karışıklardayım resmen :/

beğen beğen nereye kafar ama dimi? insan daha somut deliller istiyor.beni de heyecan sardı,haftasonu geliyo o gelecek ama ben onu göremeyeceğim.işin ilginç yanı doğum günü geliyor onu düşünmeye başladım

aynen ya artık bir somut anlamda gelişme olsun istiyoruz çok değil ya bu da. görüşürsünüz inşallah haftasonu

inşallah tatlım ya,bende çok istiyorum ama şöyle bir durum var.ben bu haftasonu ona görünmemeyi düşünüyorum,merak edecek mi bakalım diye.yarın öğleden sonradan itibaren sosyal paylaşım sitelerinde online olmayacağımmm

Merhaba kizlar ltf kendinize bu kadar yazik etmeyin siz kendinize bu kadar az deger verip karsindakini gözünüzde bu kadar büyütürseniz ondaN NE KADAR DEGER BEKLEYEBILIRSINIZ?
Bende seneler önce ayni durumu yasamis biri olarak ve türlü sacmaliklari denemis ve bununla 3 senesini harcamis bir insanim ama bu deneyimim bana ders oldu,beklemenin hic bir manasinin
olmadigini aslinda,giden sadece benim kiymetli ömrümdü.sonradan kaybettigim vaktime üzüldüm niye basta cekip konusmadim diye,aklindan gecenleri ta ilk günden ögrenirdim.bir insanin sizde gözü varsa bu ilk günde anidir 3 sene sonrada.ltf kendi kiymetinizi bilin ,bilinki onlar sizin arkanizdan kossun.ucunda ölüm yok cek karsina konus,hoslaniyosa ne ala,yok hoslanmiyorsa sal ipini gitsin...

benim açımdan cidden kolay bir durum olsa yani konuşmak bunu en başta yapardım dediğin gibi ama cidden çok çekimser davranıyorum bu konularda olumsuz bir durum olursa reddederse vs diye yani benim açımdan gerçekten kolay değil yani bazen gün geliyor konuşmalardan evet var diyorum bişeyler hissediyor bazen diyorum hayır yok ben kendimi kandııryorum ama düşünceleri ne yönde bilemiyoruz elbette tamma yeri geliyor üzülüyoruz da ama hisleride bir kenara atamıyoruz

sende sedefi gördüm ama yaa [video=youtube;8jfW_AKgSsE]http://www.youtube.com/watch?v=8jfW_AKgSsE&feature=related[/video]

Son düzenleme:
canım napıyosun?? yazamadım bikaç gündür,var mı bir gelişme?

olsun canım yok yaa nerde her gün de giriyor bu ara tenezzül edipte konuşmuyor bile malesef durumlar halen aynı yani :/ sen de nasıl canım iyi gelişme vardır inşallah

açık açık söylesem bu kadar kekelemem de :) ben henüz o cesareti bulamıyorum kendimde ama dolaylı olarak yapmadığım söylemediğim kalmadı.. malum bugün pazar ve o gitmek zorunda "gitme" deyip durdummm..

açık açık söylesem bu kadar kekelemem de :) ben henüz o cesareti bulamıyorum kendimde ama dolaylı olarak yapmadığım söylemediğim kalmadı.. malum bugün pazar ve o gitmek zorunda "gitme" deyip durdummm..

sen yine yapmışsın dolaylı yoldan ne güzel konuşma fırsatı bulmuşsunuz heralde çok güzel...

bulduk canım,yüzyüze görüşmemiz toplamda 10 dk yı geçmese de telefonda epey konuştuk.hatta konsere davet etti beni dün ama bugün tek başına plan yaptı.. bu aralar sıkıntım arkadaşları.gördükleri her yerde gülmeye başlıyolar ve çok sinir oluyorum

olsun yine de görüşebilmişsiniz ya ne güzel konsere de davet edilmişsin daha ne olsun devamı da gelir inşallah acaba ne mana da gülüyorlar yani her şekilde de olabilir bu gülmeler ne bileyim o da sana karşı boş değilse şayet arkadaşları hani gülerek falan senin hakkında konuşup ima etmeye çalışıyorlardır belki

bilmiyorum ki canım ne manada gülüyorlar.. dün dışarı çıktık,arkadaşlarıyla karşılaştım gülmeye başladılar.bundan 2 dk sonra kırtasiyeye girdim ve o da kırtasiyedeydi.ben girdiğimde telefonla konuşuyodu,tamam ya hadi oğlum kapat şu telefonu fln diye söyleniyodu.arkadaşlarının aramış olabileceklerini düşünyorum.
konsere önce davet etti,sonra hiç de oralı olmadı.organizasyon var mı diye soruyorum ben bilmem deyip çıktı işin içinden.

Her ne kadar zorda olsa riske atmadan bazi seyleri sonuca varamazsin güzelim,hergün aci cekmektense bir gün cekersin ama belirsizlikle yasamazsin en azindan.sen bekledikce karsi tarafin egosu güclenir sana verdigi deger azalir yani kendini kücültürsün kendini dev aynasinda görür,iste benim bizim kizlarimiza demek istedigimde bu mademki seviyorsun ck karsina konus,yok bisey hissetmiyorum derse konuyu kapatirsin olur biter yani senden yine birsey eksilmez.cünkü anca yürekli ve cesaretli insanlarin isidir konusmak...isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü:)))

Neden gülücekler canim herkes senin ona olan ilgini farkinda kendilerini dev aynasinda görüyo begefendi,bir gösterip bir kacma taktigi uyguluyo daha cazibeli olsun diye..sakin kanma acik acik konus ne kaybedersin seni geri cevirise o haline yansin seni kaybettigi icin.Biraz cesaret kizlar....

Bence açılmak da pek doğru değil.. Lisede bir erkek söylemişti bana önce kız açılırsa erkek hoşlanıyorsa bile soğur, erkek elde etmek için çabalamalı diye.Bence sallayın gitsin aramayın sormayın seviyorsa gelir zaten.

bence de arkadaşları aramış olabilir haklısın niye sonradan vazgeçti bilmiyorum belki gitmek istemedi gitmedi de ya da senin gidip gitmeyeceğini öğrenmek için felan sana sordu konsere gidip gitmeyeceğini erkeklerin ne düşündüklerini de bilemiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…