Dişlerını ıncelemedım.Benı rahatsız eden bısey yoktu.Macun kokuodu.Bilir o benım tarzımı.E öpmüşsünüz ya kötü kokan adam dişleri de pırıl pırış gelmiyordur. Fazla mı algılarınız kapalı ne evli olduğunu ne pis olduğunu fark edemiyorsunuz.
Bazı yerlerde de monolog yapıyorsunuz zaten kendi kendinizi alıntılayıp. Nereden tutsam elimde kalıyor.
Gerek yok dost ıstemıorumBence adamı çıkartın aradan, iki iyi dost olur kadınla sizden
E adım sizi biliyor siz onun evli olduğunu bilmiyorsunuzDişlerını ıncelemedım.Benı rahatsız eden bısey yoktu.Macun kokuodu.Bilir o benım tarzımı.
Evet müneccın deılımkıE adım sizi biliyor siz onun evli olduğunu bilmiyorsunuz
Aynen ole ayyy neler soledı bana
Ben 2 kez boşanmak ıstedım.Izın vermedıler.4 yıldır ben bakıom ona calılmıyor.Pis kendıne bakmıyor.Altınlarım paralarım onda.neler söyledi?
Son iki konusundan sonra ben de Artık tam da böyle düşünüyorum.Ben sizin sağlıklı bir birey olduğunuzu düşünmüyorum. Konuya ve eski konulara hiç girmiyorum. Psikolojik destek alın
Çok münakaşamız olmadı olduğundada temizdi dedim.Sonuçta tam bir birleşme olmadı .Karısının yüz kere telefonda kokuyor dediği adam ki ben buna inanmıyorum zaten size hep temiz geldi ve karısı fark etmedi bunu. Siz arayınca da iki bacı sohnet ettiniz ortak sevgiliniz hakkında. Ne dediniz mesela kadın kokuyor deyince aa yok bana hep temiz geldi mi?
No baby no ben buna hiç inanamadım.
Teşekkür ederim canım.Bu destek almış halim.Olaylar ve olgular eskilere dayanıyor .Beb sadece derdımı anlattım .Burada bu kadar oluyor yada kabılıyetım bu .Son iki konusundan sonra ben de Artık tam da böyle düşünüyorum.
Teşekkür ederiz.Varoşluk bizden sorulur elit hanım:):)Hem sizin hem anlattığınız insanların ne bayağı, ne varoş bir tarzı var. Hayretle takip ediyorum konularınızı.
İstememcanım dost filan .Kadına ayrı uzuldum aılem sorunlu dio.Ben 2 kez boşanacaktım ızın vermedıler.Para bırıktırıyorum tum param altınlar onda dıo.Godecegım bu sehırden dıoBence adamı çıkartın aradan, iki iyi dost olur kadınla sizden
Bana delıl lazım dedı .Kendi bilir canım .Bir yapan bıdaha yapar .Bu hep boyle olduBu kadar detayına samimi konuşmanız tuhaf geldi kadının da umurunda değil alışmış herhalde aldatılmaya ya da boşanma için delil çıktı ya seviniyor işte napsin
Sen adamdan ayrıldın mu şimdi ?Karısı ya umursamazsa ya benı suclarsa
Canım benım ben coktan ayrılmıştım.Ama yazıodu süreklı .Arkadas olalım diye .Arkadasa ıhtıyacım yok dedım.Gorusmuodunda.En son 6 ay once sevgılı olmuştuk.Aılem senı ıstemıyor boşandıgın ıcın bu kapıdan goremezsın dedıler dedı.Bende tamam dedım .Engelleyıp acıyordu .Meger 4 yıldır evlıymış.Nasıl bılemedım ben ya nasıl .Sen adamdan ayrıldın mu şimdi ?
Ayrıldıysan boşver yoluna bak
Karısı ile de muhattap olma şu saatten sonra
Adam napıosa artık.Ay bu sırsıl .4 yıldır calısmıomuş.Benı kandırdı dıo kız .Ne olmuokı .Ne gunlere kaldıkMus neler oluyor hayatta benim de bi tanıdık arkadaşımın yanına inatla gelip kocamdan boşanıcam mahkemeye gel beni aldattığını söyle diyor arkadaşım nereye kaçıcagını şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?