Karısının hiçbir maddi ihtiyacını karşılamayan koca

Ekonomik durumunuz kötü mü ?
Sürekli pilav bulgur makarna neden ?

Ayrıca kendi düşünüp vermiyorsa, siz her gün defalarca bıkmadan usanmadan isteyin. İsteyenin 1 yüzü kara vermeyen zenci demişler.. Ben olsam boşarım ama siz ben olmayın

Vallahi o bize hiç acımıyor beni anladığınız için çok sağolun çok ihtiyacım vardı çok kötüydüm bak bi kahvaltı için yarim saatlik yolu yürüyerek gidiyorum hic acımıyor
Canm bu senı sucun ısın varsa kartı ver ben gıder alırım senı bekleyemem de sesını cıkar ya sen calıssanda calısmasanda erkek evı gecındırmekle yukumlu senle evlenıyorsa sana ve dogacak bebegıne bakmak zorunda bak canm bu dınımızde de boyledır zengın erkek karısına zekat veremez cunku onlara bakmak zorunda ama zengın kadın kocasına zekat verebılır yanı ben calısmıyorum onun getırdıgını yıyorum gıbı dusunme luksun yok o adam o eve bakacak yoksa evlenmesın babanıj evınden senı ac bırakmak ıcın mı getırmıs sınırlenıyorum ya o adamı bana ver bak nasıl paralıyorum kendıne gel ya Yanı sen ondan para almıyorsun dıye kıymetlı degerlı ıyı es olmuyorsun sesını cıkar ya babanın evınde de mı boyle de yemege cıkar ıste yanı ara sureklı soylen alıssın kulakları bebege bez al almasın sende kumas yap onu kullan gözünü ac canım.

Seni çok korkutup bastırmışlar.
Ya bu üstündeki hali parçalayıp atacaksın.
Yada ömrün böyle geçecek.
Yarın çocuğuna bez lazım olunca da evde sorun çıkaracak.
Islak mendil diyeceksin üşenme yıka diyecek.
Mama diyeceksin süt ver diyecekler.
Kendinle beraber bi çocuğun da geleceğini mahvetme

Çocuğunada öyle yaoamaz
Maddi durum çok iyi hatta baya iyi ama akıl edemiyor

Kesinlikle dinlicem sizi şimdi aradı nereye gidiyorsun dedi anneme gidiyorum dedim niye deyince evde yicek birşey mi var deyince dur sana para gönderiyorum dedi kardeşi 100 lira gönderdi demek ki ses çıkarınca oluyormuş iyi ki sizleri dinledim

Arkadaşım kayınbaban sağ mı? Ona şikayet etsen.
Hanım ablamın dediği gibi 2 aileyi çağırıp anlatsan işe yaramaz mı?

Sağol canım burda ki herkesin dediği gibi ses çıkarınca para mi var deyince hemen para gönderdi demek ki canı isteyince oluyor ben hep dedim ses çıkarmayayım ama olmadı ses çıkmayınca adam takmıyor bi laf ettim para gönderdi çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…