir 3 sene sonrada.ltf kendi kiymetinizi bilin ,bilinki onlar sizin arkanizdan kossun.ucunda ölüm yok cek karsina konus,hoslaniyosa ne ala,yok hoslanmiyorsa sal ipini gitsin...
canım napıyosun?? yazamadım bikaç gündür,var mı bir gelişme?
sende sedefi gördüm ama yaa[video=youtube;8jfW_AKgSsE]http://www.youtube.com/watch?v=8jfW_AKgSsE&feature=related[/video]
olsun içinde patlamasından iyidir yinedeçok komik bu ama yaaben de açılsam bu hale gelirim rezil olurum garanti
olsun içinde patlamasından iyidir yinede
açık açık söylesem bu kadar kekelemem de :) ben henüz o cesareti bulamıyorum kendimde ama dolaylı olarak yapmadığım söylemediğim kalmadı.. malum bugün pazar ve o gitmek zorunda "gitme" deyip durdummm..
bulduk canım,yüzyüze görüşmemiz toplamda 10 dk yı geçmese de telefonda epey konuştuk.hatta konsere davet etti beni dün ama bugün tek başına plan yaptı.. bu aralar sıkıntım arkadaşları.gördükleri her yerde gülmeye başlıyolar ve çok sinir oluyorum
benim açımdan cidden kolay bir durum olsa yani konuşmak bunu en başta yapardım dediğin gibi ama cidden çok çekimser davranıyorum bu konularda olumsuz bir durum olursa reddederse vs diye yani benim açımdan gerçekten kolay değil yani bazen gün geliyor konuşmalardan evet var diyorum bişeyler hissediyor bazen diyorum hayır yok ben kendimi kandııryorum ama düşünceleri ne yönde bilemiyoruz elbette tamma yeri geliyor üzülüyoruz da ama hisleride bir kenara atamıyoruz
bilmiyorum ki canım ne manada gülüyorlar.. dün dışarı çıktık,arkadaşlarıyla karşılaştım gülmeye başladılar.bundan 2 dk sonra kırtasiyeye girdim ve o da kırtasiyedeydi.ben girdiğimde telefonla konuşuyodu,tamam ya hadi oğlum kapat şu telefonu fln diye söyleniyodu.arkadaşlarının aramış olabileceklerini düşünyorum.
konsere önce davet etti,sonra hiç de oralı olmadı.organizasyon var mı diye soruyorum ben bilmem deyip çıktı işin içinden.
bilmiyorum ki canım ne manada gülüyorlar.. dün dışarı çıktık,arkadaşlarıyla karşılaştım gülmeye başladılar.bundan 2 dk sonra kırtasiyeye girdim ve o da kırtasiyedeydi.ben girdiğimde telefonla konuşuyodu,tamam ya hadi oğlum kapat şu telefonu fln diye söyleniyodu.arkadaşlarının aramış olabileceklerini düşünyorum.
konsere önce davet etti,sonra hiç de oralı olmadı.organizasyon var mı diye soruyorum ben bilmem deyip çıktı işin içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?