Ahahahaja bunuda evlılık hediyesi yaptım.Kız niye yeriosun beni .Burda yüzde yüz anlatma deselerdi de sen gene anlatırdın bence
Öncekinde foto atıp düğün hediyem olsun demiştin bunu nasıl anlattın?
Duyurdum vallahaSiz o eşin yerinde olmanız..
Duymak mi isterdiniz yoksa ayakta uyutulmak mi
Zaten sizi kandırmış s....fsiz
İyileşir inşallah beynınız:)Aynı kişi değilse hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz bir önceki nişanlı mevzusu 1 ay önceki konuydu. Bizim de beynimiz yandı şu an
Ben nısanlanınca gorusmedımdostunuz sırdaşınız ama adam evli ve siz bilmiyorsunuz
Anlattım kadına .Kadın 3 yıldır calısmaz benım paramı yer dedı .Banyo yapmaz pis dedı.Altınlarım paralarım hep onda dedı
Doğru ucuz yırttım gercekten.Yesekkur ederım he ben kötüyüm herkes iyi .En kotunuz benimHiç saşirtmiyorsun önceki konunda ödün kopmuştu ailen duyacak diye ne oldu gene aynı tas aynı hamam insanın içi iyi olacak arkadaş ayrıca o kadını düsündüğünden yapmadıgını herkes biliyor iyi kurtulmuşsun pis adamdan
Aynen ole ayyy neler soledı banadertleştiniz yani..
Ben şok karısı da normal değilmişAynen ole ayyy neler soledı bana
Oradan sonrası atmasyon bencedertleştiniz yani..
Dogru soluosunuz ama bu olay otekınden once olmuştu.Aılem senınle evlenırsem bu kapıdan gecemezsın dedı dedı .Daha sonra engelledı .Ama sonra hep yazdı çizdi ama evlı oldugunu solemedı.Aklımdakıde gonlumdekıde sensın dedı.Başınıza benzer olaylar geliyor diye hatırlıyorum biraz uzak durun karşı cinsten.
Bende anlattım her seyıBen olsam anlatırım hak etmis beceriksiz herif ya :)
Kokuyo. Çocuk yapmam .Ben 2 kere bosancaktım.Altınlarım param onda bana delıl verBen şok karısı da normal değilmiş
İyi delil ver de boşansın kadıncağız sevaba girersin hattaKokuyo. Çocuk yapmam .Ben 2 kere bosancaktım.Altınlarım param onda bana delıl ver
Evet canım minnoş kalbım zaten çok yorgun.Sankı daldan dala konuyorum.Bişey demıyorum napayımAy konuya odaklanin be profile girip secere cikartmaktan bikmadiniz. Butun konulari diye illa tek bi konuda toplayip konu açan kisiyi deli ilan edip gönderme egiliminiz var cok acayip ya bu toplum incelenmeli artik. Uzaydan gelmis gibi herkes. Her konuyu kendi içinde niye degerlendiremiosunuz yalan ruzgarina baglamak zorunda misiniz illa.
E vermedin mi delil?Kokuyo. Çocuk yapmam .Ben 2 kere bosancaktım.Altınlarım param onda bana delıl ver
Heee verdım :)Resım ıstedı sıldım dedım.Yazışmaları attım.Ben dulmuşum .Psıkolojım bozukmuş.Evlı oldunu solemıs .Ben hep arıomuşum.Serefsızİyi delil ver de boşansın kadıncağız sevaba girersin hatta
Verdım verdım vermem mı ?Dediki benı param var dedı evım var dedı kandırdı sende kanma dedı.E vermedin mi delil?
Kızdım burada benım hıkayemden çok sana uzuldum dedım.Vermıorum pis kokuyor.2 kez boşanacaktım .Paramı aldı.Altınlarım onda .Verdım verdım vermem mı ?Dediki benı param var dedı evım var dedı kandırdı sende kanma dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?