Karısını benımle aldatmış .Siz olsanız karısına soylermıydınız ?2018 den beri evlıymış .

Siz olsanız karısına anlatırmıydınız?

• Anlatırdım

OY: 143 71,1%
  • Anlatmazdım

OY: 58 28,9%

• Ankete Katılan
    201
Burda yüzde yüz anlatma deselerdi de sen gene anlatırdın bence
Öncekinde foto atıp düğün hediyem olsun demiştin bunu nasıl anlattın?
Ahahahaja bunuda evlılık hediyesi yaptım.Kız niye yeriosun beni .

Doğru ucuz yırttım gercekten.Yesekkur ederım he ben kötüyüm herkes iyi .En kotunuz benim

Başınıza benzer olaylar geliyor diye hatırlıyorum biraz uzak durun karşı cinsten.
Dogru soluosunuz ama bu olay otekınden once olmuştu.Aılem senınle evlenırsem bu kapıdan gecemezsın dedı dedı .Daha sonra engelledı .Ama sonra hep yazdı çizdi ama evlı oldugunu solemedı.Aklımdakıde gonlumdekıde sensın dedı.

Ay konuya odaklanin be profile girip secere cikartmaktan bikmadiniz. Butun konulari diye illa tek bi konuda toplayip konu açan kisiyi deli ilan edip gönderme egiliminiz var cok acayip ya bu toplum incelenmeli artik. Uzaydan gelmis gibi herkes. Her konuyu kendi içinde niye degerlendiremiosunuz yalan ruzgarina baglamak zorunda misiniz illa.

Evet canım minnoş kalbım zaten çok yorgun.Sankı daldan dala konuyorum.Bişey demıyorum napayım

Verdım verdım vermem mı ?Dediki benı param var dedı evım var dedı kandırdı sende kanma dedı.
Kızdım burada benım hıkayemden çok sana uzuldum dedım.Vermıorum pis kokuyor.2 kez boşanacaktım .Paramı aldı.Altınlarım onda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…