Karısını benımle aldatmış .Siz olsanız karısına soylermıydınız ?2018 den beri evlıymış .

Siz olsanız karısına anlatırmıydınız?

• Anlatırdım

OY: 143 71,1%
  • Anlatmazdım

OY: 58 28,9%

• Ankete Katılan
    201
Dişlerını ıncelemedım.Benı rahatsız eden bısey yoktu.Macun kokuodu.Bilir o benım tarzımı.

Çok münakaşamız olmadı olduğundada temizdi dedim.Sonuçta tam bir birleşme olmadı .

Son iki konusundan sonra ben de Artık tam da böyle düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım.Bu destek almış halim.Olaylar ve olgular eskilere dayanıyor .Beb sadece derdımı anlattım .Burada bu kadar oluyor yada kabılıyetım bu .

Bence adamı çıkartın aradan, iki iyi dost olur kadınla sizden
İstememcanım dost filan .Kadına ayrı uzuldum aılem sorunlu dio.Ben 2 kez boşanacaktım ızın vermedıler.Para bırıktırıyorum tum param altınlar onda dıo.Godecegım bu sehırden dıo

Bu kadar detayına samimi konuşmanız tuhaf geldi kadının da umurunda değil alışmış herhalde aldatılmaya ya da boşanma için delil çıktı ya seviniyor işte napsin
Bana delıl lazım dedı .Kendi bilir canım .Bir yapan bıdaha yapar .Bu hep boyle oldu

Sen adamdan ayrıldın mu şimdi ?
Ayrıldıysan boşver yoluna bak
Karısı ile de muhattap olma şu saatten sonra
Canım benım ben coktan ayrılmıştım.Ama yazıodu süreklı .Arkadas olalım diye .Arkadasa ıhtıyacım yok dedım.Gorusmuodunda.En son 6 ay once sevgılı olmuştuk.Aılem senı ıstemıyor boşandıgın ıcın bu kapıdan goremezsın dedıler dedı.Bende tamam dedım .Engelleyıp acıyordu .Meger 4 yıldır evlıymış.Nasıl bılemedım ben ya nasıl .

Mus neler oluyor hayatta benim de bi tanıdık arkadaşımın yanına inatla gelip kocamdan boşanıcam mahkemeye gel beni aldattığını söyle diyor arkadaşım nereye kaçıcagını şaşırdı

Mus neler oluyor hayatta benim de bi tanıdık arkadaşımın yanına inatla gelip kocamdan boşanıcam mahkemeye gel beni aldattığını söyle diyor arkadaşım nereye kaçıcagını şaşırdı
Adam napıosa artık.Ay bu sırsıl .4 yıldır calısmıomuş.Benı kandırdı dıo kız .Ne olmuokı .Ne gunlere kaldık

Walla son sayfaya kadar okuyamadim, fena sallamis hayal dunyasini anlatmis, karisi warken istenen arzulanan kadin olmak istemis ic dunyasinda hep kendini ezik gormus kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…