Karısını benımle aldatmış .Siz olsanız karısına soylermıydınız ?2018 den beri evlıymış .

Siz olsanız karısına anlatırmıydınız?

• Anlatırdım

OY: 143 71,1%
  • Anlatmazdım

OY: 58 28,9%

• Ankete Katılan
    201
Konulardaki tüm ayrıntıların doğru olduğunu varsayarsak siz aynı dönem hem nişanlı olan adamla hem evli olan adamla takılmışsınız. Olabilir insan büyük bir ayrılık sonrası bir hovardalık dönemine girebilir yargılamıyorum ama sanki siz karşı tarafa çok değer vermişsiniz de mağdurmuşsunuz moduna sokmayın kendinizi. 8 yıllık sırdaş dost demek ne bir kere. O kadar değer verdiğiniz biri olsaydı vaktinde evlendiniz diye hayatınızdan çıkarmazdınız. Bu beyler ciddiye almadığınız sırf ilgi görmek için hayatınızda tuttuğunuz tipler belli ki. Hani vardır ya bazı tipler sırf yavşamak için yavşar, gülücüğe odaklanır teflon tava gibi bütün tripleriniz ilgisizliğiniz sevgisizliğiniz filan üzerlerinden akıp gider, sallamadan size yazmaya devam ederler. Hatta hayatınızda biri olsa dahi şanslarını denemeye devam ederler. Heh işte öyle adamlar kendi hayatlarında bir kadın olup olmamasını da takmıyor. Böyle kötü süprizlerle daha fazla karşılaşmamak için hayatınızdaki kalitesiz erkek ilgisi stoğunu temizlemeniz lazım acil.

Son düzenleme:
Gizlemesinin bi önemi yok bdv de filtreler var oraya tiklayıp konuyu baslatan kişi kısmina kpnu sahibini yaziyorsun butün konular çikiyor gene halka hiZmet çalışıyor

Bence anlatırdım diye oy verenler kendini aldatılan kadının yerine koyarak öğrenmek amacıyla veriyorlar ama kandırılan ikici kadının yerinde olunca gerçekten anlatırlar mı ya

Ben söylemezdim adama bildiğim tüm küfürleri söylerdim ama siz isterseniz benden sonra tufan diyip söyleyin

"sırdaş" "evli olduğunu öğrendim". Bu ikili nasıl aynı cümlede olabiliyor..
Neyse adamın karaktersizliği diyelim, tabikide siz nasıl aldatılıyorsanız sizin gibi bir başka kadında aldatılıyor kesinlikle anlatın herşeyi

Ben olsam öğrenmek isterdim boşanmak için. Fakat bazı kadınlar boşan(a)mıyorlar. Böyle bir insan olabilir karısı. Adamın söylediğinizden haberi olmadan karısına söylemeniz daha mantıklı olur. Sonrasını karısı düşünsün. Boşanacaksa adamla zaten boşanır, boşanmayacaksa en azından adamın karşısında gururu incinmez. Adamla yüzgöz olup bu şekilde evliliğini devam ettirmez.

Konuyu anlatisindan bile anormal ilişkiler yaşadığın anlasiliyor.

Karşındaki adami suçlama. Bırak bi kendine bak.

Bu tipleri neden hayatıma sokuyorum diye sor kendine.

Bana neden hayati düzgün olan normal bir insan rastlamiyor diye sor.

Boşandiktan sonra her gördüğüm adama "acaba" gözüyle bakmanin bana ne faydası oldu /oluyor/olacak diye sor.

Boşandıktan sonra biraz daha dikkatli adim atmam gerekir mi acaba/ 2.bir boşanma durumunu kaldırabilir miyim diye sor.

Bazı erkekler beni neden kandırabiliyor/ bu kaçıncı anormal ilişkim diye sor

Neden boşandıktan sonra her gördüğün erkekle bi şeyler yaşar mıyım acaba diye düşünüyorsun.

Freni patlamış yüklü kamyon gibi hızla gidiyorsun. Çok dar yollardasın.

Allah senin ve ailenin yardımcısı olsun. Çünkü kime carpacagin hic belli değil.

Anlatirim
Ustune de ozur dilerim hatta. Boyle bir rezillige istemeden ortak oldugum icin.

F flamefire ,
konularınızda evli olduğu halde sizi kandıran kişiler aynı mı bilemem onu siz bilirsiniz lakin bir insan nasıl hep aynı hataya düşer anlamak mümkün değil, ayrıca sizden rica ediyorum aynı içerikle konular açmaktan vazgeçin lütfen, telefonunuz bozuluyor aynı soru için 2-3 konu açıyorsunuz, ablanız dış gebelik yaşıyor aynı içerikle 2-3 konu açıyorsunuz, şimdi de bu konu.
Bu içerikten birkaç saat evvel aynı kişi için açtığınız diğer konu: Ben Nasıl Anlamadım ?Evliymiş

Konu açma kısıtlaması yok lakin kısıtlama yok diye de aynı konuyu defalarca açamazsınız.

Son düzenleme:
7 senedir evli olduğunu anlamadıysan senin kandırılmaktan başka sağlık problemlerin var demektir, üzgünüm

anlatırdım karısına hiçbir kadın böyle bişeyi hak etmez. ben olsam söylerim çünkü karısını daha fazla aptal yerine koymasını istemezdim.Hepimiz kız kardeşiz.Karısına her şeyi ispatlar özür dilerim ben bilmiyordum durum bundan bundan ibaret bak burda yazmış seni engelliyorum ders çalışıyorum diye vs. Ben öğrenir öğrenmez sana söylemek istedim aldatılmayı hak etmiyorsun kardeşim derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…