Kariyer farkı aşka engelmi dir???

Yukarda da sordum ama cevap gelmedi. Hem psikolog diyorsunuz hem de doktor. Adam 4 yıl psikoloji okumuş,siz de anladığım kadarıyla 4 ya da 2 yıl okumuşsunuz. Ben fark göremedim.
Bu arada kendini doktor olarak lanse etmeye çalışması itici

Aşk'ın nedeni olmaz sözü hoşuma gitti doğru da demiş. O iş olmaz diyenlere kulak asma. Doktor olmuş da nolmus sanki onun imkânı varmış o kdr okumuş ya da onu istemiş onu okumus.ben Üniv mezunu değilim meslegim var ama okula giderek kazanılmış bi meslek değil eşim Üniv mezunu evliyiz çok da mutluyuz hatta eşim çoğu şeyi bana sorar fikrimi cok fazla alır. Bu işler kendini geliştirmekle alakalı yoksa okumak sadece cehaleti alır .. Kimseye kulak ASMA AŞK'INI YAŞA

Normalde 24 yaşında mezun olunur tıp fakültesinden (sınifta kalma yahut okula geç başlama hariç) ondan sonra zaten doktorsun. Ayrıca istenirse tus'a girip bir uzmanlık secilip 3 yıl da o uzmanlığı almaya çalısılır. Tabi uzmanlığı alırken de doktorluk yapılıyor o ayrı. Yani kısaca 27 yaşında eline uzmanlığını almış bir doktor olunuyor. :)

Psikolog ve psikiyatr karıstırılan iki bölüm. Konu sahibi psikiyatr demek istemistir muhakkak.
Ben de tıp okuyorum benim ailem de hala ikisini ayırt etmekte zorlanıyor.

Konu sahibi sizin sorununuza gelirsek de benim pek çok sınıf arkadaşım çalışmayan ev hanımı bir kızla evlenmek istediğini söyluyor konusu geçtiğinde. Ben iyi bir maas alıcam eşim yıpranmasın ne gerek var diyorlar. Ama sizin sevgilimizin ailesi kariyere biraz takık tiplerse işiniz zor. Bu durumda da iş sevgilinize düşüyor. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. :)

Yaşın çok geç değil. berabir birde cocuğunuz olursa sizin oğlunuz onun kızı derken kariyere zaten yer kalmayacak.

siz doktor, o personel olsaydı durum sıkıntılı olabilirdi ama bu durum sorun çıkartmaz

siz adamı mutlu edin gerisi kolay hallolur.

Burada en önemli konu 'KENDİNİ GELİŞTİREBİLMEK'

Seni seviyosa hic bi engel yok erkekler kendileri kadar cok bilen kadinlarla mutlu olamiyo ben bunu cozdum kendinden daha az mevkili daha az kulturlu biri olunca mutlu oluyolar durumun bence olumlu sende universite mezunusun oyle daglarca farkta yok yanii Canimm sadece dikkat et evlilik dusunmuyosa uzak dur sonucta cocugun var kendinede onada yazik etmr

Psikologlar doktor degildir tip egitimi almamislardir.

Yani benim doktor arkadaşlarım anca evlendiler30 larına geldiklerinde o yüzden 30-35 yaşında 6 yaşında çocuğu olması bir doktor için fazla geldi bana He olmaz mı olur orası ayrı

Yani benim doktor arkadaşlarım anca evlendiler30 larına geldiklerinde o yüzden 30-35 yaşında 6 yaşında çocuğu olması bir doktor için fazla geldi bana He olmaz mı olur orası ayrı

Ben de anca o yaşlarda evlenicem orası baska bisey tabi ama son sınıftaki arkadaslarimin çoğu 24 yaslarndalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…