Kredi kartım vardı aldı benden oturduğum yerde pek kredi kartı geçerli yer yokKredi kartı çıkarttırsın. Harcamalarını ordan yap, zamanı gelince kart borcunu ödesin
Ama sanki istemeye istemeye veriyor ailemden almaktan bıktım artık bu adam düzelir mi acabaNeden istemiyorsunuz? Çalışmıyorsunuzda o biraz düşünceli olsa sana para lazım olabileceğini düşünür madem o düşünmüyor sizde her gün dile getirin utanilip sıkılacak bi durum yok burda eşiniz sonuçta
Anladım ama bence problem senin parasız kalmandan önce eşinin düşüncesizliği.Kredi kartım vardı aldı benden oturduğum yerde pek kredi kartı geçerli yer yok
Istemeyerek vermek nedir isterse kavga çıkarıp versin o para sizin hakkınız evli olduğunuz halde neden ailenizden para aliyorsunuzki size günlük harçlık bırakmak zorundaAma sanki istemeye istemeye veriyor ailemden almaktan bıktım artık bu adam düzelir mi acaba
Işte bu düşüncesizlik nasıl geçecek bilmiyorum şimdi kahvaltıya anneme gidecem evde yiyecek birşey yok hayır maddi durumumuz iyi olmasa tamam dicemAnladım ama bence problem senin parasız kalmandan önce eşinin düşüncesizliği.
Karşına alıp konuşmayı denedin mi?
Babası aynı değil ama ben kendimi o dereceye getirmek istemiyorumBazen erkekler akıl erdıremıyor ılla soylemen lazım helekı evlılıklerın basında sen konusmadan bılemez esım hala der markete sen gıt ben beceremıyorum. Guzelce ızah et olmazsa aılesıne dersın babası akıl verır tabı babası aynı degılse
Bırakmıyor işte bu da benim zoruma gidiyor ben öyle fuzuli harcamam dile getirdim para olmadığını ama al para demedi 1 lira çıkardı onu da ben almadimIstemeyerek vermek nedir isterse kavga çıkarıp versin o para sizin hakkınız evli olduğunuz halde neden ailenizden para aliyorsunuzki size günlük harçlık bırakmak zorunda
Bırakmıyor işte bu da benim zoruma gidiyor ben öyle fuzuli harcamam dile getirdim para olmadığını ama al para demedi 1 lira çıkardı onu da ben almadim
O yüzden çok sıkıntı yaşıyorum ama artık kaldıramıyorum ve ne yapacağım hakkında fikrim yokO 1 lirayı alsın boynuna kolye yapsın dengesiz öküz.
O yüzden çok sıkıntı yaşıyorum ama artık kaldıramıyorum ve ne yapacağım hakkında fikrim yok
Esın farkında degıldır para ıstıyeceksın o ogrenene kadar cocugun olunca da ne dısarıya cıkabıleceksın ne de paran yetecek evlendın artık esınle suan bunun promlemı olmamalı sen evdeyken evde bırsey kalamdı haftalık alısverı cıkalım mı demen lazım bu yasına ekmek elden su golden yasayan erkek bılmemzBabası aynı değil ama ben kendimi o dereceye getirmek istemiyorum
Anlatiyorum anlatıyorum tamam diyor geçiştiriyor eltim de aynı durumda bunlar ailecek böyle 1 çocuğu var diğerine hamile ama evine git yiyecek birşey yokturEsın farkında degıldır para ıstıyeceksın o ogrenene kadar cocugun olunca da ne dısarıya cıkabıleceksın ne de paran yetecek evlendın artık esınle suan bunun promlemı olmamalı sen evdeyken evde bırsey kalamdı haftalık alısverı cıkalım mı demen lazım bu yasına ekmek elden su golden yasayan erkek bılmemz
Ailesi de öyle tamam babası öyle değil ama kardeşleri öyleKonuşun diyecemde anlamayacak yine,durumu ailesine anlatın beni beş parasız bırakıyor diye.
Acil bişi olsa ne yapacaksınız.
Anlatiyorum anlatıyorum tamam diyor geçiştiriyor eltim de aynı durumda bunlar ailecek böyle 1 çocuğu var diğerine hamile ama evine git yiyecek birşey yoktur
Anlatiyorum anlatıyorum tamam diyor geçiştiriyor eltim de aynı durumda bunlar ailecek böyle 1 çocuğu var diğerine hamile ama evine git yiyecek birşey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?