- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Hep evliler seni buluyor yani sen eskilere takılıp onları bulmuyorsun gidip öpüşüp oynaşıp geliyorsunAynı kısı deıl hanımefendı
İnsanlar böyle şeyleri yasamadan anlamıyor, ne kadar empatiden yoksun bir yorumUyuma o zaman ayakta
Senin sorunun bu kimseyi suclama
Sanırım siz ironiyi anlamadınız.Sevgili olduktan sonra engellemiş. Bu mu karısına verdigi değer ?
Gizlemesinin bi önemi yok bdv de filtreler var oraya tiklayıp konuyu baslatan kişi kısmina kpnu sahibini yaziyorsun butün konular çikiyorProfilini gizlemişsin ama arkadaşlar hatırlamış önceki konunu. Ya sen evli yada nişanlı adam miknatisisin yada aynı adamdan bahsediyorsun.,evli olduğunu biliyorsun halen o adamla ilgili umut besliyorsun ve takıntı yapmışsın. Ciddi ciddi soruyorum ne yapmaya calisyorsun bildiğin halde neden bazı şeyleri sürdürme çabası içindesin?Sen bu adamı ve bu adamın karısını takıntı haline getirmişsin soyleyim mi söylemeyin mi?önceki konunda bunun üstüne kuruluydu.söyleyeceksen söyle insanların yakasınıda bırak ne yapacaklarsa yapsınlar.bi kadın olarak korkmuyor musun?aynı şeyler bigün benim başıma da gelir mi diye.bu kadarı da terbiyesizlik bence tamam adam şerefsiz,seni de karısını da kandırmış ama halen ısrarın ne için?
Müthiş bir amme hizmetiGizlemesinin bi önemi yok bdv de filtreler var oraya tiklayıp konuyu baslatan kişi kısmina kpnu sahibini yaziyorsun butün konular çikiyorgene halka hiZmet çalışıyor
anlatırdım karısına hiçbir kadın böyle bişeyi hak etmez. ben olsam söylerim çünkü karısını daha fazla aptal yerine koymasını istemezdim.Hepimiz kız kardeşiz.Karısına her şeyi ispatlar özür dilerim ben bilmiyordum durum bundan bundan ibaret bak burda yazmış seni engelliyorum ders çalışıyorum diye vs. Ben öğrenir öğrenmez sana söylemek istedim aldatılmayı hak etmiyorsun kardeşim derdim.Merhaba ben 2017 de boşandım .Bahsettıgım kişi eskıden benı cok seven fakat benım arkadas olarak gördüğüm şans vermedıgım bir insan .Boşandıktan sonra aradım ben aradım .Evlı oldugunu bılmıyordum .7 yıllık arkadaslıgım dostlugum sırdaslıgım vardı kendısıyle .Bana yardımcı oldu .Ayaga kalk dedı .Yanımda oldu .Sonra sevgılım olmak ıstedıgını soyledı .Bir şeyler vardı anlıodun.Fakat ben boşandım diye aılesı ıstemıyo sanıyordum.Megersem ne cıngıraklı yılanmış .Ayakta uyuttu benı.Sevgışı olduk bır gun gece bana aılem eger onunla evlenırsen kapıdan bıle gıremezsın dedıler deyıp engelledı benı .Sonra ara ara yazdı .Birşeyler bardı .Ders calısıorum o yuzden engellıyorum dedı .Ayakta uyutmuş benı .Daha sonra arkadasım karısıyla tanışmış .Kızla ekleşmişler şok olmuş .Bana bugun anlattı .Hala çok kotuyum.Yılan ayakta uyuttu ıkımızıde .
Evlıyım dedı sonrada ne evlılıgı oh bekarlık sultanlık dedı .Evli olduğunu söyledi mi söylemedi mi karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?