Karısını benımle aldatmış .Siz olsanız karısına soylermıydınız ?2018 den beri evlıymış .

Siz olsanız karısına anlatırmıydınız?

• Anlatırdım

OY: 143 71,1%
  • Anlatmazdım

OY: 58 28,9%

• Ankete Katılan
    201
Kızdım burada benım hıkayemden çok sana uzuldum dedım.Vermıorum pis kokuyor.2 kez boşanacaktım .Paramı aldı.Altınlarım onda .
Neden para ıcın evlendın ya dedım.?Benı kandırdı .Çalışmaz dio .Pis kokar dıyo.

Neden para ıcın evlendın ya dedım.?Benı kandırdı .Çalışmaz dio .Pis kokar dıyo.
Bu kadar detayına samimi konuşmanız tuhaf geldi kadının da umurunda değil alışmış herhalde aldatılmaya ya da boşanma için delil çıktı ya seviniyor işte napsin

Heee verdım :)Resım ıstedı sıldım dedım.Yazışmaları attım.Ben dulmuşum .Psıkolojım bozukmuş.Evlı oldunu solemıs .Ben hep arıomuşum.Serefsız
Bütün suçlular psıkolog dullarda psikolojısı bozuk.

Bu kadar detayına samimi konuşmanız tuhaf geldi kadının da umurunda değil alışmış herhalde aldatılmaya ya da boşanma için delil çıktı ya seviniyor işte napsin
Acayıp sevındı .Sevmıorum diyo.Delimi ne?Töbe estafurullah.Allahım bu dunya nereye gıdıyor?

Aynısı benimde başıma geldi.2 buçuk yıl önce bir motosiklet grubu vasıtasıyla biriyle tanışmıştım.Flört eder şekilde konuşuyorduk rahat rahat arıyordu,hatta 2 kere benim yaşadığım şehre gelmişti doğum gününü burda benimle kutlamıştı.Geleceği olmadığını,konuşup görüşmekten öteye gitmeyeceğini ta en başından beri biliyordum..Sonra koptuk,benim hayatıma başkası girdi.Bir gece bana “Onunla mutlu musun,hep mutlu ol mutlu kal.” diye mesaj attı anlam veremedim.Ertesi gün bi motor kazasında öldü.Haberlerde öğrendim...Benim yanıma birlikte geldiği arkadaşıyla olayı konuşurken itiraf etti bana “O evliydi,3 tanede çocuğu vardı.” dedi...Yıkıldım...Karısını buldum sosyal medyadan...Beraber fotoğrafları vardı,çocuklarıyla tatil fotoğrafları vardı çocukların yüzlerine bakamadım...Bana onların rızkıyla ısmarladığı her bir çay kahve boğazıma oturdu zehir zıkkım oldu...Yaşarken öğrenseydim söyler miydim bunu..Muhtemelen “Allah’ından bulsun” der söylemezdim..Kadının bana inanmama gibi çok yüksek bir olasılık vardı çünkü...Ne yapar ne eder ikna ederdi karısını,olan bana olurdu...Yaşadığınız şey çok acı,maalesef böyle vicdansız ve karaktersizlerden çok var.Sizin yerinizde olsam her yerden engellerdim.Sizden bulmasın Allah’tan bulsun.

Ben kokuya çok huyluyum.Çok bı yakınlık olmadı.Benım belırgın tarzım var.Bi kac ufak opucuk.O zamanda temızdı.Paklanıp gelıodu zaarkı.Bilir tanır benı:)
Agzına kusarım adamın vallaha :)

Ben kokuya çok huyluyum.Çok bı yakınlık olmadı.Benım belırgın tarzım var.Bi kac ufak opucuk.O zamanda temızdı.Paklanıp gelıodu zaarkı.Bilir tanır benı:)
Karısının yüz kere telefonda kokuyor dediği adam ki ben buna inanmıyorum zaten size hep temiz geldi ve karısı fark etmedi bunu. Siz arayınca da iki bacı sohnet ettiniz ortak sevgiliniz hakkında. Ne dediniz mesela kadın kokuyor deyince aa yok bana hep temiz geldi mi?
No baby no ben buna hiç inanamadım.

Engelledım canım.Bınlerce kez aradı.Muhattap dahı olmadım.

Çok temasımız olmadıgını soyledım.Nerelere gıderdınız dedı soledım.Hesap odermıydı cımrıdırde dedı.Öderdı dedım.4 yıldır calısmıyor.Benım paramla senı gezdırdı dedı.

Musmusu inşallah bizi güldürmek için uydurduğun bir konudur çünkü bana inandırıcı gelmiyor ve cevapların çok komik kadınla konuşmanız falan tuhaf yani

Daha onceki konunda nisanli olduhunu ogrendim beni birakti filan dedin...sonra o kisiyle evlendiyse demek ki evli oldugunu da biliyordun

E öpmüşsünüz ya kötü kokan adam dişleri de pırıl pırış gelmiyordur. Fazla mı algılarınız kapalı ne evli olduğunu ne pis olduğunu fark edemiyorsunuz.

Bazı yerlerde de monolog yapıyorsunuz zaten kendi kendinizi alıntılayıp. Nereden tutsam elimde kalıyor.

Musmusu inşallah bizi güldürmek için uydurduğun bir konudur çünkü bana inandırıcı gelmiyor ve cevapların çok komik kadınla konuşmanız falan tuhaf yani
Ay komedyenmıyım ben :)Baksana mıllet taşlıo benı .Arsızlıga vurdum .İster ınan ıster ınanma hepsı gercek

Tamam canım tutma o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…