Sen de calısan bir kadınsın o doktorsa ne olmusSelam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyoronun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun.. (
Selam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyoronun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun.. (
ilk evliligimde severek oldu..ama siddet aldatma bitirdi..bu da bende guven eksikligi olusturdu..inanmak istiyorum ama gecmis pesimi birakmiyor..aslinda duymak.istedigim seyler bunlar evet o da akli basinda ne istedigini bilen hoppala bir insan olmadigimi dile getiriyor..en buyuk ozelligin anne olman ve beni anlaman diyor..evi ayri barki ayri ama iste hayat hep hayal kirikliklariyla dolu..bir yenisi eklenecek diye korkuyorum ve mutlulugumun tadina varamiyorum..
Evet haklisiniz cok dogru soyledikleriniz..aramizda hic fark yok yasadiklarimiz ayni dusuncelerimiz ayni..ama cevremde cok nadir olumlu tepki aliyorum..bu da beni negatiflestiriyor maalesef..kimsede mutlu olursun insallah demiyor..Kariyer farkı değil kültür farkı önemli bence. Eğer birbirinize yakın olmasaydınız, aranızda kültür farkı olsaydı zaten bu aşamaya kadar gelmezdiniz.
Doktorları bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Ne okumamış adamlar tanıyorum doktorlara beş çeken. Çoğu kafası çalışan, bir şekilde sınavda başarılı olmuş, doktor olunca, eli biraz para görünce de görmemişliğin dibine vuran tipler. Sizin hayatınızda olan insan böyledir demedim, gözlemlerimi paylaştım sadece.
Evet haklisiniz cok dogru soyledikleriniz..aramizda hic fark yok yasadiklarimiz ayni dusuncelerimiz ayni..ama cevremde cok nadir olumlu tepki aliyorum..bu da beni negatiflestiriyor maalesef..kimsede mutlu olursun insallah demiyor..
sorunun cavabını adam vermiş bilmiyo mu sonuçta kariyer olarak aynı çıta da olmadığınızı biliyo yaşıda küçük değilmiş ki diyelim ki yaşı daha küçük kanı deli akıyo dünkü sözüyle bugünkü tutmaz bence çevreye kulak asmayın o kadar daSelam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyoronun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun.. (
Evet haklisiniz cok dogru soyledikleriniz..aramizda hic fark yok yasadiklarimiz ayni dusuncelerimiz ayni..ama cevremde cok nadir olumlu tepki aliyorum..bu da beni negatiflestiriyor maalesef..kimsede mutlu olursun insallah demiyor..
Evet canim,iste tam bunu diyorum..en yakinin bile seni bu dusuncelere itiyorsa gerisini sen dusun..kim dost kim dusman cikiyor aslinda ortaya..umarim bu kadar olumsuzluklarin uzerine mutlu olurum..tek istedigim yillar once kaybettigim huzurumu bulmak :)Sahiden olumsuz tepkilerin cogunun kiskandiklari icin oldugunu dusunuyorum
Eger sahiden iyi niyetli insanlar olsa negatif fikirlerinden once sana mantikli yaklasmani o insani tanimani yanilmamani tafsiye ederdiler tanimadiklari bir insan icin direk olumsuz bir yorumda bulunmazdilar
Bunu uzulerek soyluyorum ki bazen cevremizde en yakinimiz oldugunu dusundugumuz insanlar mutlulugumuzu istemiyor
Ben yakin bi zamanda bi arkadasimin benim iyi yerlere gelecegim kaygisiyla psikolojik olarak caydirmaya calistigina sahit oldum
Bence sadece dikkatli bir sekilde tanimaya calis bir daha husrana ugramamak icin
Inşallah bu sefer mutlulugu yakalarsin huzurlu mutlu bir evliligin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?