Karısının hiçbir maddi ihtiyacını karşılamayan koca

Anlatiyorum anlatıyorum tamam diyor geçiştiriyor eltim de aynı durumda bunlar ailecek böyle 1 çocuğu var diğerine hamile ama evine git yiyecek birşey yoktur
Onu demek ıstedım canm aılesınden gormemıs zor olur erkek aılesınden görmedı mı sana da yapmaz ben kartı bosaltsam esım bısey demez babası da öyle eşini bi sekılde alıstır kendı aılenın yanında fılan muhabbet atcan artık ya da eltı ıle bır olup eslerınıze ders vercenız

Gözlerini toprak doyursun.
Başka ne denir bu duruma.
İnsan olsa hamile karısına bunu yapmazdı. Çok üzüldüm sizin için.
Ailenize durumu anlatsanız.
Belki onlardan tepki alırsa korkar yapmaya
Aileme anlatmadım ailem para verince alıyorum ne benim ailem biliyor ne onun ailesi

Kendisine aylık 2 bin tl harcama yapar bi gün demedi maaşım bu kadar bugün aldım

Ya sende de var birsey ama
Bütün bunlara ragmen susuyorsan sende de suc var kusura bakma.
Anne olacak kadinsin artik, degismen lazim
Hakkini, bebeginin hakkini aslanin agzinda da olsa almayi gören
Kimse gümüs tepsiyle sunmuyor, dünya böyle
Evlenmeden önce anlasilmiyormuydu bu halleri?

Aileme anlatmadım ailem para verince alıyorum ne benim ailem biliyor ne onun ailesi

Kusura bakma da seni ezik bellemiş işte.
Kendine 2 bin harcama yapacak, ben karnımı doyurmak için anneme kahvaltıya gidicem.
O kocanın ümüğünü sıkarım.
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi ya gerçekten.
Siz ezdirdikçe bunlar kendini adam sanıyor yapmayın

Tamam da kendi istegiyle bırakmayınca hep isteyemiyorsun istesende bi yere kadar biliyor olmadığını umursamıyor adam çocuk yapmayı bilir çıkmazdayım inanın ki

Hayır nişanlıyken

Brde hamilesin nasıl besleneceksin,bebek sağlıklı nasıl doğacak.
Hiç mi acımıyor bu duruma.

Benim eltim de benim gibi dünyanın sonuna kadar isteyemem yapamıyorum hamileyim zaten hormonlar alt üst kendime yediremiyorum

Tamam da kendi istegiyle bırakmayınca hep isteyemiyorsun istesende bi yere kadar biliyor olmadığını umursamıyor adam çocuk yapmayı bilir çıkmazdayım inanın ki

Konusma yapman lazim, yavrum sen hayirdir diye
Araniz nasil ki, insan cidden sevdigine bunu yasatmaz
Gerci eskiden benim esim cimriydi ama kendine
Kabak cekirdegi gibi actim onu, bauen aliskanlik oluyor cünkü erkeklerde
Konusmadinmi hic

Haklisin öyle yapmak gerekiyor belki de ben yapamadığım için bu haldeyim o da tınlamiyor

Konusma yapman lazim, yavrum sen hayirdir diye
Araniz nasil ki, insan cidden sevdigine bunu yasatmaz
Gerci eskiden benim esim cimriydi ama kendine
Kabak cekirdegi gibi actim onu, bauen aliskanlik oluyor cünkü erkeklerde
Konusmadinmi hic
Hayır hiç konuşmadım söylemedim e dün gece söyledim 1 lira çıkardı 1 lira ne

Haklisin öyle yapmak gerekiyor belki de ben yapamadığım için bu haldeyim o da tınlamiyor

Belki falan değil sen öylesin.
Yoksa yapamaz bunu.
Silkelen bi kendine gel

Benim eltim de benim gibi dünyanın sonuna kadar isteyemem yapamıyorum hamileyim zaten hormonlar alt üst kendime yediremiyorum
Iste canım bu konularda bıraz afedersın yırtık olacaksn yoksa sana kımse para vermez bende senın gıbıydı esımın annesını kardeslerını görünce dedım kadınlık bu degıl kendını ezdırme kayınvalıdem bı sey ıstedımı akan sular durur sımdı bende oyle yapıyorum dıyorum bana nakıt getır bana kartı ver bıttı tabı karsındakı ınsanda onemlı kötü ınsanla başademezsın. Annenle konus baban uyarsın aılenın verdıgı ıle ne alcaksn kı kendını on plana vıkar kendıne o kadar para harcayamaz evı temızle yemek yap utu yap gonlunu hos tut o da tek gorevı evı gecındırmesın babasının hızmetcısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…