Karısının hiçbir maddi ihtiyacını karşılamayan koca

Burda çıldırdım. Kaç kişinin derdini okuyorum çoğu ekonomik özgürlüğe sahip olmamanızdan kaynaklı. Çalışın, çalıştırmıyorsa boşanın. Bunu kimseye demedim bu güne kadar ama sizin hayatınızı elinizden alıyor. Almak istediğiniz en ufak şeyi bile eşinize soracaksanız yaşamanın bir anlamı kalmıyor.

Evin içi kadından sorumludur adam yemekmi yapıyor sanki
Evin içi neden kadından sorumludur acaba ? Ev işi bitmek bilmez. Temizliği, yemeği, düzeni vs vs her şeyi var. Erkek karşılığında maaş aldığı işinde çok yoruluyor ama değil mi ? O evde birlikte yaşıyorsanız birlikte ihtiyaçlarını gidermelisiniz. Erkeğe hizmet etmek zorunda değilsiniz. Olağanüstü varlıklar değiller. Erkekler de yemek yapabilir. Kendinizi bu kadar ezdirmek neden hoşunuza gidiyor ?

Yanlış anlamissiniz ben bunları kasdetmedim eve ne lazım neler eksik ne alınması gerekiyor vesaire kadın daha iyi bilir bunlari tabiki erkeklerde yapabilir kadının erkeğe hizmet edicegini savunmuyorum alisveris konusunda kadın daha bilinçli erkek dusunemez diyorum

Eşim de ben de meslek sahibiyiz, ben ilk hamileliğinden beri rölantiye aldım işlerimi. Düzenli gelirim yok ama bir geldiğinde toplu gelir, 2 ay gelir 3 ay gelmez vs. Eşim her zaman sorar üzerinde para var mı diye, atıyorum 50-100 de bırakmaz nolur nolmaz üstünde bulunsun diye 400-500 bırakır. Biz ne kazanırsak ortaktır, birbirimizden para saklamaz ve esirgemeyiz. Paramızı hangimizin banka hesabı daha uygunsa orada biriktiririz. Tek kredi kartı kullanıyoruz. Hayatımız gibi cüzdanımız da ortak. Olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.

Gerçekten anlamıyorum, hem çalışma diyip hem para bırakmayan, sormayan, ilkokul çocuğuna harçlık bırakır gibi para bırakanları ve buna razı olanları.

“Çalışmama asla izin vermez” kabullenişi de ayrı bir tartışma konusu.

Yanlış anlamışım kusura bakmayın.

Senin ailenden beklentisi olduğu için olabilir ..

Hamile karısı var. Evde yiyecek doğru dürüst bir şey yok. Karşına al çok sert konuş. Annende yeyip ictikten sonra boşanip orada yasarsin

Benim eşim de ilk zamanlar öyle yapıyordu hatta birlikte sohbet bile etmiyorduk problemlerimizi paylaşmıyordukk ihtiyacın olduğunu söyle açık aöık konuş şimdi konuşmazsan seni hep alttan alır ve dinlemez bence biraz ağırlığını koy sonuçta sana bakmak zorunda isteklerini almak zorunda senin ailenin sana para verdiğini de farjettirme farkettiyse ondan da vermek istemez

Birlikte gidip market alışverişi yapıyorsunuzdur sanırım evin ihtiyaçları için ..Birde üstünüze başınıza hiç mi bir şey almıyorsunuz .Valla ben çalıştığım için öyle para isteme durumum olmadı çalışmayan bayanlarda kredi kartı aldırıyordur eşine orsan harcıyordur kız kardeşim öyle mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…